Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «alist»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 11
alist 21 січня 2022, 20:01 На тему: А Копелець — проти!...
14.Filon
«Активісти - куплені бізнесом козачки. »

Ну дійсно навряд чи якісь таємничі «масони» заказали Катричку і Ковачу Копельця, але...
Якщо подивитись на мусорні скандали в місті, то поперідній, припав на минулі вибори і післявиборчий переділ бабла в міськрадію. А потім тиша і ледве чутний шелест грошей з приміщення міськради і туго набиті кармани депутатів після кожного голосування. Ні дійсно, щось там ніби-то робилось, прокурори, суди і т.д. Але загалом тиша. А тут раптом таке пожвавлення. Так, що думаю дійсно кимось куплені, хтось щось знову виторговує з Копельця. Що? Можна лише фантазувати, може Санич найшов ще нічейні 500-800 гектарів землі, може на початок року ділять хто, яку частину бюджета "освоюватиме"... Одне можна сказати точно, історія нашого району, чітко показує - за кожним місцевим «кіпішом» завжди ховається чимале бабло. Навряд чи ця ситуація є виключенням.
P.S. І розмови про вплив мусора на екологію громади, видаються смішними на фоні 3/4 жителів і бізнесів міста, що топлять зараз дровами і всі дихають цим попелов, сотень тон хімікатів, що висипають на поля і їх змиває в річку, «якісних» продуктів (в т.ч. місцевого вирощування і виробництва), якими можна отруїти навіть чорнобильських мутантів і т.п.
alist 21 січня 2022, 19:45 На тему: А Копелець — проти!...
5.DonchenkoLyubov
«Cанича очікує участь лісника Хоми. »

Тобто купить пару крутих автівок, за незрозуцміло які гроші і йому нічого за це не буде?
11.саша ставицький
«Ви всі вже забули , як Ісип валив сміття на території міста і ніхто не висловлював протестів. »

Насправді, можна лише поспівчувати Копельцю, він напевно щиро нерозуміє чого, до нього так прицепились. Він же робить все по заповідях Ілліч...тобто Ісипа. Один в один! І раптом такий кіпіш з мусором. Більше того, він же не з Ганжівки перемістив мусорку в Кобеляки, а з Кобеляк за межі міста! Герой! А тут така вакнахалія.
11.саша ставицький
«Отам хтось з оцих активістів коментаторів пише , що сміття возитимуть в Комсомольськ , то очевидно не шевелить мізками , шо всі ті затрати ляжуть на виробників сміття і не уявляє , що все те ляже на населення.»

По перше активістам плювати, для них це не гроші, по друге, частина з них взагалі не з Кобеляк, і скільки там платитимуть кобелячани їм пофіг, і по третє, вони розуміють, що люди так мислять, що коли платіж за мусор виросте в 3-5-7-40 разів, то кобелячани будуть ненавидіти за це ....Копельця, а не активістів. І як наслідок...
11.саша ставицький
«Цим задрипаним активістам дуже хочеться до влади , от вони і мутять. »

Тільки слово влада, дещо зайве, грошей хочеться, грошей. Влада, то лише один із способів зрубити бабла, причому необов’язковий.
1.Krapka
«Почитала те, що відбувалося на сесії і так на душі тепло стало, коли все це уявила: інвестори в Кобеляки один поперед одного біжать, заводи безкоштовно будувати пропонують, рвуться будувати багатоквартирні будинки. »

В одному Ви праві, - інвестори дійсно біжать один поперед одного в Кобеляки. Правда трохи не ті про кого сказав Копелець. Біжать сюди ті інвестори, хто на останніх виборах проінвестував виборчі кампанії тих "говорящих голов" які по якійсь причині звуться тепер народними обранцями громади. Вибори давно пройшли, а інвестиції вони вибиватимуть назад, ще дуже довго. Землею, грошима з бюджету, .... Так і тут, потрібно шукати де тут "собака зарита" Багатоквартирний будинок? - думаю ще до його побудови, квартири там викупить міськрада для "медиків", звісно за шалені гроші. Сміттєпереробний завод - розрівняють 2 га бульдозером і повезуть туди мусор з усіх усюд (за гроші звісно). І т.д. Напевно краще було б, якби це дійсно були фантазії Копельця, але вірогідніше це ще одна корупційна схема готується.
P.S. І думаю в німецькому інвесторі, єдиним німецьким буде його авто.
alist 17 січня 2022, 23:48 На тему: Невже сміття в ліс вже не везт...
"Звичайно ж, нове звалище буде «охрещене» сортувальною станцією чи тимчасовим майданчиком. І, звичайно ж, вивезення туди сміття станом на 17 січня, теж буде абсолютно незаконним."
Ну так в Ісипа і Ко прокатило, от і тут прокатить.
А взагалі, знову заяви, поліція, екологи.....і півроку - рік спокійно можна возити. а потім повторити це знову і так до безкінечності. Або до моменту коли місцеві виборці включать голову на наступних виборах....... - тобто до безкінечності, бо це більш реально.
1.Fed654Frumos
«Може Сан Санич в Жуки,на свій пай повезе? »

Скоріше возитимуть до упора, а потім наділять цими 2 гектарами якогось «щасливця»
alist 17 січня 2022, 23:40 На тему: Почім фалафель для народу?...
8.ixtamnetka2
«Уже ! Харчування в дитячих садках громади росло із 25 гривень в день до 40 гривень в день на дитину! »

Бачте, І ніяких там фалафелей.
7.Filon
« Чи їм держава виділила кошти на заміну обладнання, ремонти, забезпечення усіх суперсучасних вимог, щодо безпеки харчових продуків?»

Запитаю досить просто, а що для Вас держава, чи точніше де вона починається? З Києва? Полтавської обласної ради? Чи міської ради?
Справа в тому, коли почалась децентралізація і всі місцеві князьки, панки і їх наближені танцювали від думок "Гроші! Бюджети! Земля! Все тепрер буде МОЄ!", Майже ніхто з виборців не чув слова небагатьох тих, хто казав, що передеача на баланс громади шкіл, дитсадків... це не лише попил відповідних бюджетів, це і додаткове фінансове навантаження на ту ж громаду. Думаю можна сміло говорити, що хоча доходи Кобеляцької громади незначні (відносно), але велика їх частина використовується максимально нераціонально (ну якщо так можна назвати просте перекладання їх у певні кишені).
Чому я вважаю статтю істеричною - а там є все єгиптяни, євреї, Ашан, але немає одного - конкретики. Скільки буде коштувати впровадження наасрів у Куст-Кущах, Красному і інших школах? Наскільки конкретно здорожчає меню? Загалом за рік? А потім провести опитування і написати - у відповідь на питання "куди Вам важливіше направити гроші бюджету громади? На доплату освіті на покращення харчування дітей? На Доплату Копельцю за учене звання? Чи на розпил грошей на квартирах для "ніщих і обездолених" «медиків» депутат громади:
- Попандопуло сказав "Та пофіг мені на дітей"
- Загребущенко сказав "Слухай мені срочно в автосалон по нову тачку, а ти з всякою фігнею"
- ......
А поряд результати голосування депутатів за ці питання.
Оце умовно кажучи і буде журналістикою, а поки вибачте це істеричний фалафель. А так гроші є, тільки не для всих.
alist 14 січня 2022, 23:57 На тему: Почім фалафель для народу?...
І до речі, щодо того, що це викличе "суттєве здорожчання продуктів", бо "потім закладуть вартість «нассрів» у ціну своїх товарів, які куплять у тих же фермерів." Так уже, і без нассрів все подорожчало, дорожчає і не припиняє цього робити. І в магазинах, і в фермерів і в представників великого бізнесу.
Більше того ці «нассри» уже привели до того, що подорожчало навіть Ехо. Напевно там отримали грант від французів, а тепер "вчергове багаті стануть ще багатшими. А бідні, особливо ті, кого звільнять із роботи, підуть працювати на благо транснаціональних корпорацій." І ці додаткові 2 гривні теж напевно "заплатять батьки". "Справа в тому, що в кінцевому результаті за всі ці «витинанки» від Клопотенка, Зеленської, Філоненка та «АШАНу» заплатять ті самі звичайні, зовсім небагаті українці."
Такий от журналістський фалафель виходить.
alist 14 січня 2022, 22:31 На тему: Почім фалафель для народу?...
"Майже сто років дітей в українських школах годували без «нассрів», і голоду не було."
А взагалі може тоді потрібно повернутись до історіїї і почати кормити дітей відвареною брюквою, а що сто років тому при царях було нормально.
А взагалі зверніть увагу на пару моментів, кормити по новому погано, бо буде дорожче. Санітарію повищати непотрібно, сто років було по старому і хай і далі буде. Так от пане Філоненко, а як щодо злочасної мусорки? Сто років валили на кучу, то в одному місці, то в другому і було нормально. А Ваша пропозиція возити мусор кудись на переробку-полігон в інший район, яка обійдеться дороже нинішнього «геніального» рішення Копельця, за неї що, не "заплатять батьки і бюджети на місцях, які формуються із грошей цих самих батьків."
Які дивні двойні стандарти, чи не так?
alist 14 січня 2022, 22:23 На тему: Почім фалафель для народу?...
Дивна якась істерична стаття, де до питання харчування дітей, приплутали євреїв, єгиптян французів і неявку Кононенка в Куст-Кущі і Кунівку (кожен же український діяч повинен туди завітати і послухати настанови, не знали?).
Оновлення харчування і салати з фруктами, це погано, дайош традиційні макарони з хлібом!
Вимоги до харчової безпеки погано, хай буде гнила капуста і переморожена картошка!
Меню від кулінара погано, бо "досвіду роботи в реальних державних структурах не має." Зрозуміли? Для створення меню для дітей, виявляється потрібно 20 років стажу, третім помічником заступника діловода в якійсь держустанові!
P.S. Можливо відповіддю на питання для чого ця стаття є наступні слова автора "Адже згадані «нассри» можна просто купити за 40–50 тисяч гривень. І куплять їх зовсім не фермери, які вирощують овочі та фрукти, а представники великого бізнесу.". Ті хто читає ехо пам’ятає, любов автора до торговців овочами на ринку, яка проскакує в статтях про власне вирощування капусти, карантин для базарників... Схоже хтось заробляє на поставках продуктів в шкільні їдальні в районі, а тут якісь санітарні вимоги нагло вводять.
P.P.S. А щодо росту ціни на продукти, так от вам простий вихід, нехай їх закупку дофінансує громада. Мільйони на генплани, премії в міськраді, феєрверки і дні міста є. От нехай відщипнуть і дітям трохи.
P.P.P.S. І щодо гранту АШАНУ, знайшов, дали аж 314 580 грн. Це зарплата одного-двох чиновників в громаді, або сума яку чиновники району тратять в тиждень на м’ясо для шашликів. Феєричні гроші, чи не так?
Відео цієї сходки це напевно саме фееричне відео, що я бачив в цьому році.
П’єса достойна показу в найкращих театрах країни.
На сцені - здоровенний кар’єр.
Представник Онуру - це не використання надр, це резерв біля дороги.
Копелець - це все проіски папередників, а конкретно Галушка і Ко. І вобще я замерз, я вам автобус виділю, тільки давайте розідемось.
Відомий сухинівський активіст - це приватна власність, хай роблять що хочуть, це незаконно їх трогать!
Таранушич - люди, я переживаю за людей, не чіпайте Онур, вони потім все рекультивують і все буде добре. І взагалі все возитимуть, або не возитимуть, а до речі, шановний Онур, а скільки ви можете одсипать, тобто допомогти і селу тоже? А то ми перекриєм дорогу.
Жителі села - вода в колодязях пропаде, тобто вже пропала, чи пропаде потім! А що ви зробите для села, дороги, шумозихисний екран....?
3.Slavko
«І чо ти таке "мо ?... Якось були ненароком закрили кар"єр у Соснівці, то ще живі-здорові, а ти як був лайном, так і остався, можеш тільки поносити
(((( »

2.Slavko
«Якшо ти хоча б повезеш туди, то які проблеми ? Чого запитання такі задаєш, бо сам лайно ? »


Ну, як би, по перше, я тебе не ображав, а по друге, це ти не просто демонтруєш всим свій розумовий рівень (досить незначний, скажімо честно), а і проявляєш на публіку свої дитячі комплекси, які варто було б обговорити тет-а-тет з психологом, а не демонтрувати оточуючим (хай навіть анонімно в коментарях). Розімієш, в нашій слов’янській культурі, не прийнято показувати на публіку свої психологічні проблеми, що б там не стало в тебе їх причиною - відношення батьків, однолітків, інші питання, навіть інтимного характеру (не знаю що конкретно сталось з тобою), обговори це з психологом. Я тобі порадити нікого з них не можу, мені ніколи не потрібно було до них звертатись, але думаю в районній лікарні тобі порадять до кого звернутись. Одужуй, щиро переживаю за тебе.
Ще раз, 2 (два) сухинівські «активіста» + мама одного з них, заблокували (на пару годин) вивіз мусора з Кобеляк в кобеляцький ліс. Досить повно показує відношення жителів, чиновників і силовиків міста до проблеми. Рівно як і виникає питання, а як поводяться з мусором в самій Сухинівці, якщо тамтешні «активісти» вирішили всі місцеві питання і зайнялись уже кобеляцьким мусором. Може вони поділяться ціннимм досвідом і розкажуть, як треба робити, з наведенням сухинівських прикладів?
P.S. Розповідей про компостну кучу в дворі не треба, більшість проблемного мусору, це поліетилен. Розкажіть про сортування і переробку, чи вивіз на законні полігони, чи....
alist 12 січня 2022, 19:33 На тему: Користуйся — не користуйся, а ...
Люди мають платити за ненадання їм послуги з транспортування, приватній фірмі, яка начебто власник труб прокладених вже неіснуючою державою в 70-80 роках минулого століття. Причому труби зариті в землю, а власником землі, надр і т.п. за Конституцією є український народ. Але приватна фірма не платить людям за користування надрами де лежать труби.
Україна - соціальна держава! Все для людей! *-список кого вважати людьми додається.
Спокійно, в міськраді вже вирішили як допоможуть жителям Гайового - засиплять кар’єр кобеляцьким мусором.

P.S. До речі, а чого активісти не вірішать питання заблокувавши вивіз звідти корисних копалин? Бояться, що Онур не комунгосп, і їх там і прикопають? Або приїдуть полтавські поліцейські і небудуть складати безтолкові протоколи, а фізично, так сказати, розтлумачать всі ньюанси Великого будівництва імені Зеленського?.
Генера?льний план — вид містобудівної документації, що регулює містобудівну діяльність в містах і інших поселеннях, визначає умови безпеки мешкання населення, забезпечення необхідних санітарно-гігієнічних і екологічних вимог, раціональне визначення меж землекористувань, зон житлової, суспільної, промислової забудови, територій, що особливо охороняються, зон різної містобудівної цінності, розміщення місць прикладення праці, розвиток інженерно-транспортної інфраструктури, впорядкування територій, збереження історико-культурної спадщини і антропогенних ландшафтів.

Скажу так, я цих ваших університетів не закінчував, поясність мені простим язиком, от з однієї сторони, 646 тис гривень (я так зрозумів ще потрібно додати 250 тис. до них) комусь в кишеню. З іншої, що за це отримає середньостатистичний житель міста - не будуть облаштовувати магазинами, генделиками і церквами парки в місті? Не можна буде в хаті прорубати двері на вулицю і поцепити табличку - Магазин? Вулиці краще розчищатимуть від снігу? Не можна буде будувати вдома гараж? Чи заборонять генпланом тримати вдома 40 свиней і викидати їх відходи в мусорки? Чи неможна буде займатись вдома якимось бізнесом? Чи не можна буде торгувати на площі і підкові, бо це вулиці, а не комерційна зона? Чи наоборот генплан все це легалізує і дозволить? Чи в рамках збереження історико-культурної спадщини вернуть назад пам’ятник Леніну? А як щодо мусорки, вона буде на генплані? І буде її "стратегічна екологічна оцінка"........От яка саме конкретна вигода буде жителям міста за майже мільйон гривень?
P.S. І дещо риторичне питання, це генплан МІСТА Кобеляки, а як щодо сел громади? Ім, я так розумію, теж він потрібен? Чи ім виявляється можна поки що обійтись без всього цього "впорядкування, збереження і розвитку"?
alist 10 січня 2022, 22:36 На тему: 10 січня у Кобеляках перекрили...
група активістів перекрила своїм легковим автомобілем в’їзд та виїзд на незаконне сміттєзвалище - це скільки 2-3 людини? Потрібно вже зрозуміти - всим пофіг! І жителям громади і екологам і владі і правоохоронцям і депутатам. ВСИМ! І буде пофіг аж до наступних виборів, а потім знову. І ради справедливості, я підтримую Копельця, не потрібно його чіпати і цей мусор, аж до тих пір, поки не буде підняте питання "досягнень попередників".
Хоч якось наказали Ісипа і Ко, коли вони перенесли мусорку, нам тут під хати? Хоч якось наказали депутата - палія який не раз підпавлював мусорку ради піару? Хоч 1 гривню штрафу їм виписали? Де були ці активісти тоді?
alist 10 січня 2022, 22:27 На тему: Аеропорт Полтави готовий до &q...
1.Maksym
«Саме стільки полтавців повинно злітати в Каїр чи Варшаву, щоб виправдати чергову реконструкцію аеропорту. »

А при чому тут полтавці? Ви що, думаєте якщо Зеленський схоче відвідати Полтаву, то йому летіти в Харків, а потім їхати звідти?
А якщо серйозно, то пошукайте про те як йшла реконструкція будівлі і скільки звідти поживились чиновники різного рівня. А тут ще 1,54 млрд на розпил. А потім ще немало грошей на дорогу до аеропорту, занавіски в будівлі, туалетний папір туди по хххх гривень. А потім один літак в місяць, зарплату директора аеропорту 500 000 грн в місяць і кафе в будівлі, з бутербродами по 200 грн. Про полтавців які звідти літатимуть ніхто не думає, думають лише як про ще одну кормушку.
alist 16 грудня 2021, 01:05 На тему: У Кобеляках почали відновлюват...
От почитав коментарі, "Сталін", "Гітлер", "євреї", "патріотизма", "біломорканал".... Скажу вам так нешановні "патріоти", "сталіністи", "європейці"..., перечитайте кожен свої коментарі, сходіть/з’їздіть в кобеляцький ліс і подивіться на мусорку там. І скажіть, це її там (а до цього в Кобеляках) зробили нелюбимі вами євреї/Сталін/Гітлер/Путін/...? Щодця прилітає літаки з Москви чи Тель-авіву і бомбардують ліс тонами мусору? Особисто Байден телефонував місцевим «журналістам» і «активістам» і казав "усьо, бабло, посади і землю в міськраді поділили, stop розкручувати тему мусорки, до наступних виборів"?
alist 16 грудня 2021, 00:45 На тему: Уряд пропонує побудувати в Кре...
1.Fed654Frumos
«.Спочатку медична реформа американки Супрун,і як наслідок будівництво по всій Україні крематоріїв.»

От просто вражений, вже більше 2 років медициною керують "прості і чесні" люди яких обрало 73%. За цей час можна було яку хочеш реформу закрити/зробити... але до цього часу в усьому винні попередники.
1.Fed654Frumos
«.Правильно,земелька потрібна транснаціональним компаніям,навіщо ж її витрачати на цвинтарі для аборигенів.
»

Якщо полистати новини, подивитись на реалії вже колишнього Кобеляцького району, то важко знайти новини типу "Кока кола зрила кладовище під новий завод" чи в "Кобеляцькій громаді американський банкір отримав 2 га землі на кладовищі і пригнав туди трактори сіяти соняшник", а от місцеві хвермерки аж бігом таким займаються. Причому наголос на МІСЦЕВІ, не Добробут, не Кернел і навіть не Путін з Байденом, а місцеві. Але давайте оминем цей факт і будем писати про якісь транснаціональні компанії, вони ж далеко і не приїдуть одрихтувати табло, на відміну від кума Петі чи Васі, які цим і займаються. Чи не так?
alist 20 листопада 2021, 23:59 На тему: Біличани забирають у власність...
Думаю можна спрогнозувати наступний розвиток подій. Десь протягом наступного року (не раніше, щоб стихли обговорення, і не пізніше, бо потім вибори....і можуть змінитись розклади)на якусь непримітну сесію в Біликах, винесуть питання продажу непотрібного їм майна. Серед якого буде і ця будівля. Або, як варіант здача її в оренду на 49 років. Потім її за умовно «шалені» гроші продадуть комусь... Кому? Я думаю Скрильнику і Ко уже довели прізвище "самого чесного покупця", який на "самих чесних" торгах її купить в "запеклій боротьбі" з якимось своїм родичем (ну, для масовки). Потім можна придумати не один десяток варіантів, розвитку подій - від магазину там, до продажу в 10 разів дорожче Кобеляцькій громаді.
Хто винен в цьому? Список значний, так от сходу запитання можна задати Тамілі Шевченко, яка і створила Бутенківську (а тепер Білицьку) громаду свідомо знищуючи при цьому Кобеляцький район. А тепер депутатствує в Кобеляках. Депутатам Білицької громади, яких їх виборці могли б спитати навіщо їм непрофільна будівля в Кобеляках, тоді коли в Біликах ради майну недадуть. Копельцю, "який нічого не знав". Депутатам Кобеляцької громади, які наголошую, від партій, які формують і ради в Полтаві. І могли б по "партійним каналам" навести порядок, але їм пофіг.... І т.д. А поки що, дерибан продовжується.
1.AVI90
«всі правдолюби та борці за справедливість і мовчать, як промовчали за автостанцію.»

А все просто - вони не в курсі, що це таке, автостанція. От якби в Кобеляках закрили всі АЗС, от тоді було б крику. А автостанція, для них щось таке незрозуміле і давнє, як і інші пережитки СРСР. Вони давно дивляться на Кобеляки і околиці, з власних автівок, в "особливо трагічні" моменти життя з вікна таксі. А якісь там автостанції, рейсові автобуси.... того для них неіснує, як неіснує для них і людей що користуються всим цим.
alist 19 листопада 2021, 23:50 На тему: Закон не для всіх однаковий?...
А давайте скажемо прямо, те що Копелець творе що хоче, це не новина, те що депутати, завзято йому ..... допомогають в цьому теж уже не секрет. Питання в даному випадку до такої структури, як прокуратура - за що вони отримують величезні зарплати? Може це виплати їм по інвалідності за глухоту і сліпоту? Бо нічого не чують і не бачать.
alist 19 листопада 2021, 23:46 На тему: Дорогу збудують, а проблеми мо...
Дорога дорогою, а от по частоті згадок пана Срібного останнім часом, схоже хтось уже починає виборчу кампанію.
alist 19 листопада 2021, 23:45 На тему: «Створюємо ліси разом», або Пр...
30 берізок!!!!! Оце досягнення влади. Просто голова обертом від масштабів. А от торговці саджанцями, які весною і осінню, на площі, барижать по 30 саджанців кожен, щодня, напевно б’ються в істеричному припадку. Зате тут - 30 саджанців!
P.S. Цікаво, скільки дерев випилюється щодня на дрова в районі?
alist 19 листопада 2021, 23:40 На тему: Президент обіцяє по 1000 гриве...
Все таки дається взнаки, що в школі в мене по математиці був стабільний тройбан. Повністю вакциновано (двома дозами) в Україні 9 448 782 людини, кожному по 1000 грн, виділено 3 мільярди в цьому році і ще 3 в наступному, тобто 6 мільярдів. а потрібно дати по 1000грн, 9,5млн людей (це при умові, що більше вакцинуватися небудуть). Інтеграли потрібно використовувати, чи диференціали? Хтось із математиків підкаже?, бо в мене на калькуляторі лише, додати, відняти і помножити.
Я взагалі чудова ідея дати гроші на абонемент у спортзал, кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр. Саме цього і невистачає сьогодні українцям. А критикам які ниють про ціни на продукти, ліки, комуналку..., можу лише нагадати геніальні слова одного зі слуг - "продайте собаку!" і живіть на ці гроші як сир в маслі!
Дякую 73% за кінець епохи бідності і початок епохи дешевого і вульгарного шоу! Землю робочим, заводи - селянам, гроші - в офшори, і по роялю в кожну домівку!
alist 19 листопада 2021, 23:23 На тему: Копелець пробує забрати землю ...
А яка різниця? Ось саме такими словами можу висловити свою точку зору на ці земельні питання. Ось особисто для мене - яка різниці хто отримає цю землю? Жук? Копелець? Депутати? Ніде в цьому переліку немає нікого з «простих» жителів громади, чи скажімо чесно, мене, чи моїх родичів/друзів. Вся ця земельна катавасія, це розпил землі між «старими» і "новими". Ніякої екології, справедливості, інтересів жителів громади.....лише очі можновладців в яких горить полум’я майбутнього "бабла". Єдине чим фактично це цікаво, це факт що «вільні» землі закінчуються і вся ця свора, починає потроху рвати один одного, немов зграя шакалів. І далі буде лише веселіше.
alist 25 жовтня 2021, 00:43 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
Для чого я оце сперечався з навіженим пришелепком, шановні, зовсі не для того щоб його в чомусь переконати. Сенсу в цьому 0. Лише для того щоб Ви побачили, чого варті його побрехеньки. Він вже наскільки забрехався, що почав писати просто таки наглу і відверту брехню. Пійманий на ній, він лише пише у відповідь словесний поток наступної ще більшої брехні, а якщо почати розвінчувати і її, то у відповідь ще більше ....
Звісно у кожного свої погляди, і нормально якщо Ваша точка зору не співпадає з іншими коментаторами. Але вірити тому хто тут пише під ніком оракул = неповажати себе. Якщо Вам іноді хочеться послухати брехні, включіть телевізор і подивіться ток шоу з нашими політиками, по крайній мірі, вона там більш красива і не така топорна як у оракула. А регулярно читати його коментарі, все одно що нирнути в вигрібну яму, не варто цього робити, навіть якщо Вам кажуть що це елітне СПА.
1 2 3 4 5 6 7 ... 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації