Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «КАМаз»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ну ти і сука Валера Коробчинський! Таких тварюк як ти треба ще пошукати!
719 тисяч це офіційно тільки. А ще Водоканал та КП МСС зкидають на футбол дань постійно. І всі шакали-депутати тихенько хоботом махають так сан санич так! А Валя і всі інші родичі загиблих пахану пофіг. Що на це скаже засланий козачок пахана? Місто заметене, замерзле, тротуарів нуль всі ходять по дорогам і всим все добре. І не потрібно жалітись люди вибрали тепер пожинайте плоди свого вибору. Пахан привик все життя так жити і не зміниться ніколи, не чекайте від цього козла нічого хорошого.
27.Filon
« Це - факти.»
100%
Ігор Миколайович ви цьому прихвосню, що з гімна пуля, нічого не докажете. Його задача лизати пахану одне місце, тому всі факти для нього це нічого не значить. Задача козачка хвалити пахана футбол, в команді якої грає один кобеляцький хлопець, всі інші з інших міст. І коли влітку не буде в крані води то винні будуть попередники.
Та пахан все порішає. На 2019 рік на футбол пів ляма, на водоканал 200 тисяч. Першечергове у нас футбол, а не водопостачання! Пахан молодець.
КАМаз 1 грудня 2018, 00:46 На тему: Боротьба триває...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Павло Гунжель шизофренік! Діагноз на лице. Купили сміттевоз, та ти сука порадуйся, що в громаді є такий автомобіль, в Кобеляках скоро тачками сміття возитимуть, а ти га...н в позитивних подіях в громаді тільки негатив бачиш!
КАМаз 23 листопада 2018, 15:20 На тему: Судові рішення за позовом Гунж...
Слава богу поставили на місце цього шизофреніка!
КАМаз 8 листопада 2018, 22:09 На тему: Військова прокуратура затримал...
Ой та ладно скільки таких спецоперацій проводили, гра на публіку. Ну качнуть бабла з підприємця та й на цьому крапка. А якщо там ще й пахан засвітився той відкупе, себе відкупив, пахан майже лям поцубив з бюджету та й нічого, а тут якісь 5 тис грн.
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Троль ти пахана козачок захищай мудака захищай, може ти його і в суді на днях захищати підеш)))) От тільки Ісип керував містом багато років і жодної кримінальної справи, а на пахана 5 вже відкрито за 3 роки! І піде він на кічу там йому о.. почистять пюююру.
Козачок скоро твій пахан на кічу загуркотить, кому лизати будеш! А філон правду пише!
КАМаз 26 серпня 2018, 22:15 На тему: День міста. Спроба №2...
Нічого скоро пахана на зоні так привітають!!! Милься пахан! І не забудь з собою забрати прихвостня Спицю! Бо там він теж посередником буде, мило тобі передаватиме)))
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Все правильно, скоро під білі рученьки на вихід пахана! Він падло своїх їсть як таракан в банці, колись мене запідозрив, тепер Зою, та що дає стоя)))). Хто наступна, мабуть Юля маж салом лижі,ти заговор всесвітній проти пахана затіяла))) Був на днях в прокуратурі на допиті як свідок, нічого хорошого там пахану не світить!!
Козак не хочу переходити на особистості, але він пахан, називати колег відкрито кобилами і т.д це негідник тому ніякої елементарної повахи не може бути пі....с він.
Чув ти козачок, я з паханом працював в одному приміщенні і знаю його краще всих і на посаду такі як я його привели урода. Не сміши людей Вася самостійний керівник)))) Маріонетка в руках пахана. А ще той злощасний щебінь дають пахану безкоштовно за якісь там заслуги, а пахан його наче б то купує, а «гривеники» кладе собі в кишеню не без участі того ж Василя. І я не бризкаю жовчу, а констатую факт.
Шановні ви ще не зрозуміли козак це троль пахана його задача тільки хвалити пахана. Дорогу на Декабристів сипала МСС вона підпорядкована пахану, які виконавці нафіг, Вася Фещенко робить все, що скаже пахан, і насрать Васі, що скажуть громадяни міста все буде як сказано пахан. Сьогодні в РЕСі пахан разом з шакалом своїи директором ККП водоканал+ вкривали всих матом, бо сьогодні повинні були погасити всі свердловини. Водоканал винен РЕСу 100 тис грн за електроенергію!!!! Всі винні а пахан знову молодець! Що скажеш на захист свого пахана козачок га???
А ви чекали іншу відповідь від пахана))) Та похер йому той філон і всі інші. Він полюбляє говорити "собаки гавкають, а караван іде))))
Я вам більше скажу, у Водоканал+ теперешній тариф завищений, коли було змінено підприємство йому автоматично залишили тариф старого підприємства, але старе підприємство працювало з ПДВ 20%, а нове на 5% відсотках, 15% в кишеню пахану-меру. Василю а суд чітко прийме вирок на вашу сторону бо водоканал+ грубо порушує закон про повірку.
КАМаз 9 липня 2018, 16:28 На тему: Якщо в крані немає води…...
Козачок не прикидайся. Ти все прекрасно знаєш, що пахан-копелець керує всим, а всі інші покірно махають хоботами. Так у водоканалі вона одна єдина машина.
КАМаз 6 липня 2018, 18:49 На тему: Якщо в крані немає води…...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
По водоканалу остання інформація після бурі згоріла станція управління, ремонту не підлягає. Пан пахан сказав качайте напряму в систему грошей на станцію не має, все на екопарк та дені міста пішло. на пряму це буде жопа цілодобово насос качатиме в систему не сьогодні завтра він згорить. Дві свердловини потрібно негайно ремонтувати вони не працюють, грошей теж на це не має в пахана.
Олексію скотина це ти, бо розбавляв паливо у Яші на заправці і продавав людям, а Яків від цього страдав бо паливо не якісне. Ти очко за пахана не дери, що він вулицю засфальтував до тебе. Місто все в ямах світла не має в місті і води теж скоро не буде. А філон молодець пише все правильно!
КАМаз 8 червня 2018, 23:24 На тему: Відкриття екопарку...
А ось і Валера намалювався, тепер він оракул)))))) Знову євреї жидомасони. Валера спустись в Кобеляки вчора з внучкою в 22.00 прогулювався по місту темно як серед поля. По місту можна ноги поломати ввечері бо тротуари криві і темно. Ну зато в нас є страус і кози на заворсклі)
КАМаз 8 червня 2018, 13:59 На тему: Відкриття екопарку...
Чудо ти попав, ща тебе микола козак і Валера К. за свого кумира шапками закидають)))) Як ти міг на пахана бочку котити, йому навіть прокуратура ніпочім, а то ти тут з такою критикою)))
З такою укладкою цей асфальт не дожеве і до нового року, буде увесь у пмк ставку))) На космонавтів і на казармах його вже не має, і все сходить з рук пахану, а всі махають хоботом і кажуть який молодець сан санич.
КАМаз 17 травня 2018, 21:13 На тему: 11 питань за 20 хвилин...
Ну да нам тільки еко-парку в місті не вистачає!!! Ти гребаний пахан дороги полатай та воду дай людям, а потім будеш мавп купувати тай сам ти горила лиса поряд з ними сядь за грати!
КАМаз 2 травня 2018, 21:53 На тему: Для кого пишуться закони?...
11.василь овсієнко
«Для тебе і Копелець чомусь поганий , що тримає тариф на питну воду 7.34грн »

Вась, а Вась, а в тебе по 7,34 сьогодні ввечері була чи ні, в мене не було. А далі її взагалі не буде, бо все бабло твій коханий пахан жене на зоопарк, а дві свердловини йому до феньки в ньоо в Жуках вода є.А ще за останні 20 років я таких розбитих доріг в місті не пам’ятаю. Ну за то ми з зоопарком і парком, лохи ви, вас купили за 7,34!!
Сашко, а що ти доколупався до дніпровських доріг? Візьми свого друга філона та підіть поміряйте ями по Кобеляках. Хай філон взує свої модні ботики та почовгає залишки асфальту який пахан постелив восени. А то біля аптеки асфальт лежить як новий, (філон човгав його 2 роки назад), а от по місту весь асфальт пішов разом зі снігом.І саме головне всім пофіг сажать ті грьобані чорнобривці та білують дерева з бардюрами.
1 2 3 4 5 6
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації