Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «саша ставицький»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 12
вАЖКО ОССМИСЛИТИ , скільки злості і дурості в цих коментарях.Ну коли ЕХО переслідує якісь свої меркантильні інтереси , то чому радуються патріоти -коментатори.Сядьте , проїдьте по Кобеляках і подивіться , що твориться біля контейнерів.Це ж не Копилець гадить , а ви і подібні вам.Дехто з вас спекулює на ринку і гадить , багато з дому таскають . Чому ви радуєтесь ? Ну переобируть Копильця , буде хтось другий , а ви будете жити в тому дерьмі , яке самі створюєте.Ждіть , що Копилець прибере ваше дерьмо.Ура , купаємся в дерьмі.
саша ставицький 2 квітня 2021, 17:43 На тему: Закарантинились...
Отака неслухняна каоліція , яка почала тверезо мислити і голосувати і не звертає уваги на зусилля редактора ЕХО будь як дістати Копильця.Тепер і каоліція буде піддаватись нищівній критиці.Ну а ХЕРОЇ завжди знайдуться.
Панове ображені активісти , ви дуже раді арешту сміттєвоза , але після вашої радості порекомендуйте куди дівати ваше сміття , яким ви щоденно заповнюєте контейнери бцуквально за пів дня , а потім валите і біля контейнерів. Куди дівати стихійні смітники , які ви самі утворюєте.
8.alist
« люди які отримали освіту в СССР, де нагадаю "найкраща освіта в світі".
- по друге, про яку вакцинацію можна говорити, якщо вакцин немає, ті 500 тис., що з помпою привезли, це 250 тис. чоловік.»

Ви пане невірно берете в лапки радянську освіту Саме радянська освіта навчила таких пролетаріїв , як ви грамоті , але багатьох з них не встигла навчити мислити , вони уявили себе геніальними і розвалили країну.Згадайте хоч як в радянські часи було подолано туберкульоз , який в даний час знову набуває статусу епідемії , а кір , вітрянка і т.д.Зараз біда України , саме геніальність навіть малограмотних , вони зараз в мережах видають такі перли , що можна вмерти від сміху. А вакцинація таки допомагала подолати туберкульоз.
Я перш за все оцінюю те , що бачу на фото , так на мою думку та лавочка не коштує 4200грн.Я не веду мову оплачено , чи не оплачено , ті хто підписував договір розберуться.Я тільки бачу на ваших сторінках систематичну критику Копильця , наче немає інших фігурантів , навіть із тих же депутатів.Читаючи ваші матеріали , здається , що ви отримуєте насолоду від вашої критики , яка зачасту здається смішною.У ваших матеріалах нищівна критика проти Копильця і ВОДОКАНАЛ ПЛЮС , інших немає тепер в громаді.
Ця ситуація нагадує ту , що була з екскаваторником на смітнику біля цегельні , спочатку домовились за одну ціну , а потім показалось мало .Як на мою думку , то ті лавочки , що на фото , не вартують таки 4.2 тис грн.Разом з тим , спостерігаю , що Ігорь Миколайович не на шутку взявся за Копельця , постійно все не так , кругом один обман , крадіжки .Чи не є це маразмом?
Навіть заголовок говорить про рекламу.Коли співставляють , що вигідніше , то це і є рекламування. Те , що ЗОРЯ закупляє деревину в Сумській , чи Чернігівській області ніяк не покращує екологію України.Я нічого не маю проти ЗОРІ , дійсно вигідно використовувати відходи на опалення , але ж це не зможе забезпечити повністю теплопостачання навіть у самому місті Кобеляки.І дуже хочеться запитати чиї КАМАЗи і ЗІЛи розвозять дрова по Кобеляках і яка вартість дров і тих палетів від ЗОРІ?
Розумію , що цей матеріал містить прикриту рекламу , але .... з Росії зараз деревина в Україну не поставляється , з Європи також , навпаки іде все краще в Європу , то виникає питання де Зоря закуповує деревину , не в Японії ? Поскільки не надходить сировина зза кордону , то вона українська , отже в Україні вирубується і більш за все десь в межах Полтавської області , а можливо і в Кобеляцькій громаді , бо часто бачу , як ЗІЛи і КАМАЗИ возять пиляні дрова готові до спалювання.І ніхто не подумав , що Кобеляки знаходяться в небезпечній зоні для вітрової ерозії грунтів і ніхто незнає яку користь чи шкоду принесуть палети від ЗОРІ.А ще слід врахувати , що не так багато того палива може виробити Зоря і чи в якийсь момент вона не збанкрутує і знову прийдеться переобладнувати , як у нас це відбувається дуже часто.Памятаєте , як зовсім недавно і в депутати обирали тих , хто обіцяв газифікувати села , недавно пропонували тюкувати солому і вкидати тюки в котли , тепер палети і дрова , пропонують і вирощувати верболіз , що далі?
Нічого дивного , що так оперативно зацікавлена сторона надала розрахунки.Але в цих розрахунках багато чого не враховано.Перш за все те тверде паливо(фактично дрова) має поки низьку ціну поскільки безбожно і безкоштовно вирубується значна частина лісонасаджень.Не враховано , скільки буде коштувати виготовлення проекту переобладнання , саме переобладнання і т.д. .Потім зовсім не враховується на який період вистачить цих палет і тирси і можливо через рік чи два доведеться знову переобладнувати котельні на інший вид палива.Ну ще є багато не врахованих нюансів , наприклад оплата обслуговування і т.д. .,і приймати розрахунки зацікавленої сторони за істину не зовсім правильно.
Епопея з Копильцем продовжується?
У нас , як завжди все робиться через зад.Як можна залишити Кобеляцьку громаду без важливої транспортної артерії- залізниці. Дурість поганяє дурістю.
Фалоненко зрозуміло за те , що напише правду чи неправду , отримає зарплату і не малу-бізнес , а за що чубляться оці 5-6 "коментаторів " зовсім незрозуміло.Перестаньте займатись дурницями , вас тут ніхто не читає крім вас самих , краще пограйтеся з дітьми в кого є , або з жінкою.
17.Poltava
«Твій патрон проявив себе у всій красі . І з масочками лохонувся. Шукає виробника та і виконавців робіт десь подальше, воно і зрозуміло чому... А премійку зажав , та ще й»

Хочу сказати за маски - у кобеляках майже всі аптеки приватні , у всих їх є відділи постачання - у Кобеляках є приватна швейна фабрика , у якої є юридична служба і відділ збуту , які могли укласти угоди на пошив захисних масок , але ні одні ні другі не проявили ініціативи(мало сказано) і тому Копильцеві довелось купляти маски де знайшов , хоч це не зовсім його обовязок.У нас же ще є і держспоживслужба , яка зобовязана відстежувати санітарно-епідеміологічний стан , замість торчання деяких співробітників в своїх магазинах і жарення шашликів.
Самі відважні депутати Матюхов і Шкарбан , а інших немає , чи вони сидять мовчки , сплять.А в деяких коментаторів все зводиться до крадіжки , що не роби , але ти крадеш , випадково висновки не по собі?
14.КАМаз
«І я його знаю особисто і знаю що отримував)»

Ну це звичайно наклеп ,і якщо Микола тебе знає , то думкаю він тобі розповість , як брати гроші.А ти от більш за все щось не поділив з Копильцем.
12.КАМаз
«Не приколюється, а відробляє гроші пахана)
»

Я знаю Миколу особисто , то грошей від Копельця він не отримує і ніколи не отримував.
саша ставицький 16 грудня 2017, 14:00 На тему: А що буде?...
30.don
«Дороги ремонтуються шаленими темпами, зараз обласні центри всі закатані новеньким асфальтом і частково райцентри.
»

Ти ніби і людина з гумором , але часто не думаєш , що ригуєш.Ну от дороги ремонтуєте побудовані комуняками і доведені вами ,маю на увазі такими новаторами , як ти , до стану бездоріжжя за 26 років , це при всих ефективних власниках , які розтягли Україну , як собаки стерво.А зарплати молоді вистачає на одяг із секонд-хенду і на дешеве буфло .Значна частина дівчат двинула в проститутки , а значна до ляхів горшуки виносити.Частина таких , як ти бізнесменів , випилює лісополоси та ліс на продаж , не посадивши за своє життя жодного деревця.Оце і все з вас , ефективних власників.
Тільки заходив і адмін навязує вперто підписку , навіть ціну знизили , тільки от ціна на місяць така , як у Кременчуцька газета га рік.Невже ехо містить таку цінну інформацію ?
Ну 500 років тому і населення в Кобеляках було значно більше , навіть після останньої війни було більше 15 тис , при тих же комуняках населення збільшувалось , а зараз вже довели , що менше 10 тис, то для кого ті синагоги , церкви і ін. , хай уже Ієгови моляться за нас.
Не розумію , для чого в Кобеляках будувати синагогу , коли згідно останнього ререпису населення в Кобеляцькому районі євреїв менше десяти чоловік.Зате Ієгов бродить по Кобеляках не злічити і в основному це молодь , яку зводять з розуму.А культових споруд в Кобеляках Ісип набудував більш , ніж достатньо.
Мужики , становиться стидно за вас.Чого така неповага до жінки.Вона нічим не гірше вас , має свою думку , і кому какоє дєло , кто іграєт , чья гармонь.Заспокойтеся , вивсі і я хочемо , щоб нам хоч трохи краще жилося і непотрібно принижувати один одного - ми всі українці.
Тут дійсно твориться дурдом.На церкву сподіватись зараз просто не варто , бо церква спокон віків служила і служить владі , через що так влада турбується про церкву.Далі , про те чи залишаться в Кобеляках парки можу сказати , що є така можливість їх залишити , якщо міська влада і її депутати зроблять ревізію земель міста , а лісоруби , яких зараз розвелося , як у собаки бліх , не вирубають дерева на дрова , бо лісосмуги і ліси просто безжально вирубують , а для цього потрібно заборонити продаж китайських бензопил (шутка).Землі для будівництва 30-ти квартирного будинку більш , ніж достатньо , Територія розграбованого центру мануальної терапії близько 8-10 га , де можна побудувати не один багатоквартирний будинок , там навіть є підготовані місця і навіть забиті сваї і знаходиться ця територія практично в центрі міста , туди прокладені навіть дороги з твердим покриттям , залишається депутатам проголосувати і будуйте на здоровя.Цю територію всерівно колись доведеться освоювати , вона в ЦЕНТРІ МІСТА.
Сьогодні вихідний і вирішив зайнятись цим питанням.Так от дійсно Кабмін вказаною постановою скасував діючі до цього Правила надання послуг газопостачання населенню , взамін цього в НКРЕКП затверджені нові правила , але в них нічого немає про проведення техобслуговування і його оплату.В Кодексі газотранспортної системи відповідальність за безпеку і техобслуговування газотранспортної системи покладається на оператора ГТС.В діючих договорах на газопостачання також не передбачено проведення техоглядів газового обладнання за рахунок споживача.Питання ???????????????
Селено , ти запуталась зовсім , можливо нахрена нам та Європа , жили б в Україні , будували б свою країну , не було б війни , не стріляв би БЕРКУТ ,а Вам захотілося в Європу , обгаджуєте своє минуле , сформували продажну владу , суди , а тепер оправдуєтесь .Один приклад , по всій Вашій Європі процвітають ліві партії , а Ви боритесь з комуністами , то валяли памятники , переіменовували міста і вулиці , тепер почали стріляти українців - чи є у Вас щось у голові?
40.Чудо Юдо
«А я взагалі сумніваюся, що він правду пише. Успішні люди мають занадто мало часу, щоб розводити срачі в коментарях, а цей тут кожен день брижче слюною.
»

А кого ти вважаєш успішними , ті , що розікрали країну ?Ну от хто в Кобеляках успішний? Ті хто пиляють лісосмуги , знищують все живе , ті хто за умовну ціну вкрав цегельний завод , чи мясопереробне , яке будувалось на кощшти колгоспів , чи ті бариги , що захватили магазини райспоживспілки , тільки не говори , що вони їх викупили , чи може ті , що набудували кабаків на дурку з розібраних сараїв тваринницьких ферм , чи може бариги , які китайський ширнетреб продають по потрійних цінах.Назви хоч однорго з твоїх успішних , який нічого не вкрав , а взяв кредит і побудував завод , чи фабрику.А ворюги не є успішними.Жаль , мало місця , все не напишеш.
1 2 3 4 5 6 7 ... 12
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації