Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Zorn»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5
Zorn 11 листопада 2021, 10:16 На тему: За добу на Полтавщині виявили ...
Щось смертність від ковіду в кобеляччан дуже висока. У Полтаві - 6 на 300 тис няселення, а в Кобеляцькому районі -4 на 40 тис жителів. До того ж кожен день у сводках є повідомлення про ковідні смерті земляків. Соціальна свідомість кобеляччан дуже низька. Не лише контактні особи не знаходяться на самоізоляції, а й хворі вештаються між людей. Зайдіть у будь-який маркет і почуєте кашлі та соплі. Мабуть силовикам годі пити каву у Панкратія а варто відновити рейди як це було в початковий період пандемії. Оштрафуйте десяток осіб, які не дотримуються самоізоляції чи маскового режиму, та розкрутіть цю інфу щоб інфіковані насторожилися. Адже ми розуміємо тільки силові методи, а до свідомості як у Європі чи Китаї нам ой як далеко.
Zorn 2 листопада 2021, 14:26 На тему: Білицького «маніяка» затримали...
Щось побільшало збоченців останнім часом. Чим більше в суспільстві стає психологів, соціологів,реабілітологів тим більшає кількість їх пацієнтів.
Zorn 8 вересня 2021, 15:42 На тему: Під житло для медиків знайшли ...
А чому б не пошукати інші варіанти житла для медиків. Наприклад, біля їдальні аграрного коледжу стоїть будівля бувшої призовної дільниці. Будівля капітальна, на ремонт значних коштів не потрібно. Та й до роботи лікарям буде недалеко.
Zorn 27 серпня 2021, 16:01 На тему: Красненську й Канавську школи ...
Сесія відбулася сьогодні. Можна було б в повідомлення написати і про сесійний результат розгляду питання.Оперативність, актуальність та об’єктивність - авторитет журналіста.
Zorn 19 серпня 2021, 16:25 На тему: Первинну медицину в Біликах оч...
А хто став директором Кобеляцького аграрного ліцею?
Zorn 29 червня 2021, 14:51 На тему: Історія одного трактора...
ЦИТАТА: "партійний чиновник Леонід Перекопний вирішив встановити трактор уже на постаменті поряд із будівлею сільгоспуправління".
Вказана людина не мала відношення до трактора на постаменті. Встановлення трактора відбулося у 2001 році. Ідея належала тодішньому голові РДА Копельцю О.О., в якого ,до речі, мати працювала на подібній техніці. Допомагав втілити ідею в життя його перший заступник -Василенко Г.Г., який також обіймав посаду начальника управління АПК, і з його кабінету був гарний вигляд на встановлений трактор.
Zorn 4 червня 2021, 14:30 На тему: Білицькі школи скоро ремонтува...
Знову Жуківський клуб... Я вже писав: кілька дксятиліть тільки й чути про ремонт Жуківського клубу. Микола Григорович в битность заступником голови райради та депутатом облради все спрямовував ресурси на Жуківський клуб. Цікаво подивитися на це вогнище культури.
Zorn 27 квітня 2021, 15:29 На тему: Екс–заступника голови Кобеляць...
ДОЖИЛИСЬ! хТО нами керує? А де ж совість, служіння народу, вірність присязі державного службовця, нарешті честь та гідність, про яку так люблять говорити останні сім років. Доки верхівка райдерж сотнями тисяч ворочала, рядовики посписували оргтехніку та меблі, розтягли хто куди. Тепер працівникам міськради, які зайшли в будівлю колишньої райдерж, потрібно шукать на чому працювати. Пригадався післяреволюційний 2014 рік, коли в адміністрації списали (ніби роздали) ноутбуки (64 штуки, що були придбані ЦВК для онлайн спостереження на дільницях під час виборів). Тоді теж зробили ніби все правильно, а перший заступник голови райдерж у Дніпрі квартиру купив.
Zorn 26 квітня 2021, 14:59 На тему: «Нафтогаз» оприлюднив ціну на ...
Народ, а чи є контора цього «Нафтогазу» в Кобеляках, де можна укласти договір?
Zorn 26 квітня 2021, 14:54 На тему: «Полтавагаззбут» оголосило нов...
А ви нічого не сплутали? 10 гривень за куб чи 7? НІ!!! Не сплутали. Зайшов на сайт газовиків - дійсно червончик. Іду пилять посадки...
Zorn 22 лютого 2021, 11:36 На тему: Під час пожежі в Деменках заги...
2.Selena2017
«Сьогодні старість ніде і ніким по-справжньому не доглянута. »

Невже? А як же територіальний центр з обслуговування пенсіонерів? Там в штаті більше сотні доглядальників.
Zorn 19 лютого 2021, 16:07 На тему: ФАПи чи спортінструктори: от в...
Актуальна стаття. Про спортінструкторів я вже колись писав у коментарях. Не буду повторюватись. Наголошу лиш на тому, що колись сам один Колісник Віктор Якович без всякого спортчиновницького кагалу організовував не лише чемпіонат району по футболу, а й інші спортивні змагання. Звертаю увагу (якщо читають цей сайт депутати чи працівники міськради) на сільські бібліотеки. Чи ходить хтось в даний час за книжкою? А от у ФАП ходять! Якщо й не за реальною допомогою, то хоч як до психотерапевтів: поплакався про хворобу, тебе вислухали, тиск поміряли - от і полегшення на душі і в тілі. Медицину треба підтримати фінансово. А з мячем можна побігать і у власне задоволення!
Zorn 19 лютого 2021, 15:39 На тему: Біличани вибороли перемогу в «...
Дякую за розповідь про спорт в Білицькій громаді. А як працюють 15 спортінструкторів Кобеляцької ОТГ? Чекаємо на анонси Їх роботи.
Zorn 6 лютого 2021, 18:02 На тему: Місцеві автори перемогли в кон...
Забули назвати Сергія Коломійця, який теж став лауреатом цьогорічної премії ім.В.Малика. Сергій Коломієць відомий письменник та художник, працює в Кобеляцькому ліцеї №2 та Кобеляцькій школі №3.
Молодці діти, змістовну статтю підготували. Читаєш про столітньої давнини події,а між строчок бачиш сумні реалії сьогодення. Знову нам не вистачає консолідації суспільства, гідної, чесної та мудрої влади, небайдужих та доброзичливих співгромадян. Ще раз переконався: ніякому закордону потужна та дружна УКРАЇНА не потрібні! Та все ж я вірю в сильну нашу Батьківщину і роблю все від мене залежне, щоб на цій землі для цих людей життя було щасливішим.

Змінено 10.01.2021, 10:06
Жаль, що Алла Анатоліївна вибори програла і не стага головою ОТГ. Не знаю В.Городянко особисто. Але певен що Бабець А.А. умілий управлінець і громаді від неї була б користь.
А як ситуація із садочками у Білицькій громаді?
А як ситуація із садочками і Білицькій громаді?
Zorn 31 грудня 2020, 12:50 На тему: Ура, Кобеляки із бюджетом!...
Цитата: "А ось сільські інструктори по спорту, як і все товариство «Колос» поки що залишаються без фінансування. Як сказав один із депутатів «інструктори поки що «висять»"(кінець цитати). То хай собі і висять. Де бачено в Європі щоб у кожному населеному пінкті громада фінансувала спрортінструкторів? Такого немає. А в «багатій» Україні бери на бюджетне утримання всіх охочих. Колись, у 80-ті роки, футбольні матчі організовувала одна людина - Колісник Віктор Якович. Не було ніяких інструкторів по спорту. У футбол грали у своє задоволення, при заповнених трибунах! А тепер, десяток чиновників від спорту (це лише у "Колосі") та ще по селах заробітчани від футболу. У громаді є прекрасні приклади, коли заможні люди фанансують спорт і платять зарплатню футболістам. ОЦЕ І Є ЄВРОПА!!! Давайте і спортінструкторів фінансувати не з бюджету, який і так куций.
Zorn 16 грудня 2020, 11:30 На тему: За минулу добу в області зафік...
У пятницю в Кобеляках померла людина від цієї епідемії. Переглянув усі щоденні аналогічні повідомлення, а про зазаначений випадок жодної статистики. Питання: або дані, що оприлюднюються, не достовірні, або причину смерті ковідному померлому написали іншу.
Zorn 4 листопада 2020, 14:02 На тему: Чергові півмільйона на Жуківсь...
Знаю Миколу Жука більше 30-ти років. Працюючи в колгоспі, будучи сільським головою, фермеруючи та депутатствуючи він весь час будував чи перебудовував Жуківський клуб. Господи!Допоможи йому успішно завершити його справу - будівницьво храму культури в Жуках.
Zorn 30 вересня 2020, 15:05 На тему: Подяка міському голові Копельц...
На сайті міської ради вчора опубліковані рішення територіальної виборчої комісії про реєстрацію кандидатів у депутати та на голову ОТГ. Читайте, думайте, обговорюйте.
Zorn 10 вересня 2020, 15:29 На тему: Спортсмени з Кобеляцького райо...
Яка різниця між «армспорт» та "армрестлінг"?
Zorn 8 вересня 2020, 16:58 На тему: Іван Павлович Пасько став поче...
В Новосанжарському районі 17 Почесних громадян, у Решетилівському - 8, у Козельщинському -11 людей мають таке високе звання. А в Кобеляцькому районі вже аж 69 Почесних громадян.
ДЕколективізація, деіндустріалізація, десоціалізація, дегуманізація, декомунізація, дебілізація... "КАПИТАЛ ПРАВИТ БАЛ".
1 2 3 4 5
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації