Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «alist»

Коментарі користувача
1 ... 5 6 7 8 9 10 11
alist 2 лютого 2020, 23:36 На тему: Послуга розподілу газу ще подо...
Ну, слава богу, що тепер ПреЗедент не барига, не мільйонер, немає кумовства, корупції і при владі профессіонали! Тарифи он щодня зменшуються (не може ж преЗедент і прем’єр брехати?) Раді ЗЕфанати? Радійте, тіки чого, я з вами маю "радіти", непойму.
3.Slavko
«Як не платити "за газ" узагалі»

14.arturwanga
«Платити за транспортуванн газу однозначно непотрібно »

Дві поради - "як остатись без газу, а то і без житла коли його за борги газовики одберуть". Це як колись Юля за комуналку віщала "не платіть, не платіть, все спишуть". А потом чкурнула в Кончу-заспу, а дурники залишились з боргами.

11.orakul
« Кобеляках вже писали колективного листа Касаю і передали йому через його помічника Самойленка.»

А копію нада в Спортлото! Невже не передали?! Касай вже пояснив, що він на всих................ і вообще людина занята контролем 60 лимонів з доріг, а тут листи всякі. Можна ще копію тому депутату, шо проституток по телефону на засіданні ВР замовляє, він точно поможе. Можна Гончаруку послати, він преЗедента недоумком на нарадах називає, знаєте як про кобелячан вискажеться!

Ви що не поняли? Минулі, вже заводи, фабрики, кораблі і пароходи поділили, а тепер прийшли новенькі - "голодні, голі і босі", відбирати у попередників страшнувато, от і качають де можуть бабло і нічого не вдієте, в них у Раді більшість, схочуть, так і за транспортування крові в ваших артеріях плату начислять. І будете платити.
Приїхав синок автодорожника, і сам бізнесмен автодорожник і по совмєстітельству депутат і пообіцяв "взяти під особистий контроль утримання і ремонт згаданих міських вулиць". А то півгоду ніхто його не бачив, а тут 60 мільйонів!!! Ух, бігом в Кобеляки, контролювати. Я б тож поконтролював 60 лимонів.
Коротко, Касай приїхав, сказав, що на місцевих йому н..ти і начхати. І землю продаватимуть і думка бидла його особисто і «слуг» взагалі, не цікавить. Після чого отчалив назад "представляти народ" і "рубити бабло".

Змінено 02.02.2020, 23:39
"ситуація із флюорографом.
— Організація, яка ремонтує таке обладнання, єдина в Україні. Чекаємо фахівця, який ремонтуватиме флюорограф. Він їздить по всій Україні і може заїхати в будь-який момент." - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Б.....м....в...у....шшш...б...!!!! Оце да! І ви ще не боєтесь попадання коронавірусу в Україні? А що як фахівець зап’є? Чи не дай бог, що гірше станеться. Оце..... слов немає. Дожили.
alist 2 лютого 2020, 23:00 На тему: Бутенкам дають черговий шанс...
Зверніть увагу, хто рішає - полтавська облдержадміністрація, Кабмін.....ось таке у нас місцеве самоврядування.

3.микола козак
«Був нормальний адміністративний поділ»
А то ж, подивіться на карту Європи - графства, департаменти... як нарізали в якомусь 1300-1700 році, так і живуть. І нічого не мішає процвітати.
Цікаво, якби Скрильнику запропонували очолити новостворену таку Кобеляцьку громаду, за скільки секунд він би перекувався в її фаната? 2-3?
alist 2 лютого 2020, 22:49 На тему: Нездорова мода...
- "Прямо мода якась нездорова в Україні. Мода на аптеки." - А може це не мода на аптеки, а мода на легкі гроші? Не секрет, що націнка на ліках не менша ніж на наркотиках. Крім того, це скоріше не мода, а результат нашої «чудової» екології, медицини, якості їжі... Або жри ліки, або здихай. (Ну і реклама БАДів додє покупців - бо ті аптеки на 80% заповнені ними, а не ліками).
- "Цією новою трясцею в парумільярдному Китаї, точніше, в 11-мільйонному Ухані, захворіли аж дві тисячі чоловік. Можливо, доки ця стаття вийде у світ, хворих нарахують ще пару тисяч. І по кілька коронавірусних небораків виявили в Японії, Південній Кореї, Австралії і ще десь у Сінгапурі." - Пишу Вам з майбутнього, уже 17 тис. хворих і 300 померлих, і все це в більш менш організованих країнах, якщо попаде в Україну, то... всі ми знаємо, що це таке українська медицина і влада. Будуть лише комісії, робочі группи, наради, засідання і розробка планів. А ми здихатимемо.
- "А можливо нарешті заборонити продаж ліків без рецептів, передусім — антибіотиків. Як це зроблено у всьому цивілізованому світі." - Ага, в ЦИВІЛІЗОВАНОМУ! Яким чином це стосується України? Тут медики можуть тільки зарізати, і то не бесплатно. Серйозно, це лише закриє доступ людям до ліків, а не наведе порядок. І будуть в Кобеляках на «точках» не лише наркотою барижити, а ще й ліками песіонерам. // - чо хочеш? косячок, 50 гривень, чи аспірінчику за 80. - АНТИБІОТИК!!!,- слухай може коксу півкіло купиш, дешевше буде!//

Змінено 02.02.2020, 23:38
alist 24 грудня 2019, 09:43 На тему: Аваков закрив всі «лотереї»...
Працівники редакції «ЕХО» одразу після 16-ї години вирушили до місця розташування добре відомих усім кобелячанам, закладів. Двері усіх були закриті. Наскільки довго «протримаються» зали гральних автоматів побачимо через тиждень.
!!!! Стоп. А як же всі ці відео - поліція виламує двері "казіно", «арештовує» майна на міліони гривень? А що ж в Кобеляках? Просто двері замкнули, пересидіти, бо «хтось» попередив?
А скажу більше, думаєте це тільки вина Авакова що мєнти (зватись поліцейськими не заслужили) не бачили всі ці незаконні гральні заклади? Це і Ваша вина пане Ігор Філоненко. Так же, як не бачите разом з мєнтами незаконні металоприйомки, точки по продажу і виробництву самогону, точки по продажу наркоти в місті, наркобариг, міняйл, бандитів.... і ще багато іншого. А іноді прозріваєте. По команді.
alist 24 грудня 2019, 09:33 На тему: Район без грошей, школярі без ...
7.1juriy
«Кішінський Володимир Іванович за 2018 рік отримав 264402грн згідно декларації. »

Це ми ще 2019 рік не бачили.
Думаю коли оприлюднять декларації за 2019, ми зрозуміємо чого "Район без грошей, школярі без автобусів, вихователі без зарплати".
alist 24 грудня 2019, 09:28 На тему: Район без грошей, школярі без ...
Непогано було б написати скільки всього зарплата педпрацівників дошкільних навчальних закладів в районі, а скільки всього в відділі освіти. І заодно наскільки відсотків зростає зарплата там і там щороку.
alist 24 грудня 2019, 09:16 На тему: У Бутенках збудують сучасний с...
А шо Сан Санич, з’їв! 500 000 на футбол виділив на 2020, а Бутенки 1130 000! + 12 000 000!!! Осталось ще в Бутенки слона купити, щоб Копелець із своїм дикобразом в екопаркі з горя напились на пару. Бутенківцям тільки потрібно одне пам’ятати - скільки буде стояти обслуговування цього стадіону в рік. Скоро Кобеляки весь бюджет будкть витрачати на Екопарк, а Бутенки на стадіон. А про воду, світло, мусор... попросять не згадувати.
alist 24 грудня 2019, 09:05 На тему: «2019 рік ми завершуємо без бо...
1.Fuks
«Ну і кому вірити...В реаліях більш ніж пів області дітей в школу не возять,педагогів медиків і т д на безоплачувану повідправляли а тут такі доповіді.. »

Та просто не так зрозуміли, він же депутатам сказав - "все супер, МИ 2019 закінчуємо без боргів" Про НАС і мова не йшла.
alist 14 листопада 2019, 21:53 На тему: Безкоштовне харчування в школа...
Борг за їжу - 500 000, за ГСМ - 200 000, і на обігрів. А давайте їх знайдемо?
Таміла Шевченко в цьому році получила 240 000грн поки її не турнули, Кішінський в 2018 получив 264 000 грн. Знайшли куди бабки з їжі пішли? 2 морди, чи вибачте пані, 1 морда і 1 мордочка з’їли всі гроші, що можна було пустити на їжу дітям всього району. Далі ГСМ, начальник відділу освіти Коваль в 2018 получила 213 000.
3 людей в районі = їжа + підвоз дітей всього району!
Пан редактор, не хочете пройти по цих людях, або взагалі держчиновниках/сільських головах району з зарплатою понад 100 000 за рік (а їх уже багато таких), і задати просте питання - "Вам не соромно?", бажано на камеру? Чи боїтесь що як в тому анекдоті, так і партбілет на стіл можна положити?
P.S. Ну а на опалення можна пустити гроші з футбольного проекту Копельця.
alist 14 листопада 2019, 21:38 На тему: Дожити до квітня…...
Бо в райраді заявили, що грошей немає.

Їм просто ніколи, вони зайняті більш важливим питанням району - в фермерів можуть забрати землю!!!! Хіба може бути щось важливіше? На наступних виборах не забудьте понавибирати в райраду, ще більше фермерів і бізнесменів.
alist 5 листопада 2019, 23:00 На тему: Як кобелячани Копельцеві мільй...
Навіть не викликає ніяких емоцій стаття. По одній простій причині - будь-кому адекватному, все це і так було ясно. Питання було лише в тому як оформлений краник, через який з міського бюджету, Санич випускає собі на прокорм "зайве". Думаю з часом ще парочка знайдеться.
Знали ж хто такий Копелець, коли обирали, ех люди, колиж ви включатимети голову на виборах ...
alist 5 листопада 2019, 22:46 На тему: Закрити сесію і їхати з палатк...
- Резервний фонд, 190 гектарів, обробляють Микола Запорізький, Олександр Лобанов і Микола Загребельний.
- А фермерський запас між Озерами і Солошиним також почали роздавати.
- Якщо у фермера земля в користуванні і не приватизована, нехай зразу приватизує, бо її заберуть.
Фермери, фермери, фермери.....

Все просто, місцеві фермерки і немісцеві пани рвуть один у одного чуба за землю. Причому і в одних і в других "душа болить" за селян і село і цим вони і прикриваються. А який буде результат, чи земля дістанеться одним чи другим, хтозна, а от звичайні жителі села остануться без неї - 100%

P.S. Підождіть трохи, поки с.г. землю продавати не почнуть, ото тоді почнеться....
alist 25 вересня 2019, 10:29 На тему: Начальник поліції і син екс–на...
Не переживайте, через місяць вспливе замом/начальником райвідділу десь в Одеській області, а ще через півроку, як тихо відсидиться, знову кар’єра піде вверх. Звичайна практика в органах.
alist 25 вересня 2019, 10:23 На тему: Екологи рахують збитки...
Зате багато відкритих питань:
- де районна влада? Чи ви лише бюджет району пилити можете?
- поліція. Де справа на регулярного підпалювача мусорки? Чи раз її закрили, то діло ненужне? А якби, недай Бог, так регулярно загорався райвідділ, чи райдержадміністрація, то вже знайшли?
- поліція, прокуратура. Де справа на Ісипа і Галушку за поперідню НЕЗАКОННУ свалку, яку Копелець талантливо нарік сортувальною станцією і протяг так якийсь час?
- чого, чим ближче до виборів, тим дужче загорається (в прямому і переносному сенсі) мусорна тема?
- куди викидують свій мусор активісти, журналісти, екологи і т.п.? В контейнери, і в цей момент не сильно переживають, що через день їх мусор літатипе по лісі. І розказувати, що самі дома все переробляють непотрібно, нинішній "стиль життя" передбачає багато мусора, який дома не переробиш.
- А чого ж не приїхали інші активісти захищати ліс? Піара малувато?

А скінчиться тим, що Копелець перестане вивозити мусор і поставить біля кожного контейнера плакат - з претензіями дзвонити Філоненку, Тамілі, Матюхову та Ісипу. І їх номера телефонів.

Змінено 25.09.2019, 10:35
alist 25 вересня 2019, 10:07 На тему: Екологи рахують збитки...
От зараз нічого пропонувати не буду, лише покритикую.
1. Копелець і Ко - чого ця свалка виглядає, як звичайна галявина в лісі, куди валять тихцем мусор? Це підготовлений полігон? Тут немає навіть мінімальних спроб окультурити і запобігти пожежі, чи попаданні відходів в грунтові води. Зате лежать непогані такі дрючечки, напевно спиляні з засохшої деревини, так? На перший (та і п’ятий і десятий) погляд, це вдесятеро мерзотніша свалка, ніж колишня ганжівська і кобеляцька. Ви навіть не спробували зімітувати створення полігону. В Жуках ви теж свій мусор валите в лісопосадку?
2. Ті хто пропонує возити мусор в Горішні Плавні чи Зачепилівку, є один ньюанс - а Ви там спитали чи ждуть вони кобеляцьго ла..на? Чи тоже викличуть екологів і поліцію? І крім того покажіть репортаж з тамтешнього мусороПЕРЕРОБНОГО заводу. А то в мене є велика підозра, що він з розряду кобеляцької сортувальної станції, тобто просто відбирають мусор, який приносить бабки, а остальне на кучу. В данний момент вся ваша фантазія це - відвезти подалі, хай воняє комусь другому.
3. Фантазери - зробимо свій мусоропереробний завод, чи полігон європейського рівня. Я навіть не чіпаю питання бабла, питання в тому, чи розумієте Ви, що після такого уже нам повезуть і полтавське і львівське і кременчуцьке сміття?
Чи Ваша мрія зробити типа завод, на якому можна буде відібрати метал, пластик і папір і забарижити його, а остальне в лісок? Тоді все стає ясно.
4. Тарифи і штрафи, як пропонують за мусор - знаєте, останнім часом, я вже не витримую, з кожного кутка безостановочно - підняти тарифи, підняти штрафи, підняти налоги, а що це в тебе за гроші, а звідки? Причому самі чогось їх не платять. Знайте, при певному рівні тарифів і штрафів, будуть ночами грузити сміття в машину і кидати його десь в Кобеляках, де вроді нікого не видно.
alist 31 серпня 2019, 20:14 На тему: Післявибор’я...
Іноді краще промовчати пан Філоненко, тоді будете схожі на ... непредвзяту людину. Як Ви проїхались по Вітку, Босенку... і одночасно лизнули Бульбаху і Жука. От тільки, що між ними спільного і різного? А те, що Жук і Бульбаха "свої", місцеві і при невдоволенні можуть доставити проблем, а чужі це так...
Тобто по вашому, "Сергій Жук — жнивує, обробляє землю, готується до посівної", все нормально. А може Вітко і Босенко і Ко. теж жнивують? Ви цікавились? Може їм тоже ніколи захищати людей, бо вони зайняті як і Жук? А взагалі, якби вибрали Жука, то він би попросив перенести засідання Ради, бо йому нужно жнивувати і обробляти землю? А де згадки про Реку? Но ніззя такого писати, свої ж!
Радите нам рости як виборцям? Так і я пораджу Вам рости як журналісту, як незалежному журналісту, а не бути діджеєм по заявках.
P.S. Варто було б Вам згадати і інших зникнувших з горизонта захисників, ряд місцевих депутатів, Ісипа, пані Тамілу. До речі де вона? Отримала за 6 місяців безупинного піклування про людей 240565 грн. і отчалила в Сен-Тропе? За півлимона гривень в рік я теж готовий днями і ночати турбуватись про людей.
Але видно їх ще не «заказали» "незалежному і професійному журналісту".
P.P.S. Зате користувач який закликав до геноциду українців продовжує зажигати в коментарях, так тримати, Ехо Кобеляк!
alist 23 серпня 2019, 00:37 На тему: Сміття возитимуть за дніпровсь...
83.orakul
«Істота - це створіння яке втратило мізки, це те, в що перетворили телеящиком більшість народу.»

Самокритично написав, нічого не скажеш.
83.orakul
«Конституція України має найвищу юридичну силу...»

Нагадуєш звичайного бандита, вроді крутяк, але тільки що, біжить в поліцію з заявами, що його побили. Але погано, що така істота як ти, побачив в конституції лише права, було б непогано дочитати і до обов’язків. Наприклад статті 68. Кожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.
Бачич оце - Не посягати на честь і гідність інших людей.
Запам’ятай, твої права, закінчуються там, де починаються права інших людей.

Повторюсь, ШАНОВНА РЕДАКЦІЯ, ПАН ФІЛОНЕНКО, ДІДЕНКО ТА ІН. Ви важаєте нормальними мати в коментарях заклики до геноциду українців, неоднократні образи українців та ін.? Чи невидалення таких коментарів та коментаторів означає, що редакція цілком підтримує таку точку зору?
27.orakul
« А вАще-то є радикальніші методи. Проста логіка і здоровий глузд підказують, що треба усувати причиниу. А першпричина - українці. Ніхто ж не заперечить? Вихід простий і на всі сто дієвий - геть українців з цієї землі. Нєт українців і нєт проблєм.»

Це не вирвано з контексту. Повторюсь, хотілось би побачити Вашу позицію відносно даного користувача. Особливо враховуючи, що ви закріваєте коментарі за одине єдине нецензурне слово, а фашистські заклики виходить норм.? Чи праві ті хто писали, що оракул це хтось з редакції?
alist 22 серпня 2019, 20:50 На тему: Сміття возитимуть за дніпровсь...
77.ИВЕН
«почали за сміття-не вийшло- кинулися на Сталіна і іші теми
а що ж із сміттям?
»

А нічого. Більше того, 90% що його куди возили, туди і возитимуть. Це ж Кобеляки, коли тут що небудь доводили до кінця? Причому і люди і влада (яка до речі це тіж кобелячани, а не марсіани чи їзраїльтяни, як дехто фантазує). Результат простий, хтось попіднімав свій рейтинг на мусорі і показав себе новій владі, хтось зробив вид ніби рішив проблему, ну а ми залишились з мусоркою під дворами, ой, вибачте, з сортувальною станцією. А, ще жителі сусідніх сіл, ще раз побачили, що для них ОТГ з Кобеляками, це обмін їх грошей на наш мусор.
27.orakul
«А вАще-то є радикальніші методи. Проста логіка і здоровий глузд підказують, що треба усувати причиниу. А першпричина - українці. Ніхто ж не заперечить? Вихід простий і на всі сто дієвий - геть українців з цієї землі. Нєт українців і нєт проблєм.»

Шановна редакція, Вам не здається що дана істота, вже конкретно охаміла? Ви вважаєте, що таким фашистським коментарям місце на сайті? Я розумію доводи про свободу слова, але це вже давно вийшло за межі. Ви навіть коментар не видалили, хоча воно вже написало достатньо для блокування на сайті. Шановний пан Філоненко, пан Діденко, Ви вважаєте це нормальним і чи нормальною є бездіяльність редакції в даному питанні?
alist 22 серпня 2019, 20:11 На тему: У Зеленського планують зменшит...
1.ИВЕН
«ДЕ Ж ТІ ОБІЦЯНКИ ЩО ПЕРЕДУВАЛИ ВИБОРАМ (а вибирав то вас народ...) »

За новинами не слідкуєте, шановний? ПреЗедент ще на другий, чи третій день піісля виборів сказав, що він нікому нічого не обіцяв.
5.Maksym
«Якщо за зелений тариф не будуть платити “Укргідроенерго” та “Енергоатом”, то хто буде?»

Той хто і зараз - ти, я, і всі інші зі свого кармана. Коли йтимеш вулицею і побачиш батареї на криші якогось кобеляцького мініолігархі, чи ціле їх поле Ахметова, то гордись - це з твого кармана кожен місяць оплачується. І круто так оплачується. А тепер можеш гордитись ще більше, тепер ти компенсуєш 20% власникам заводів і прочим "бізнеселітам". Круто, да?
alist 18 серпня 2019, 10:27 На тему: Сміття возитимуть за дніпровсь...
15.микола козак
«Цікаво , кого ви відносите до еліти , не тих бува , хто більше вкрав? »

Ні еліта, це....найкращий приклад, це уха, коли її вариш в певний момент там збирається піна, хороший кухар її знімає і викидує, а в Україні не тільки немає хорошого кухаря, а ще й піна об’явила себе елітою, і викидує з казана рибу.
14.микола козак
«Я наприклад не бачу , що Копилець чимось гірший за Ісипа.»

Одинакові, абсолютно, трохи різна поведінка, але результат один і той же. Але зараз з Копельця як з гуся вода, а за Ісипа ніхто і не згадує, бо там в багатьох рильце в пушку, проще мовчати.
14.микола козак
«Якщо Копилець щось украв , то є правоохоронні органи , суд »

Які суди, які правоохоронні органи? В Україні? В Кобеляках? Ти смієшся? Їх професійний потолок, на заправці один одному морди бити та на родичів заяви про взятки писати.
9.Beri Mor
«Треба якнайшвидше об"єднуватися в ОТГ,та гнати цього зажравшогося отморозка в його жуківську нору. »

Тільки буде не так, об’єднатись в ОТГ, вибрати головою Копельця, от тоді він розвернеться. І виберуть же. А якщо і не виберуть, то нічого не зміниться, замість нього буде другий рехворматор, і в нього теж буде бізнес, діти, родичі..., всим їм нужно буде земельки, грошей, та і для нас теж будуть... обіцянки і плани.
alist 18 серпня 2019, 10:06 На тему: Сміття возитимуть за дніпровсь...
18.ИВЕН
«Без обиди до всіх жителів міта--щож робити з мусором ?
Давайте ж всетаки вирішувати--- а не критикувати кожне предложення--нумо-давайте встановимо приз за лучший проект... »

Ну поперше приз за проект уже є - це неслаба зарплата, а потім і пенсія чиновникам, яким люди делегували обов’язок це вирішити. І смію замітити нікого силком в крісла не саджали і ніхто заяву не написав, бо не справляється.
По друге, ми ж не сама передова країна світу, все давно придумано - роздільний збір сміття, переробка, біогаз з мусорок... Але...питання навіть не в грошах, а в головах людей. Вийдіть і скажіть кобелячанам, що тепер мусор потрібно викидати роздільно - стекло, папір, пластик.... Та тут, до багатьох просто не доходить, що в контейнери свиняче лайно кидати не можна, що мусор нужно кидати в мусорку, а не на траву... Того я схиляюсь до думки, що мінімум 10 наступних років, все буде по старому - вивезти і вивалити на кучу за город (або навіть в межах), питання тільки де буде та куча, тут чи в Решетиловкі, чи в Гайовому....

Змінено 18.08.2019, 10:07
1 ... 5 6 7 8 9 10 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації