Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 ...7 8 9 10 11 12 13
Fuks 29 лютого 2020, 15:28 На тему: Новий перспективний план: Буте...
Отакої...А як же Бутенки..Були першими і пролітають.Повезло Кобелякам,ласий шмат попаде.Буде що дерибанить. А Озерянська ОТГ то не надовго вона не життєздатна.
Fuks 28 лютого 2020, 18:18 На тему: Капітально дороги не ремонтува...
На ямках і порослі легше гроші відмить...країна чудес..
Fuks 28 лютого 2020, 12:24 На тему: Адміністрації на зарплату дали...
Круті депутати понімающі.цікаво тільки скільки той же Антонов з Дригою і іншими хвермерами патріотами податків не заплатили.Рада повинна саморозпуститись толку з неї ноль.Депутати вирішують лише свої питання..
Fuks 28 лютого 2020, 07:25 На тему: Інсулінів вистачить на місяць ...
Я так зрозумів що рай рада збира податків щоб голові,заму,апарату хватило на зарплату, премії і бензин себе любимих возить.На все інше грошей не вистача..Питання на х.я така рада із такими депутатами...ДУ МА Й ТЕЕ виборці..
Fuks 27 лютого 2020, 21:47 На тему: Міськрада засекретилась...
Та що ви кажете Луна..Кобеляки вже в нас крвсивенні,ні калюж пр коліна,ні ям на дорогах,всюди якісні тротуари і освітлення світить цілодобово,вода вже не тече з гори до лікарні,дитсадки забезпечені,смітники з контейнерами упорядковані все шик..Переходим до культури.робим з Кобеляк НьюЙоркський Манхетен..З зоопарками нвпівживих тварин,з парками із засохших туй і ялинок,крутих концертів з фейерверками і з хвутбольною командою яка по бюджету на футболіста скоро Полтавську Ворсклу пережене...Все для народа..А взагалі поїдьте в Санжари,Решетилівку,чи в ту ж Козельщину,подивіться,повчіться...Там є чому..
Fuks 27 лютого 2020, 11:03 На тему: Земельні проблеми приїде виріш...
Та хто б там навів.то так понти.наводять вже два роки....відвід уваги..
Fuks 25 лютого 2020, 15:50 На тему: Працівника виконавчої служби з...
А строїв з себе принципового,криштально чесного...Ну ну...
Fuks 16 лютого 2020, 11:17 На тему: У Кобеляцькому районі буде дві...
Буде одна громада.Санич проведе ще кілька свят,рахуй п’янок..на інше грошей нема,зробить ще один терарій і всі побіжать до нього проситись в громаду.на всі інші справи в нього ні грошей ні......,лиш бла,бла..Хоча в його газетьонці написано що Кобеляки вже як Нью йорк,і по доходах,і по рівню життя і по будівництві..А ми мабуть сліпі,не бачимо покращення вже сьогоді..
Fuks 14 лютого 2020, 22:43 На тему: «Друге дихання» децентралізаці...
От і все..Буде Білицька громада,молодці...І Бутенки приєднають до Біликів..Інсайдерська інформація.
Fuks 14 лютого 2020, 09:37 На тему: Писати чи не писати?...
І ще..Невже Кобелячани проголосують за людину яка назива людей істотам,оцінює статки людини по одягу і взуттю ( прийшов в літніх черевиках на гумовій підошві).. і т.д.Принижує людей..Жах..
Fuks 14 лютого 2020, 09:24 На тему: Писати чи не писати?...
Писати...Принесли Капильцеву газетку..це жах..людей істотами назива.Філона боїться,притендує на Месію і хай Бог простить,на Спасителя всіх часів і народів.А газетка за наші з вами грошики доречі..Бридко в руки брати.Так що треба писати і побільше.
Fuks 13 лютого 2020, 21:56 На тему: Бутенківці вийшли на протест...
Балакають що громаду розвалив всесильний Павло Гунжель..В деле з Капильцом.А по моєму пихатість вождів..Чогось з Бутенками ніхто не хоче обьєднуватись.Марківка аж пищить не хоче,за дальші мовчу там мало перспектив..А Скрильник казав шо очірідь стоятиме,то й де вона? Помилки треба шукать в собі,в діях,в рішеннях
Fuks 1 лютого 2020, 15:18 На тему: Лікарню можуть відремонтувати ...
Добряча зарплата у дохтура..Приклад з кабмінівських бере..В тій лікарні вже лікарів майже немає,а вони ремонт..Ну да,відкат же треба...Краще б квартири молодим лікарям чи зарплати вищі щоб в Польшу не їхали.
Fuks 1 лютого 2020, 08:53 На тему: Бутенкам дають черговий шанс...
Добра новина для Бутенок.Та чи скористаються можливістю коли ніхто приєднуватись не хоче? Тепер щоб населення вистачило в Білики мабуть треба їхать,до Жуків на поклон.Або Санжарський чи Козельщинський район просить,хоча це малоймовірно.Втратили час лідери.
Цікава новина.Жалко бутенківських,такі гроші крутились..А все жадность фраєра і фраєрку згубила.Ну не хочемо ми в громаду поки мінти з Зінкою облігацією рулят там..Саничу респект і уважуха...То лі єще буде...
Та я давно пишу що з сучасними депутатами чи районної чи місцевої чи вищих рад перспектив нема..Біда в тім що народ обере таких самих,а не думаючих,аналізуючих і т д..Совок довго треба вигортати...Не затвердили бюджет,ну й нічого,не затвердили зар плату хай так..З нас як з гуся вода.Ніяких дій.Приймайте вже рішення про приєднання чи до Плавнів,чи Кременчука,краще Полтави..Ви жнічого не вмієте і нехочите робить....Для жителів району.
Да,оце перемога,оце спецоперація наших поліціянтів....Та неркоділера затримали..Всім хто задіяний позачергове звання..Начальнику героя...Смішно і гірко....Точно що картель розкрили..
Fuks 19 січня 2020, 19:33 На тему: Хто годує район...
Всіх читачів зі Святами що пройшли.Відпочивав за недалеким кордоном.Тепер посуті.Виходячи зі статті район банкрот.Не буде він самодостатнім і при реформуванні у громаду.Чому? Тому що податкова система ніяка.Подивіться на Маркетопт там оборот в рі до міліарда а скільки в бюджет капа??? Копійки. Дальше подивіться які авто і будівлі у рвавших рубашки при Янику хвермерів,Всі податки сплачені? Тому й виходить що педагоги,лікарі,культура зі своєї жебрацької платні ще й чиновників утримує бо все прозоро.Абсурди.Отож голосуєте за олігархів на державному,обласному і місцеврму рівнях.Жуки,Дриги,Слокви,Норки,Антонови,Струки, і прочіє депутати хвермери які за народ,,так вони кажуть

можуть п’ять бюджетів витягти офіційно і законно.А Добробут і прочі хоч трохи підганяють місцевих у величині і прозорості сплати податків...
Fuks 29 грудня 2019, 15:57 На тему: Гунжель дещо перебільшив...
Та який він громадський діяч той Гунжель..Так,побігати з камерою,перднути щось десь щоб вонь розійшлась і все..Ні діла,ні конкретних справ.Балабол.
Fuks 29 грудня 2019, 12:40 На тему: Преміям зась — гроші підуть на...
Єхать копать,Пашка вже в Нехворощі рулить...В Бутенках кишка тонка.Скоро і там погонять.
Fuks 28 грудня 2019, 17:50 На тему: Міст через Ворсклу добудують у...
Дай то Бог...По Бутенках через залізницю і розвязку повинні вже здать були.Мабуть Гунжель помішав?
Fuks 28 грудня 2019, 07:05 На тему: За районний бюджет не проголос...
Шаноані депутати хвермери.У Губернатора,голови РДА засобів впливу нема,вони є виконавці.Більше методів у депутатів рад.Вони приймають рішення по величині місцевих податків і зборів,можуть прийняти рішення ззаблокувати роботу будь якого підприємства і воно може бути зраконним і т д і т п.Просто вам все по барабану,ви свої проблеми вирішуєте..Та й орендна плата за паї з якої платяться податки у більшост вас менша чим в кернел.
Fuks 27 грудня 2019, 17:06 На тему: У Полтавській ОДА обговорювали...
Отак і район роздерибанили князья местні.
Fuks 27 грудня 2019, 17:03 На тему: За районний бюджет не проголос...
Ну й чого добились недалекі депутати? Треба ж було на комісіях працювати у вересні,жовтні,листопаді і т.д. Кобеляки ще раз довели свою недалекість і вибачте тупість.Не треба було вибирати хвермерів і підприємців,у них все шоколад..А що медицина,вчителі,освіта культура будуть недофінансовані то їм по барабану..Складіть мандати умники..Атак сорочки рвали на виброрах.
Fuks 26 грудня 2019, 15:27 На тему: Міський голова обіцяє придбати...
А то вибори двигаються..Історик Копелець відгроха свято на 400річчя,Винника запросить і буде головою громади. Обиватель проголосує.
1 ...7 8 9 10 11 12 13
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації