Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 13
Fuks 28 березня 2021, 12:34 На тему: Голосуй, не голосуй, а буде, я...
Ну і як оце? 3,14дари Жуков з шайкою Юлькиною,прости тут ка Тамілка таки лягли під Санича. А як клялися,як клялися за народ...Да своя сорочка ближче до тіла чи до діла..Мабуть громаді треба ініціювати розпуск депутатів.Все одно вони нічого не роблять,лиш свої питання вирішуютьМародери.
Fuks 27 березня 2021, 19:31 На тему: Микола Скрильник: «Без згоди г...
А взагалі якщо вчитатися в слова Луніна,то питання вирішене...Буде працювать,зараз трохи *попрацюють* з Сел радою,трохи з житилями і процес пішов..Відновлюйте бистріш лікарню Білицьку,алергії і бронхіти лікувать..
Fuks 27 березня 2021, 18:14 На тему: Микола Скрильник: «Без згоди г...
Нажаль чи на щастя але буде.Буде працювать,Його й закривали щоб забрать подешевще.А інтерес до нього має Великий дядько,виходець х Харкова,він і дав команду полтавській харківській владі займатись цим питанням.З якого дива ОДА так почала опікуватися закритими фермаи.Казок нарозказують,але вже тої лафи для Білицької Сради що була при Орлову не буде.На осінь готуйтесь заганять свиней..
Fuks 25 березня 2021, 20:27 На тему: Голосуй, не голосуй, а буде, я...
Маразм мера кріпне.шкільні автобуси були придбані для цільового призначення -перевезення учнів,плюс санітарні норми,і т д.Ну Саничу правила не писані.Скоро Санич учнів з громади звезе раз на тиждень в клуб і буде їм читать уроки. А якже грошей в бюджеті нема.вчителів нізащо утримувать..Котимось,котимось з деревяним головою колгоспу...
Fuks 25 березня 2021, 10:54 На тему: Опубліковане офіційне повідомл...
Терміново ініціюйте приєднання до Біликів,поки мер не все роздерибанив..Там бабла не міряно і відношення інше.зав Фапом 6тис на руки отримує.клуби бібліотеки і інше все працює...Городу хана з паханом.
Fuks 20 березня 2021, 18:04 На тему: Кобеляцький лісничий придбав п...
Та не переймайтесь тим лісничим...Справи пишуться,лапті плетуться...Скоро,скоро...
Fuks 19 березня 2021, 10:34 На тему: Секретар Кобеляцької міськради...
Приєднають,Кабмін же сказав що всі громади повинні бути самодостатні і самоокупні,не спроможні громади будуть приєднуватись до більш потужних. Кобеляцька найбідніша в Україні по надходженнях до бюджету це по прогнозу,а фактично буде ще бідніша.Хіба може й не приєднають якщо Копелець з виконкомом будуть і вчителями,і лікарями фельдшерами,в зоопарку концерти і книжки видаватимуть,дороги зовсім ляжуть..до того йдеться.Очі розплющіть..
Fuks 19 березня 2021, 08:14 На тему: Секретар Кобеляцької міськради...
Кобеляцькій громади не буде,вона збанкрутує,приєднають до Біликів.Там люди з нуля зробили ПМСД,відділ освіти,культури,лікарню відновлюють,автобуси запустилиі т д. А в Кобеляці будки теплої для автостанціїї не можуть найти.За села мовчу.Запустіння і зубожіння далі.А мер уборщиць на роботу кастинг проводе..Бачили шо купляли їжте..
Fuks 26 лютого 2021, 12:42 На тему: У закладах освіти скоротять 50...
Та чого церемонитись.Заганяйте бульдозера та згортайте вже ті села з землі.Школи закриваєте,медицини нема,автобус не ходить,роботи нема а ви їх тримаєте.Згортайте вже..Але якщо серйозно то на ворсклянський лями є,на футбол теж з обизянником Копильцевим.На освіту нема.Не смішно.Де бі ли депутати з мером.
Fuks 23 лютого 2021, 15:43 На тему: Василь Кіптілий судитиметься з...
Цікаво,ну невже Копельцеві закон не писаний..Людину вибрали люди,призначили депутати а хамло голова чудить.В Європі вже б не одну робу зшносив би за гратами,а тут можна..І депутати мовчать.Маячня якась.За вимушений прогул Кіптілого з кишені мера,втройному..
Fuks 20 лютого 2021, 17:01 На тему: Тепло в школах, або Чи стануть...
Маразм крепчаєт у мера! Чи не знають постачальники тирси що треба ділитися з мером? Щомісячно конверт із зеленими по кожному обьєкту і т д. І відмовиться від газу,і температура в класах буде плюс тридцять..Да вибрали 3,14дора.
Fuks 19 лютого 2021, 09:48 На тему: ФАПи чи спортінструктори: от в...
Та навіщо тим депутатам та голові ті ФАПи,люди що залишились по селах хай вимирають,а хвутбол нужніше,там грошики можна мийнути.А взагалі складається враження що Санич вже обработал всих депутатів що на виборах рвали рубашки за народ і робить свою справу.І ще,здається мені що за керівництва Санича і цих депутатів Кобеляцька міська рада з приєднаними сільськими радами скоро прикаже довго жить,т. є. чекає її приєднання до сильнішої в фінансовому і управлінському плані.Якщр і досі старост не призначили,пріорітетів розвитку не визначили то ми на кануні як кажуть великого шухера...
Fuks 12 лютого 2021, 10:54 На тему: У Біликах запрацює цукровий за...
Тому заводу вже кранти.він вирізаний на 40 процентів..А Літвінов той нічогісінько не вирішує.Да людей потихеньку розганя.І все.так що там без перспектив.
Fuks 10 лютого 2021, 11:41 На тему: Під Кобеляками зіткнулися дві ...
А цікаво доблесні правоохоронці справу відкрили про неякісне будівництво,недоробки на дорозі,врешті про неякісне утримання і догляд в непогоду чи ні? Загинули люди,покалічені люди,понівичена техніка і все тихо? Премії,відкати отримали і все ок.А народ хай гине.Обмеження 50км поставили ж.Хоча авто заносить і на 30км швидкості,і сліпиться теж хоч і стоїть..Країна,яка не має перспектив.Корупція на корупції.А ми мовчим...
Fuks 4 лютого 2021, 18:07 На тему: Чи помре футбол без «Колоса»?...
Нажаль автор прав на 100. 3,14 з дець підкрадається.. і не потихеньку а швидкими кроками.Фапи на вихід..на 0,25 ставки фельдшера пашуть в основном..в школах холодно,харчі для дітей ніякі,інсулін не дають..А голоане ОНУР по тхеньку вудочки з Ьутенок скручує..рообочих місць поменша,так що не все в шоколаді.Депутатам і керівникам терміново треба приймати програми по розвитку сільського бізнесу..заохочувати одноосібників,тваринництво розвивать.прозорі земельні відносини створювать а не собі любимим...хоча це вс Fata morgana... для наших громад.
Ну чого панікувати.Не платити податки для Санича то святе.В нього скільки хвірм було? Ото ж. І не платив. Директора конешно жалко,може статтю схопить за несплату.А селяни нікому не нужні.Аквапарк і обезянник давай.І все буде в шакал аді....
Що не говоріть,цирк поїхав,а клоуни таки залишились в пришилепуватій державі..
Та можна було б і сесію зібрати,як в інших громадах це роблять.Бояться депутати,бояться чогось.В області зібрали сесію а тут діячі хренові побоялись.Послухали б що газовик розказав би за тарифи,та й за39 процентів втрат спитали б..Премію ж він отримує.Більшість депутатів прийшли свої особисті питання вирішувать,і почнуть робити вони це вже скоро.Чекайте.Гунжеля одного на їх всих не вистачить.Подивіться які вони пихаті та пузаті...Нафіг їм ваш газ..
Fuks 13 січня 2021, 17:24 На тему: На період дії карантину в Укра...
Та Янек же кажуть бандит був...А це ж прийшли праведі і правильні 3,14дараси..Їм народ по качану.Ще все попереду.Ось земелька двинеться оттоді заживем.За Яником вже плачуть,і ще плакатимуть..Де оті рвало сорочечники в ліце Антонових,Дригів,Струків,Кулічковських і прочіх...Виходьте,захищайте народ який виздихує..
чергова порція лапші на вуші...Судячи з коментаря українського грузина,до речі лідера правлячої партії нічого не зміниться.Будете платить.Мабуть пора вже їм квитки кудись роздавть.
А що ж вирішили? Ходаків на Київ посилати,дороги перекривати,чи газогони забирати чи ще щось? Чи так,погомоніли?Нового князька послухали та й розійшлися? Протокол зібрання оприлюдніть..
Терміново подання на присвоєння звання Герой України,всім задіяним в епопеї своєї безпомічності і безвідповідальності.Хоча ні.Бюджет зекономлено,премійки будуть..
Якщо така ситуація з дитсадками та школами напрошується питання навіщо така місцева влада взагалі? Що в Кобеляках,що в Біликах? Елементарних речей не можуть вирішити.А на виборах всі обіцяли Нью Васюки зробить зі своїх громад.І точно ж зарплату отримають,бензин на доставку своїх тіл спишуть і т д і т п.Ще чув що й ФАПи почали прикривать... якось смішно і не смішно.
А що хіба в грудні не можна було зробити передоплату,особливо в Біликах..якась дурня.ніхто нікому,нічо не потрібно..
Нормально так..А що Таранушич з Тамілою? І досі регламент творять? Кобеляки летять у прірву...
1 2 3 4 5 6 7 ... 13
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації