Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Maksym»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7
Maksym 11 травня 2019, 14:24 На тему: Бджоли не винні. Що призвело д...
Стаття просто бомбезна. Агрохолдінги не винуваті, бо вони хароші, винні дрібні фермери, держава і життєві обставини.
"Багато факторів впливає на розвиток і життя бджолиних сімей. Тому конкретної відповіді, чому гинуть чи залишають свої домівки ці комахи, немає." - тобто коли вчора, позавчора, на минулому тиждні, й у тому місяці все з бджолами було нормально, а після обробки сусіднього поля пестицидами вони з усіх вуликів одночасно посипалися, то це совпадєніє.
Мова не йде про зменьшення загальної кількості бджолосімей в Україні, вона зростає. Пасічники вимагають припинити потрави бджіл. Одним попередженням за три доби пореєстрованих пасік питання не вирішіться. Потрібно дотримуватись існуючих регламентів застосування отрутохімікатів і все.
Є ще моя особиста вимога: не просто проводити роботи в ранні ранкові або вечірні години при мінімальних висхідних повітряних потоках, а проводити їх вночі. Багато хто так і робить. Зараз в усіх холдінгах техніка обладнана навігаторами та автопілотами, на посівній тракторист зайвий раз за кермо не хапається, бо руки відірве (жартую), тобто технічно це можливе.
1.земеля
« Прости нас красноармеец Гладков. Вечная тебе память.
С днем Победы нормальные земляки.
»
За что прости? за то, что вы всё врагов среди земляков выискиваете? Да, за это стоит.
Maksym 5 травня 2019, 08:03 На тему: Сонячний Рінат та інші...
Ви хоча й наголошуєте на тому, що ставитесь критично до того всього, шо нам заливають через медіа, але у цій статті транслюєте чергову маніпуляцію. Мабуть вона називатиметься: "В усьому винні погані, наші, олігархи яким дали волю попередники", та це моє припущення.
Дійсно, Порошенко програв через те, що нічого не робив для подолання фактичної нерівності, а це ж була основна вимога від народу. Це окреме питання.
Заборона встановлення сонячних панелей на землі, це інше питання. Вона діє у багатьох цивілізованих країнах і штатах США. Бо то нецільове використання земель. Зберіться з кількома грошовитими хлопцями, зареєструйте юридичну особу, зменіть цільове використання землі на промислове, замовте у ахметовської фірми обладнання, то буде і у вас сонячна електростанція. Як воно робиться у Лелюхівці, або у Славутичі, де її будують на краудфандинговій основі - кидай по 500 баксів і ти енергомагнат.
Maksym 28 квітня 2019, 13:58 На тему: Газ подорожчає ще на 22% - Нац...
Внєзапно. виявляється, що віртуальна реальність це одне, а світові ціни на газ - інше.
Maksym 22 квітня 2019, 08:43 На тему: А СБУ попереджало...
1.Borch
«Насчет выборов, то я бы сказал что сам Порошенко виноват в рейтинге Зеленского. Есть конечно манипуляции со стороны Зеленского но это просто крохи, против того что творит гарант.»

Не думаю, що крохи. Порошенко сам себе загнав у поразку, згоден, але подивіться на результати закордонного виборчого округу, куди не дотягується український телевізор - 54 на 44.6 відсотка. Якщо відкинути працівників консульств та посольств, то думаю буде 50 на 50. Доречі, зазвичай такий результат вказує, що люди однаково невисокої думки про кандидатів, згадайте 2010-й рік.
Maksym 19 квітня 2019, 14:15 На тему: Згадуючи єдиного генія...
Умирають майстри, залишаючи спогад, як рану.
В барельєфах печалі уже їм спинилася мить.
А підмайстри іще не зробились майстрами.
А робота не жде. її треба робить.

І приходять якісь безпардонні пронози.
Потираючи руки, беруться за все.
Поки геній стоїть, витираючи сльози,
метушлива бездарність отари свої пасе.

Дуже дивний пейзаж: косяками ідуть таланти.
Сьоме небо своє пригинає собі суєта.
При майстрах якось легше. Вони - як Атланти.
Держать небо на плечах. Тому і є висота.
Maksym 19 квітня 2019, 14:07 На тему: Оновлена будівля сервісного це...
25.ИВЕН
«пОЛНАЯ ЧУШЬ---не относящаяся к теме даной статти...»

ви мені про чушь нє задвігайтє, це запрєщьонний приойм у тєософському диспуті. Ну а то, шо не має ніякого відношення до місцевого перебігу реформи деценталізації, нічого казати, є такий гріх.
Maksym 19 квітня 2019, 08:29 На тему: Оновлена будівля сервісного це...
22.orakul
«прочитаємо, що казав сам Іісус, якщо вірити одному із його апостлів, а саме Матфею: "Я послан только к погибшим овцам дома Израилева"? (Мф 15:24). От до тиховець нехай і ходить і їх перевиховує.»

Якщо так розуміти Писання, то притча про засіяча це інструкція з рослинництва. Під загиблими вівцями дому Ізраїлевого розуміються віруючі в єдиного Бога, а не погани, як та жінка або українські менти чи бандити, які однаково звертаються зі своїми проблемами до екстрасенсів, попів, лікарів чи повій, в залежності яка потреба.
Maksym 16 квітня 2019, 22:16 На тему: Оновлена будівля сервісного це...
Треба ж було Йому якось прийти у світ, чому б не через єврейську діву? Вогняний кущ чи колісницю, як показало життя, люди погано сприймають, падають ніц на землю і скавучать як дурні, псують штани та тільки зубами цокотять.
Maksym 16 квітня 2019, 09:59 На тему: Оновлена будівля сервісного це...
16.orakul
«»


Прочитав про то як говорив Каліостро, згадав як говорив Заратустра, в "бібліотєкє сатаніста", вибачте - атеїста. У вас теж така книжка була?
Maksym 16 квітня 2019, 09:49 На тему: Оновлена будівля сервісного це...
10.микола козак
«Так у районі є райадміністрація з купою чиновників і не зовсім низькими зарплатами , є і районна рада- паралельний орган , то яку ще потрібно громаду?»

Об’єднану теріторіальну громаду потрібно утворити, ще чотири роки тому постановили. Я от скопіював з Вікіпедії: "Крім цього, ОТГ переходять на прямі бюджетні відносини із державним бюджетом, не підпорядковуються районній раді, а самі визначають напрямок розвитку та на що витрачати зароблені гроші. Створення ОТГ робить отримання адміністративних послуг ближчим до людей: в кожній ОТГ створюється свій центр надання адміністративних послуг. Об’єднані громади отримують такі ж доходи, які сьогодні отримують міста обласного значення, адже після об’єднання в бюджеті ОТГ залишається:

60 % податку на доходи фізичних осіб
100 % податку на майно
100 % єдиного податку
5 % акцизного податку з роздрібної торгівлі (тютюн, алкоголь, нафтопродукти)
100 % податку на прибуток установ комунальної власності ОТГ
100 % платежів за надання адміністративних послуг
25 % екологічного податку
З держбюджету ОТГ напряму отримують гроші на освіту, медицину, спорт, культуру, соціальний захист."
Ще у громаду переходять землі за межами населеного пункту, але то вже у наступному році, або й 21-му, як там воно президент нарішає.
Maksym 15 квітня 2019, 17:42 На тему: Оновлена будівля сервісного це...
8.микола козак
«чому в райцентрі немає сервісного центру , де людина зробила б замовлення по інтернету , їй призначили дату отримання замовлення , приїхала , отримала , поїхала.»

У Кобеляках немає ОТГ, трохи відстали від життя.
Усе так, тільки не смішіть "старими дореформеними ментами", шо ховались по лісах та посадках щоб випити. З якої романтичної доби ви їх викопали, з Високого Середньовіччя? Задовго до 2014-го бачив як красноморді мєнти виповзали під гуркіт Круга з кафе "Шансон", в регаліях і ригаліях, як грабували перехожих на зупинках громадського транспорту, і самому якось довелось відкуплятися щоб не бути затриманим на добу, а їхати вже додому після трьох пляшок пива з друзями після роботи. А найбільше чіпляло, як мєнти відкрито, а хто й демонстративно, палили у підземних переходах харківського вокзалу, а в мене «по-божєскі» забрали 20 гривень (це ще як долар по чотири п’ядесят) за паління на вулиці, там де палять усі але, як виявилося - у недозволеному місці. До речі, після реформи такого не помічав.
Maksym 21 березня 2019, 14:36 На тему: «У нас забирають хліб із рота ...
Вирішив оце панове, підкинути трохи здорового глузду у ваше дружнє кувікання.
Атовці воювали не за рошенку, а за Батьківщину, хоч як вам і важко це визнати, бо у зрадників її вже нема.
І по-друге, Україна все ж відбулась, і як не сичіть, а вона тепер все одно буде. Ну може більше чи менше вдасться відгризти, але знищити нас більше не вдасться. Се ля ві, як кажуть.
Maksym 19 березня 2019, 23:50 На тему: «У нас забирають хліб із рота ...
5.orakul
«Нічого дивного. Він же, як атошник, повинен захищати атошників, а не тих, хто сидів на печі, а тепер ще й корів пасти хоче на землях, які атошники відвоювали мовби у самого Путіна. Вони її відвойовували не для випасу корів, а для продажу чи на віддачу за борги МВФ.»

Якщо ви уважно перечитаєте статтю повністю, то побачите, що атошники там абсолютно ні до чого. Так, продали свій підпис, підкривили трохи своєї безсмертної душі, а вже хтось інший прибрав до рук те, шо погано лежить.
Maksym 19 березня 2019, 23:39 На тему: Після заяви судді Зацеркляного...
3.arturwanga
«Зацерквляному вiрю на 100% На мiй запит Кобеляцький ВП дав таку саму вiдповiдь»

Кобеляцький ВП дав вам відповідь, про "бездіяльність керівництва Нацполіцї в Полтавській області, яке не вживає заходів, щоб провести належну перевірку за озвученим ним фактом хабарництва поліцейських", як сказав Зацеркляний?
Maksym 17 березня 2019, 08:51 На тему: «У нас забирають хліб із рота ...
Дивно, що не був присутній депутат-захистник Артем Трепло.
Maksym 7 березня 2019, 21:15 На тему: Під стінами новосанжарської шк...
Сьогодні возили свиню до кнура. На жаль депутат-захастник Артем Вітко не зміг бути присутнім.
Maksym 14 січня 2019, 16:49 На тему: Педофілів будуть каструвати...
5.orakul
«Напрочуд тверезо ти став розсуждати.»

Та й у вас словоблудіє нікуди не поділося.
Maksym 14 січня 2019, 15:57 На тему: Педофілів будуть каструвати...
2.orakul
«Слава Україні.»

Героям слава!
Maksym 14 січня 2019, 15:56 На тему: Педофілів будуть каструвати...
Чергова дурна калька російського законодавства.
Якшо людина хвора на голову, то її потрібно хай примусово але лікувати. А якщо це мерзота при здоровому глузді, то для таких у нас тюрми понабудували.
Maksym 23 грудня 2018, 09:07 На тему: Микола Жук передав булаву Анат...
4.orakul
«Слава першому у світі козаку Симеону або Шимону. Але то вже інші історія. ГУГЛ в допомогу.»

У вас куди не кинь - всюди вальцман виглядає. До речі, погугліть, як румуни уявляють собі історію українського козацтва, я колись довго сміявся. У них, виявляється, запорожці - то перевдягнені молдавани, з усіма теріторіальним наслідками. А ви кажете Шимон.
Maksym 23 грудня 2018, 08:59 На тему: Подорожчає вода і вивезення ві...
5.микола козак
«Оракул , підтримую ,Це отримана гідність.Чого хотіли , те і маємо.Давайте патріоти і далі валяти що ще лишилось , попереіменовувати все і заживем щасливо.А Луна - вона ж свідома і сама цього хотіла.»

Дешевенько ж ви оцінюєте свою гідність.
Maksym 22 листопада 2018, 18:04 На тему: Не хлібом єдиним: від лохини д...
Народ, хтось примірявся до шафрану?
Maksym 16 листопада 2018, 08:25 На тему: Уже чотири школи обходяться бе...
3.Beri Mor
«Так міністерство винне,чи Путін?Ви вже якось визначтесь»

У чому? У тому, що вам кортить усе задом наперед вивернути?
1 2 3 4 5 6 7
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації