Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Дід Панько»

Коментарі користувача
1 2 3
Ідемо до магазину Маркет опт, в клумбах серед троянд лежать не собаки, а прямо «КАБАНИ» собачок жалко, а те що є люди в яких нема на кусок хліба то чипуха? Будем годувати собачок!!! А потом ті собачки кидаються на людей, дітей, онуків, а все рівно жалко, тваринка ж без захисна, її і погодуємо, і полікуємо, БЕЗКОШТОВНО, а пенсіонери хай видохнуть, з них треба в три шкури здерти! Волонтери! та ви не на тварин, на літніх людей зверніть увагу! Хай Вам гресь! Якась бабуся не може хлібину купити, то нічого, а от верблюд, треба бігом лікувать, в якогось дідуся світло обрізали, чи газ, то так має будь, все життя горбатили, а тепер до них діла нема, за то верблюд худий! А бабуся яка не має на хліб? Хай по мусорках шукає поїсти. Схаменіться!
Цікаво! А коли ж приїдуть в Кобеляки і погладять проти шерсті "Кобеляцького хабарника", бо кажуть що наш Василь уже так зажерся, що за отримання групи платять навіть хворі у яких немає ноги. Не так давно мав розмову з людною якій просто необхідна група по інвалідності, а за продовження групи запросили кругленьку суму, а так як чоловік дійсно не може працювати, прийшлось викласти кругленьку суму, бо без грошей, як сказали не факт що продовжать, мало може нога відросте!
3.Filon
«ЖНИВУВА?ННЯ, я, сер., розм. Дія за значенням жнивувати. Гаркушині заробітчани працювали далеко від табору, уже на жнивуванні (Олесь Гончар, Таврія.., 1957, 201).
Ну, якщо Гончар та інші класики - це нове, то, що ж тоді старе?
»

Вірно говорите, але ж назва новини "Кобеляцькі аграрії пробують жвинувати (фото)" в назві помилка, замість жвинувати повинно бути жнивувати!
Я вибачаюсь, Українська мова звісно мелодична, має кучу чудернацьких "словей", але жвинувати це щось нове, потрібно як скоріш занотувати в тлумачний словник.
Вік живи, вік учись, а помреш рідної мови не знатимеш...
Автор! Ви будь ласка визначтесь що на самому ділі це за «звір» такий, то це у Вас гелікоптер, потім це вже вертольот, потім гвинтокрил, потім уже вертоліт.
Як же можна говорити, писати, та читати такою чудернацькою мовою? В одній невеличкій новині одна і таж річ називається по різному!
Наші працівники РЕСу, роблять все що їм заманеться, і без попередження.
Якщо це були заплановані роботи, то чому не було проінформовано?
Прямо диверсанти якісь....
Чудо Юдо! Одного разу я був свідком такої події:
В одному з великих магазинів нашого містечка, зайшла група молодиків, вдягнена в камуфляж, бійці АТО, біля каси стояв житель Кобеляк, який років 20 як повернувся до своїх батьків, але говорить "на языке на котором привык", так от, відразу прямо біля каси пішов розбір, штовханина, обзивали сепаром, і погрожували, то це може по Вашому це правильно? Як на вашу думку можна поважати таких "героїв"? А Ви кажете не в мові діло!
Не їздять, а просто літають, давно пора поставити на перехрестях світлофори, дорогу перейти просто не реально!
Попробуйте це зробить біля покрівської церкви де школа, біля лікарні, біля пошти, вантажівки не пропускають не те що пішоходів, а навіть автомобілі які рухаються по центральній вулиці Шевченко. Іномарки на шаленій швидкості летять, не зважають ні на які правила, міст, суцільна лінія, перехрестя, пішохідний перехід, їм на правила чхати.
На футбол гроші є! На концерти є! І суми не маленькі, а от для дітей нема, ні на харчування, ні на те щоб возити. Знову хай батьки збирають гроші, на ремонт автобусів, на пальне, на харчування, бо у нас же хтось ніяк не нажереться і в м’ячик не награється.
Як послухаю людей в кого діти ходять до школі, прямо якійсь жах, на двері дай, на вікна дай, на підручники дай, ремонт - знову дай, ну тепер ще й на харчування дай, на бензин і т.д.
А на футбол є, було і буде, на всякі шоу теж знайдуть, а діти почекають!
4.Седой
«мегабит - это и есть мегабайт в секунду, грамотеи...»

Вам сюда Посилання на uk.wikipedia.org

Бит потом идет байт, килобит, килобайт и т.д.

1 Мбит = 0,13 МБ
Грамотей!
Краще б дороги відремонтували, бо якщо з пристебнутим ремнем їздити, можна ненароком завіситись.
Коментар видалено за порушення пункту 2.8 Правил користування сайтом
2.ИВЕН
«не одобрюю цей поступок(але в чоловіка дома-горе....)-давайте будем милосердними---

(але горілкою горе не зальєш---візьми себе в руки.....

(нікому не нав1язую---це виключно моя точка зору...)»


Вчинок дійсно не хороший, та думку Вашу я підтримую!
У чоловіка дійсно горе.
Хіба можна вірити цьому брехуну?
Все що вміє цей горе президент, це давати пусті обіцянки. Живе по принципу все собі і нічого людям.
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Все що можу сказати,то це те що життя будь якого пенсіонера гірше собачого! Бо коли у бабусі якій 80 років, не має на кусок хліба, то повірте вона не те що на безлюдному острові, вона одна у безлюдній вселеній!
Прохання до будь якого депутата!
1. Узнайте пенсію бабусі (яка все своє життя працювала)
2. Проживіть за цю суму як вона 1 місяць.
3. За цю суму сплатіть за світло, газ, воду.
Тепер падло депутат підійми питання і зроби гідну пенсію, або тарифи для людей які ВИЖИВАЮТЬ, повірте у них 100% гірше життя чим у собаки яку рятували!!!
І на кінець доповню, міліція, навіть не так, поліція це не для людей, мабуть для собак!
Бо як будуть вбивати то ні міліцію, ні поліцію не побачиш!Як вбиватимеш собаку то покарання буде!
Дід Панько 26 травня 2016, 00:24 На тему: Ремонт траси Р-52...
Краще що не будь перейменувати,а ще краще зламати, пам’ятник, чи ще щось, клепки нема навіть дороги відремонтувати.
І те що були (Фрунзе та Червоноармійська)а стали Михайлівська та Покрівська нічого не змінилось, а якби було зроблено якісний ремонт доріг то користі було б значно більше.
А такий ремонт як зробили то це око замилювання!
Треба ще розфарбувати одну смугу в жовтий, а другу в блакитний, а ще краще зовсім зняти асфальт, він же "совковий", мабуть це він винен в тому що ми так живемо!
Дивно! A я чув плітки що будуть будувати в Кобеляках метрополітен Кобеляки - Європа, а воно тільки міні Діснейленд!
115.Петро
«А вам я б порадив вимкнути телевізор з російськими каналами і хоч місяць так пожити. Кажуть знатно допомагає прочистити мізки від того лайна, що виливають на Україну з Останкіно.»

А я б порадив не дивитися ще й Українських каналів, а власними очима подивитися на те що зараз відбувається, і не забувайте Дмитро про те, що рано чи пізно прийдеться й Вам під жати хвоста коли на нього почнуть наступати, коли ви відчуєте життя пенсіонера на власній шкурі, і з його пенсією то на певне будете по іншому говорити, і навіть інше мислити! Не даремно є такий вислів: "голодний ситому не товариш!"
Оце Вам шановні і демократія! Купка божевільних з Верховної Ради приймає нікому не потрібні закони, і навіть не слухає народ.
Це можливо назвати демократією?
Нормальна, наголошую нормальна влада, спочатку зробить порядок,створить не тільки ціни та тарифи європейськими а й відповідну заробітну плату та пенсії. Припинить війну, дасть Українцям відчути покращення, а не так як зараз погіршення. Щоб людям було дійсно видно та зрозуміло, і в кожного було бажання назвати своє місто, село, чи вулицю другою назвою.
Якщо у нас дійсно демократія то чому написано такий закон?
Та все просто! Потрібно народові загадити так мізки, щоб нам не було часу боротися з ними! Для цього саме й створили війну, придумали знести пам’ятники, перейменувати все що їм не до вподоби, підняти тарифи та ціни.
Нам потрібно ж думати як прокормити себе та сім’ю, як оплатити комунальні послуги, зламати пам’ятник, та перейменувати щось.
Все це саме для того, щоб у народу було часу на те, щоб взяти мітлу та гнати в три шиї таких горе правителів.
Коли у людини нема руки, ноги то це ще людина, але коли не має сірої речовини в голові то це каліка! Висновок:
Президент каліка, депутати теж, а громаду ніхто не слухає, тому що ми "громада" з вами мовчимо, тому кучка калік пасе стадо овець! А ми тільки й вміємо за кутками говорити, а як до діла то язик в попу!
Ну куди не плюнь, і кругом робиться ну нікому не потрібна робота! Ну як по Українському то "око запінювання".
Дід Панько 12 лютого 2016, 17:06 На тему: Згущені фарби...
У мене після прочитання цієї статті склалося враження що автор цієї нісенітниці не хто інший як "Лунтик", мабуть звалився з місяця.
Володимир ПАРШЕВЛЮК!
Ви краще перед тим як написати таке безглуздя, відірвіть свою п’яту точку від свого стільця, пройдіться по хаткам, та подивіться як зараз живуть люди, чи є у них робочі місця, за одно запитайте як можна добратися з села до міста чи навпаки.
Мабуть Ви вирішили розбавити фарби, але це Вам не вдалося.
"Засланий козачок, і не інакше"
Як на мою думку, то треба не кам’яні пам’ятники зносити і вулиці перейменовувати, а брати оту мітлу якою в туалеті прибирають і нею гнати владу яка захопила крісла для своїх п’ятих точок, і крім того як щось зламати, зруйнувати, та заробити на смертях народу, та брати кредити, бо нам тяжко і в нас терористи, нічого не може! А де демократія? Шановні, паліть,ламайте,крушіть,стріляйте, бо владі так потрібно! Ну точно стадо овець!
Біда та й годі!
12.Дід Панас
«Ви хоч Біблію почитайте поки надворі робіт не так багато»

Здоровенькі були! Вибачте,але я не хочу читати сценарію з Біблії, і бігати по церквах також не маю часу, а робіт у мене вистачає, і весною, навіть зимою, якщо я не почитаю "біблію" а візьму до рук лопату, й допоможу будь кому із сусідів розчистити снігові замети, то це буде краще чим я буду бігати в церкву, яку давно перетворили в шоу "На грішив то дай грошей на храм"
12.Дід Панас
«Але Ви мабуть порченої горілки десь попили»

Забув яка вона й на смак, і порчена, і не порчена!
1 2 3
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації