Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «alist»

Коментарі користувача
1 ... 4 5 6 7 8 9 10
alist 31 березня 2020, 20:29 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
24.antibloger
«ТЮ , а коли в Санжари «обсервантів» завозили ти наче б то не те виспівував...
»

??? Я по факту написав, про дурнів, що роблять дурню.
Зараз те саме. І?
32.Selena2017
«На трясці здався такий чоловік , який залишає сім"ю на непевність та ще когось і звинувачує на всі боки ?»

Може щоб гроші заробляти? Жити на щось. Тим же базарним торгашам гроші носити, щоб вони бідні могли нову тачку купити?
32.Selena2017
« Якби не пхався в світи , а дбав як слід і про власну державу , то не довелося б волати та клясти тих, хто нічим не зобов"язаний алісту. »

Не вопрос, повертаюсь, негайно...як тільки ти будеш мені платити такі ж гроші як і тут. І працювати в тих же умовах, що і зараз. Що, не хочеш? Хочеш щоб я був рабом за милостиню і як написав Філоненко " І часу скільки вільного" не мав для читання новин, відпочинку і висловлення власної думки?
Не скромнічай попиши ще про дбати державу, хату пусткою та інші лозунги. Може хтось почитає та наїсться ними. А я всже ситий від такого.
alist 31 березня 2020, 20:20 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
18.Filon
«чи Ваш мозок працює аж надто вибірково? »

Та в тому й справа, що це Ваш мозок працює вибірково, пишете статтю про те що в Царичанці он як круто, що працює ринок і санвимог дотримуються і тут же тулите фото з явно протилежними фактами - без масок, перчаток... Яка вибіркова робота мозку "журналіста".
14.Filon
«У Вас там така робота на харчовому виробництві цікава. І часу скільки вільного. »

18.Filon
«І знову цікаво дізнаватися як людина із Чехії добре знає, хто і що у Кобеляках і кому каже.»

Все більше і більше Ви "пробиваєте дно" - спочатку фактично заяви, що робітники не повинні мати вільного часу. Тепер вислови, що знаходячись в Чехії/Полтаві/Підгорі... люди не мають знати що відбувається в Кобеляках, не можуть подзвонити друзям/родичам, зайти в інтернет.... Чи це натяк, що потрібно читати і вірити лише газеті Прав.... тобто Ехо? Чим більше Вас читаєш і слухаєш, тим більше вирисовується що Ви за людина.
23.микола козак
«Не полінився , передивився відео і напрошується висновок , що бунт спекулянтів очолив і організував пан Філоненко »

Оце прямо в точку, я спочатку не міг зрозуміти, чого така запекла боротьба за торгашів, думав "занесли". А потім згадав! Ще свого часу Андрейко звинувачував Філоненка, що той торгує овочами в ЦРЛ і таким чином в нього «вась-вась» з Супруненком, потім відео, як вирощувати овочі без хімії (де Філоненко обробляв цілу плантацію). І от воно схоже і розгадку - в Пана Головного Редактора Самої Чесної Газети видно є бізнес-інтереси серед торгашів на площі, видно хтось там барижить його товаром, чи взагалі його точка є. А тут такий "ніж в спину" від влади.
Погодьтеся, дивлячись на відео - коли ще Філоненко ТАК бурно реагував, кидався на Копельця, голову РДА? Та навіть на мусорних питаннях так не реагував.
Видно в Кобеляках вже є перша жертва коронавірусу - карман Філоненка. Потрібно згуртуватись і всією громадою стати на його захист!
#захистибаблофілоненка
alist 30 березня 2020, 22:55 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
14.Filon
«Пане Аліст, а де це Ви бачили у тексті що редактор «кипить» з приводу масок? »

А, вибачаюсь, показалось. Показалось, що хтось вже запити направляє і порівнює ці маски з трусами. Вибачайте тоді.
14.Filon
« тобто закріпленими законодавчо та прийнятими у встановленому порядку підзаконними актами. А в Кобеляках немає нічого. От якщо будуть, то тоді всі дисциплііновано мають їх виконати. А тих, хто не виконає, держава має покарати.»

От добре, що юристів в Україні зараз не менше ніж політологів та вірусологів.
14.Filon
«У Вас там така робота на харчовому виробництві цікава. І часу скільки вільного. »

Знову набрехав, насправді ж прцюємо по 10-12 годин за 6-8 тисяч гривень в місяць, майже без вихідних, неоформленим, без обіду. А потім на другу роботу, таку ж. Ой, хотів про Чехію, а написав про Кобеляки. Що ж воно таке.
Погано тільки, що виходить головний редактор газети думає, що робітник мусить вкалувати безупинно, як раб без вихідних і відпочинку. Я ж вірний висновок з Ваших слів
14.Filon
«робота на харчовому виробництві цікава. І часу скільки вільного. »
роблю? Жаль тоді, співробітників редакції, жаль.

P.S. До речі поки писав попередній та цей коментар +73 випадки і +3 смерті. Але давайте переживати за торговців, це ж важливіше, чи не так?
P.P.S.
15|Filon|Ну і останнє для працівників харчових підприємств Чехії.
Ну і останнє для головних редакторів газет. Жаль, щиро жаль, що це розказуєте тут мені, а не торговцям в Царичанці, лише частина яких стоїть в масках (ще й невірно надітих), без перчаток і.т.п., і про яких ви написали "Всі продавці у масках, більшість, мають засоби дезинфекції.", вони з "інтересом" вас вислухають. Ще і на наш ринок заїдьте, там вас теж чекають з лекцією. Чого ж там мовчали, а тут такі браві поради даєте?

Змінено 30.03.2020, 23:47
alist 30 березня 2020, 22:09 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
9.orakul
«В Україні шириться коронавірус головного мозку.»

Барановірус, барановірус.
Скажу на простому прикладі. Я зараз в Чехії. І схоже буду тут ще довго. На зараз в Україні 480 випадків і 11 померлих. В Чехії 2956 випадків і 23 померлих. Нічого дивного не бачите? Це не все, скільки кобелячан пройшло тестування на вірус? Думаю 0, хіба хтось із заможних в приватну клініку їздив. Тобто скільки реально хворих невідомо. Я працюю на харчовому виробництві, минулого четверга в обов’язковому порядку здав тест за рахунок фірми. Скільком кобелячанам оплатили? А в Полтавській області? Скільки реально хворих і протестованих? Не депутатів і чиновників?
Інше, тут редактор «кипить» що Копелець роздає тряпчані масочки. Безплатно! А скільком кобелячанам роздали на роботі? Думаю тільки великі продуктові. Нам видають тут .....ні не маски, респіратори 3M FFP2. Один на 4 години. А поверх нього ще звичайна медицинська маска. Це при тому, що бува за зміну ближче 8-10 метрів ніхто не підходить. Як же так?
Далі, всі так возмущены карантином в Кобеляках. В як Вам заборона виходити на вулиці без причини. Штраф 500 крон (550грн.) Маски немає -20 000 крон (22500 грн.). І перевіряють. На днях поліція їхала за мною до супермаркета, видно перевіряли.
І ще можу писати і писати. Але головне, що люди в масі дотримуються, а бізнесмени не рвуть останні жили і гроші з людей, а йдуть на зустріч (наприклад квартплата 0, інтернет 0 і т.п.)
А потім я телефоную в Кобеляки, або відкриваю "Ехо", або читою новини на українських сайтах. І бачу, що єдине за що переживають, це наповненість карманів у торгашів. Ну супер. Мені було б все одно, хоч пощезніть, але я не хочу, щоб моя сім’я захворіла через жадібність одних, беспринципність других і тупість третіх.

Змінено 30.03.2020, 22:11
alist 30 березня 2020, 21:43 На тему: У Кобеляках забороняють, а у Ц...
7.Ltava
« (( Невже продаж харчів для населення це заклик до їх смерті?(( »

Поясню на пальцях для.... В Україні закрили ринки і дозволили певні магазини. Тут на фото магазин? В Кобеляках на площі магазин?
Допустимо всі ідіоти і на площі магазин, тоді є рекомендації МОЗу для магазинів (наведу деякі з них)
- Обмежити кількість відвідувачів в торговій залі з розрахунку 1 чоловік на 1 кв.м Теоретично дотримується.
- Перед входом до торгової зали встановити ємкості з антисептичними засобами, які мають дозатори для обробки рук відвідувачами та серветки для проведення обробки ручок кошиків та візків.??? Де перед входом на площу це все?
- Забезпечити роботу персоналу в захисних масках та гумових рукавичках, які необхідно замінювати кожні 2 години. Тут на фото видно, що уже не дотримується.
- Забезпечити проведення регулярного (кожні 3 години) провітрювання, вологого прибирання приміщень закладу, торгівельного обладнання, ручок вхідних дверей тощо із застосуванням миючих і дезінфікуючих (хлорвмістних та спиртовмістних) засобів. Де вологе прибирання? Ждемо дощу? Так він же без миючих засобів!
- До реалізації допускати лише товари в промисловій тарі або попередньо розфасовані в закладі.О! Ота риба і фрукти-овочі розфасовані? Та там ніякого коронавірусу небуде під слоєм бруду і пилу.
- Розмістити в доступних для відвідувачів місцях пам’ятки, плакати з рекомендаціями щодо профілактики захворювань населення на респіраторну інфекцію COVID-19. Де це?
- У великих супермаркетах визначити та відмітити маршрути відвідувачів. Де це все?

Питання в тому, що виявилось, що серед біснесменів є прослойка торгашні, яка вважає, що в них є лише права і ніяких обов’язків і закони не для них і всі їм винні. І як виявилось захисників у них повно. Вони Вам що платять? Філоненку он видно забашляли, як різко "впрягся". А Вам?
alist 30 березня 2020, 21:22 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
7.Filon
«Пане Аліст симптоми жаби, що душить дуже схожі на симптоми коронавірусу. Не переживайте - у вас жаба.»

Погано, що поки Україною шириться коронавірус, в Кобеляках додатково почалась епідемія страшнішої хвороби - барановіруса. На цю хворобу різко захворіли чиновники, які нічого не роблять, кобелячани, яким все по..., торгаші, які готові на все ради бабла і плювати хотіли на других, та навіть редакція місцевої газети, якій «болить» лише товщина бізнес-гаманців торгашні, та "нагле і безсоромне" безкоштовне роздавання міським головою масок людям.

P.S. Зверніть увагу, я маю на увазі не всих кобеляцьких підприємців (більшість з яких, виконує закони, подобаються вони їм чи ні), а саме базарну торгашню, яка найголосніше репетує, і вважає що вони пуп землі і всі їм винні.
alist 30 березня 2020, 18:38 На тему: У Кобеляках забороняють, а у Ц...
І знову редакція "пробила дно". Так стала горою за місцевих бариг, що наплювала і на здравий смисл, і на простих людей і на боротьбу з коронавірусом.
"Всі продавці у масках, більшість, мають засоби дезинфекції." - так пане Філоненку Ви написали?
Фото 2 - самий крайній з ліва торгаш стоїть без маски і барижить продуктами, той що майже по центру без перчаток.
Фото 3 - зправа молодець, маска, перчатки. А Зліва!!! Перчаток немає, маска лише на роті ніс не закриває
Фото 4 - там той же кадр, що і на фото 2 - маски чи то немає, чи то вона на підбородку.
Маски не майже не захистять від вірусу, але вони не дають уже хворому заразити других. А якщо хтось з них хворий?
Судячи по серії заказних статей в підтримку кобеляцьких базаро-бариг, то видно добре «занесли» для їх захисту.
Статті про тих хто взагалі не закрився і продовжує показувати, що їм закон не указ так і недочекався, що впринципі і недивно.

Кожен захворівший і недай бог помершив в районі буде в першу чергу на совісті цієї торгашні і Вас, недужешановна редакція. Хоча зрозуміло, що свого часу тиснете статтю що винен Зеленський, Копелець, медики, сіоністи і Трамп, але не ви.
alist 30 березня 2020, 18:23 На тему: У дворі кобеляцької лікарні «е...
До речі, редакція, не забули свою статтю - Посилання на exo.in.ua "Після оприлюднення е–декларації, Володимир Казирод її прокоментує"? Уже опублікував, 17 березня, а сьогодні 30. Так коронавірус, коронавірусом, а справу доведете до кінця - отримаєте коментар щодо 314 355 грн. зарплати? 26 196 в місяць. Воно наче не багато для главврача, але запитайте місячну зарплату санітарки, медсестри, лікаря, яким до речі і доведеться в одній марлевій маскі на 10-х ходити до хворих на заразу. А то вон якось..... лікарня розвалюється (он на фото), засобів захисту, ліків немає, зарплати рядового персоналу ніщенські, а у главврача 26 тис. в місяць. Якось воно...нечесно. Так що запитаєте, доведете справу до кінця, чи як завжди....
alist 30 березня 2020, 18:23 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
5.Filon
«Свіжа інфа. Влада «дозволила» торгувати, перед тим незаконно заборонивши. питання хто відповість за неправомірні дії.»

УРА!! Бабло в очередний раз перемогло здравий смисл! Залишилось для місцевих бариг VIP-палати в лікарні зробити. А чо в Києві ж можна!
alist 30 березня 2020, 18:21 На тему: Роботи з ліквідації кобеляцько...
Копелець, звичайно винуватий, але може їх величність, європейський молодий мер реформатор - Ісип із своїм помічником любителем феєрверків Галушкою візьмуть лопати і трохи попрацюють. Всетаки, це на 80% їх дітище. А Матюхов в цей час з вогнегасником постоїть на "стражі".
alist 30 березня 2020, 18:20 На тему: У Кобеляках поліцейські не доз...
Все правильно, супер, але.... я так розуміє в Україні розпорядились закрити базарі і магазини (крім деяких). І от питання - стояти на площі, це базар чи магазин? Я так розумію, що за логікою торгашів стояння з товаром на площі - це магазин. Дивно.

Змінено 30.03.2020, 18:21
alist 30 березня 2020, 18:19 На тему: Міськрада одягне кобелячан у м...
Беріть ці маски і радуйтесь за Копельця і його зарплату в 574 261 грн. (47855 в місяць)!
Або не беріть і ходіть без ніяких масок (навіть паршивих) підтримуючи противників Копельця в їх боротьбі за корито з грошима!

Классний вибір?

Змінено 30.03.2020, 18:19
alist 24 березня 2020, 13:08 На тему: Голова РДА призначив першого з...
Нагадує царські часи, коли вірним людям давали на прокорм "несколько деревенек с холопами". Так і тут, дали полтавським помічникам Зеслуг і Зепана можливість урвати і кусок свого пирога.

2.Fuks
«Оце вже накерують,обидва з Полтави,це скіки бабла треба щоб тіло сюди довезти.»

Для чого довозити - карантин і віддалена робота! Тобто сиди в квартирі в Полтаві і получай бабло. Тим більше і отмазка є - автобуси відмінили, а власного авто "немає".
alist 24 березня 2020, 12:43 На тему: Мешканця Бреусівки із високою ...
Так і не зрозумів - буде Гунжель дорогу перекривати, чи ні? В нього ж хоббі - в любій ситуації перекрити дорогу. От уже, "активіст"......
alist 23 березня 2020, 01:19 На тему: Дві дороги виставили на торги...
1.Lion2020
«Як завжди «поляпають» лопатою за великі гроші!»

Но-но! Євролопатою, по євротехнологіях і під контролем народного депутата! І гроші по їх мірках зовсім і не великі. А взагалі, чули що визначив інститут Українського дорожно-корупційного будівництва? Коронавірус поражає виділені гроші і матеріали на ремонт доріг! Процентів 70-80 просто випаровує в момент, а в особливо тяжких випадках повністю знищує «вкладений» асфальт і відремонтована дорога стає такою ж як була до. Ні нічого не вдієш, стихія! Ну і плюс знаєте який тут клімат? У-У-У-У! За місяць знищує нову дорогу.
alist 23 березня 2020, 01:09 На тему: Покинуте звалище...
Ісип з Галушкою зробили мусорку в місті виду "звалимо все на кучу і нічого більше не робитиму" , Копелець зробив біля річки мусорку виду "звалимо все на кучу і нічого більше не робитиму". Стабільність.
Єдина різниця, біля річки ще "само не загоралось", но вибори на носі, чи нетак пан "Активіст"? Та і взагалі може ж горіти зразу 2 мусорки, рейтинг буде вдвічі швидше рости!
А насправді це якесь кобеляцьке прокляття, на Ганжівкі ісиповці довели ситуацію до ручки, вивалювали мусор в Кобеляках, теж довели до ручки. Тепер Копелець просто найшов поляну в лісі і валить туди. Дренаж якийсь зробити? Плівкою застелити щоб в землю не йшло? Хоч так без проектів і т.п., дешево і сердито, хоч якийсь мінімум, ні, плювати хотіли. Як Ісип, так тепер і Копелець. І в принципі Копельця можна зрозуміти - Ісипу зійшло з рук, чого йому ні? Він напевно, не може зрозуміти чого до нього прицепились, Ісипа ж не трогали? А він же просто знайшов методичку Ісипа і по ній шпарить, в чом проблема? Тільки поїздки по закордонах замінив футболістами, а в остальному так же? Даже феєрверком нікого не вбив, а такий кіпіш!
alist 23 березня 2020, 00:51 На тему: Коронавірус в Україні: кількіс...
11.Fed654Frumos
«Ну от .......... відкрили отой гадючник ’’Аврору’’?»

До речі, буде стаття "А нам занон по....." з репортажем на тему кому в Кобеляках закони не писані? Не обсуждаючи тему доцільності закриття торгових точок, мені вже "розвідка донесла", що поки в Кобеляках одні виконують наказ закритись на карантин (подобається це їм чи ні) є і ті хто торгує, або взагалі відкрито, або..... тоже практично відкрито. І влада традиційно "осліпла". І журналістика осліпла. Таке ото воно, кобеляцьке нерозривне кубло бізнесочиновникобандитожурналістських інтересів.
Чесне слово, був би в Кобеляках, сам би проїхав по місту і зробив відео для ютубу, про цих, представників "Кобеляцької народної республіки", яким закони України уже не указ.
alist 23 березня 2020, 00:39 На тему: У керівництва районної ради су...
І вся ця «гулянка» під акомпанемент
- район дотаційний!
- грошей немає!
- дитсадкам грошей немає!
- на підвоз дітей грошей немає!
- на харчування дітей немає!
Та понятно, що немає, одна райрада «вижирає» напевно півбюджету, а іншу половину «розпилюють» з приближеними.
Директор школи йомайо, це він напевно і там так керував, видно ж уже з "солідним досвідом" в райраду прийшов.
P.S. Таке ж і в сільрадах і в міськраді і в держустановах, а потім "район живе лище за відрухування з зарплати чиновників! Чим більше в них зарплата, тим більше грошей в бюджеті їм на зарплати!!!"
alist 20 лютого 2020, 23:12 На тему: Після силової зачистки, автобу...
Так боялись, що їх діти заразаться коронавірусом, що побили вікна в автобусах - ГЕНІЇ!
А тепер уявіть себе на місці цих людей - везуть поміж палаючих барикад, навіжені з випученими глазами кидають по вікнах каміння, щось репетують. Я думаю в цей момент, вони відчували себе єдиними здоровими людьми в цьому вертепі. А тепер згадайте, що там наприклад є дев’яти річний хлопець - може мітинганти і вашим дітям таке влаштувати?
А вже є інформація, що одній дівчині з Кривого Рогу, яка прилетіла цим рейсом з Китаю в фейсбуці, якісь «люди» (можливо і новосанжарці) писали побажання "щоб ви здохли, щоб не їхали сюди" tsn.ua/ukrayina/schob-vi-zdohli-i-ne-yihali-syudi-mati-ukrayinki-yaku-evakuyuvali-z-uhanya-rozpovila-pro-pogrozi-1495005.html
Не кажучи вже про те, що половина до кого підходили журналісти, були бухі в ж....
Я оце полазив і почитав (слава перекладачу), що пишуть в світі - тепер побачив, як пишеться "Нові Санжари" на більшості мов світу, від китайської до іспанської. Так от скажу, для паплюження України в світі, Ви, новосанжарці, зробили більше ніж всі наші політики/маньяки/злодії разом узяті. І це враховуючи, що Росія тільки включає свою пропаганду на цю тему. Раді?
Знаєте модне тепер слово "токсичні"? Це тепер про вас, ніхто нормальний невідправить свою дитину в будинок відпочинку до таких навіжених. Щоб їх камнями побили? Та навіть саме слово - новосанжарець, тепер стає в один ряд в "тітушкою", "йовбаком", "ватником". Знаєте, ви так боялись коронавіруса, що в результаті самі захворіли на вірус безумства і безчестя.
P.S. А ще обрадую вас, сайт «Миротворець» пообіцяв вичислити по відео та фото провокаторів, організаторів цього мерзотного вчинку. Так що, велика слава не омине і вас особисто.
P.P.S. А тепер чекайте новосанжарці дотацій, субвенцій і просто коштів з бюджету, ага, не здивуюсь коли вам і громаду розформують. І правильно зроблять. Томі що, це для людей, а не для....
alist 20 лютого 2020, 16:31 На тему: Новосанжарці відмовляються при...
2.antibloger
«Я б упершу чергу ізолював таких придурків як ти..»

Було б непогано якби мене ізолювали від таких як ти....але, доводиться ходити поміж вас.
Можу поздоровити Вас новосанжарці, до ВАС прийшла слава, практично світова. В найближчих країнах уже побачили, а інші сьогодні в новинах побачить, ВАС, дикунів. І хоча я щиро бажаю вам, вашим дітям, батькам, родичам здоров’я, але надіюсь, що якщо хтось із них ні навіть не захворіє, а просто потребуватиме допомоги, то жителі Полтави, Кобеляк, Києва...та навіть ваші однодумці новосанжарці перекриють дороги и скажуть "пашлі вон, нам такого ненада!!!"
Я в Чехії на заробітках (сім’я в Кобеляках), і сьогодні мені стало стидно, що я українець, з Полтавщини, вперше в житті за це соромно. Здається, що в мене зараз тикнуть пальцем і скажуть - оце один з тих дикунів, ату його. Тільки чого соромно мені, а не Вам?

До речі, ви в санжарах вже заблокували пошту - там же посилки з Китаю, магазини - там же товари з Китаю, спалили всі авто Чері, що є в місті? Банани подавили? Одяг (made in China)скидуйте і на костьор його. Давайте, не соромтесь, проодовжуйте вакнахалію.
Боже які дикуни.
Уявляю як зараз цим пасажирам і особливо їх сім’ям.
Тільки через 14 днів ці люди поїдуть по домівках, а нова слава в новосанжарців навічно.

Змінено 20.02.2020, 16:34
alist 20 лютого 2020, 16:15 На тему: Новосанжарці відмовляються при...
"Думаю, день 20.02.2020 войдет в историю. Небывалая соборность, небывалое единение!
Небывалый кризис морали и запасов интеллекта.
Не прививать детей – не боимся.
Жрать базарные консервы и умирать от ботулизма – не боимся (даже зная, что сыворотки нет).
Глотать при любом чихе антибиотики – не боимся.
Ремни безопасности – для слабаков.
Суррогатный алкоголь – наше всё.
Любовь и уважение к медработникам – зашкаливают.
Валидол – от инфаркта, пустырник от депрессии, витамины для иммунитета, гомеопатия – от всего.
Гриппа, столбняка, кори, туберкулеза, сифилиса, коклюша и т.д. и т.п. не боимся.
Наших АБСОЛЮТНО ЗДОРОВЫХ соотечественников, волею судеб оказавшихся там, где из 1 400 000 000 человек заболело 75 000, готовы сжечь, под крики о том, что Украина едина.
Т.е. когда из 40 000 000 заболевает корью 150 000 мы продолжаем покупать и продавать справки о прививках – это мы не боимся…
Доктор Комаровский.
alist 20 лютого 2020, 10:07 На тему: Дмитра Сироватку представили...
Ну а поки новосанжарці готовляться спалити евакуйованих на покришках і зарити їх бульдозером, а губернатор не найде «лівих» АЗС, таких собі депутат Дубінський розписав, хто він - пан Синегубов і Ко. І враховуючи, що за ним стоїть Коломойський, який уже почав зливати накоплений компромат на ЗеСлуг, а Синегубов не ломонувся подавати на Дубінського в суд за наклеп, то видно таки правда там є . Читайте, хто вони Синегубов, Касай, і Ко.
Посилання на dubinsky.pro
alist 20 лютого 2020, 10:06 На тему: «Ми подолали таке явище як нез...
Ну а поки новосанжарці готовляться спалити евакуйованих на покришках і зарити їх бульдозером, а губернатор не найде «лівих» АЗС, таких собі депутат Дубінський розписав, хто він - пан Синегубов і Ко. І враховуючи, що за ним стоїть Коломойський, який уже почав зливати накоплений компромат на ЗеСлуг, а Синегубов не ломонувся подавати на Дубінського в суд за наклеп, то видно таки правда там є . Читайте, хто вони Синегубов, Касай, і Ко.
Посилання на dubinsky.pro
alist 20 лютого 2020, 09:56 На тему: Новосанжарці відмовляються при...
А взагалі цей кіпіш в Нових Санжарах, найкраща іллюстрація, що собою представляє українець. Думаю справедливо було б, і для новосанжарців ввести такіж міри як вони хочуть - відмовити в лікуванні в Полтаві/Дніпрі..., не випускати за межі селища, при спробі виїхати - давити бульдозером і закидувати горящими покришками - а вдруг яку заразу занесуть!!!

P.S. А керівник медичного центру Олександр Блінов який 19 лютого написав заяву на звільнення, нехай не забуде повернути всю зарплату яку він отримав на посаді. Бо поки займався «дураковалянням» то був не проти отримувати зарплату, а тут рішив втекти.

Який позор.

P.P.S. Чесно, якби я був на місці міністра охорони здоров’я, то після оголошення кожного стану епідемії в Україні (а це сезонний грип, туберкульоз що там ще) висилав би в Нові Санжари (та і ще там на Львівщині) нацгвардію з бульдозером і шинами і блокував би повністю селище - люди ж самі просять, щоб до них зараза не потрапляла.
alist 20 лютого 2020, 09:50 На тему: У Нових Санжарах починається п...
5.Filon
«Про отой що із Китаю через рік забудуть»

В тому і біда, що забудуть. В нормальних країнах приймуть міри на основі цього досвіду, і наступна епідемія пройде ще легше. А у нас забудуть, і рано чи пізно тут "бомбоне", бо одними нарадами, совіщаніями і мітингами не підготовишся. Поки що нам везло і ніяка зараза сюди не попадала (а скільки їх було останнім часом - ебола, чума....). Але везіння не безкінечне.
1 ... 4 5 6 7 8 9 10
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації