Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «alist»

Коментарі користувача
1 ...5 6 7 8 9 10 11
alist 14 червня 2019, 22:43 На тему: У Кобеляках виступав Dzidzio...
От чим забавні коментарі на Ехо, обговорення будь-якої статті, декілька "альтернативно обдарованих" завжди зводять до бендеровців, масонів, шекелів і т.п. маячні. Таке враження іноді буває, ніби в дурдомі, чи то день відкритих дверей, чи то інтернет туди завели.
alist 11 червня 2019, 23:58 На тему: У Кобеляках виступав Dzidzio...
Ну я особисто був дуже вражений всим цим концертом, правда не скажу, що приємно.
- Вразив Артем Вітко, який, видно обрав наш регіон для передвиборчого "окучування", не жаліючи для цього бабла, навіть орендував Dzidzio. Тепер напевно наступний етап - гречка, ліки і т.п
- Вразив Dzidzio, який під люту фанеру трохи пострибав по сцені з видом "як ви мені ...." Видно недоплатив Вітко. /По крайній мірі це моє враження/
- Але особливо вразили жителі міста, і гості теж. Знаєте шановна редакція, до цього відео, потрібно було б додати ще пару, одне зняте після концерту з ужратими в хлам на вулицях, а головне друге відео - зранку на наступний день в парку і на площі. Знаєте коли в Біликах прикрили свинарник, схоже свиней не вирізали, їх перевезли в Кобеляки на вільний випас. Інакше я не можу пояснити ці гори сміття, які було дуже важко донести пару метрів до мусорок. Позорище.
P.S. Тепер при згадкі Вітка, чи Dzidzio, в мене відразу виникатиме ассоціація з кучею сміття, це успіх, я думаю.
alist 11 червня 2019, 23:39 На тему: Дорога Дніпро-Решетилівка: у К...
"розпочали укладати важкий бетон". - а бетон таки дійсно "важкий", за бугром он «легкий» кладуть, і як результат за пару місяців, максимум півроку - нова дорога. А тут "важкий", от до 2030 року дивись ті пару кілометрів і закінчать, «важкий» же....
Науковці досі сперечаються, частина доводить, що ті дорожники які там працюють пішли від черепах, а не від мавп, як всі люди, інші доказують, що вони пішли від лінивців.

"дорога Дніпро-Решетилівка є першою бетонною дорогою в Україні". - головне і отмазку вже придумали, для пояснення чого вона розвалиться через рік-два - опитна ж, перша.
alist 2 березня 2019, 13:25 На тему: «Перестой» підкрався непомітно...
А взагалі, якщо подумати, то якийсь брєд. У нас аграрний район, в Біликах було не виробництво якихось там непотрібних речей, а підприємства зав’язані на сировину з району. Не так давно, буквально десять-двадцять років назад в Біликах був нереальний движ, шутили, щоо район перейменують на Білицький. А тепер? залишилось тільки залізницю на чермет здати до повного комплекту. І одні питання
- нам не потрібний цукор? так ні гребуть в магазинах.
- Його нерентабульно робити? так ціна і так зависока.
- згущонка непотрібна? в магазинах половина білоруська.
- нерентабельна згущонка? так ціна як за коньяк 7*
- масло перестали їсти?
........

Думаю насправді, відповідь в тому, що всим цим аграріям, добробутам, астартам, і .т.п. неохота займатись виробництвом. Це ж скільки "головного болю", а так проще - виростив зерничко, загрузив на корабль і рахуєш пачку баксів.
А потом можна загнати фуру з польським/білоруським/китайським цукром, забарижити в 5 раз дорожче і знову пачкою баксів в руках трясти.
А на людей їм плювати, та і за людей вони лише себе і рахують, а остальні для них це так...

Змінено 02.03.2019, 13:27
alist 2 березня 2019, 13:05 На тему: «Перестой» підкрався непомітно...
3.molodi
«А Ви шановний alist, я дивлюся дуже усвідомлені щодо доходів голови селищної ради. »

А що там бути усвідомленим, відкриваєш в інтернеті декларації і дивишся як живуть "слуги народу" за наш кошт. Я оце в цьому році відкрив для себе цей сайт, так оце "залипаю". Посилання на declarations.com.ua

3.molodi
« Проте щодо цукрового заводу Ваші висновки, мене дуже обурюють.»

Бачу Ви незрозуміли, я просто іронізую, що поки розвалюються залишки хоч якого виробництва в тих же Біликах, деякі чиновники роблять собі офігенні зарплати. Ще я думаю і премії собі оформляють. Звісно це погано, в районі бачу залишаються лише чиновники, торгаші і трохи вирощування с.г. І все. Навіть буряки возитимуть кудись в другий район. Або що точніше, просто їх не вирощуватимуть, а потім чиновники пучитимуть очі з телеекрану, "чого цукор по 500 грн."
В Біликах хоч трохи жевріло якесь виробництво, хоч і сезонне, а тепер бач стає таким же болотом, як і Кобеляки. А районній владі начхати, Таміла ж занята перетворюванням Бутенок на образцову громаду. Де єдина приметна річ, це нова дорога, по якій зможуть швидше проїхати селом і не роздивлятися облуплені хати.

3.molodi
« Тому якщо так прагните для Кобеляк зробити смітник, робіть у себе біля двору. »

Хочете анекдот? Хоч і не біля двору, але кобеляцька мусорка (ой пробачте Сортувальна Станція) неподалік від мене. І я Вам щиро небажаю тогож. Тут весь куток з жахом чекає нових виборів мера чи міськради, бо тоді один дєятель-активіст бігом прибіжить вночі цю свалку підпалювати. Ну хобі в нього таке, ідти на вибори на фоні горящої-димлячої кучі мусора. Та і без цього "приємне сусідство", якби ще Ісип з Копельцем тут своїх дітей поселили, вообще було б безподобно.

А Вам, біличанам, бажаю найкращого, чудове ж селище.
alist 2 березня 2019, 09:36 На тему: Відмовитися від кредитів МВФ м...
9.orakul
«При СРСР»

Багато слів ні про що, а от головне ти не написав - ти особисто будеш жити по законам СРСР, а не по нинішніх "бандеровських"? Чи ти лише в інтернеті анонімно можекш ляси точити про присягу СРСР і т.п. Покажеш нам дотримання тобою обов’язків громадянина СРСР?
Тільки не треба тут втирати сберкаса не віддає і т.п. - можеш в разі чого подати в суд, причому в Кобеляцький районний народний суд УРСР :)) Якщо його знайдеш.
alist 1 березня 2019, 23:12 На тему: Відмовитися від кредитів МВФ м...
3.orakul
«Нагадати текст першої присяги "крутого воєнного" ?
Ось він
"Я, гражданин Союза Советских Социалистических Республик, »

І в чому проблема? СССР припинив своє існування (мирно, без зовнішнього втручання) і відповідно присяга припинила дію. Чи потрібно було розстріляти тих хто прийняв рішення про незалежність України? Так це нагадаю 28 804 071 житель України Посилання на uk.wikipedia.org
Знаєш, до такого навіть Гітлер не додумався б, а ти по факту предлагаєш почати громадянську війну
По друге, якщо наприклад, ти за дотримання радянських присяг, законів..., то почни з себе, покажи приклад так сказать. Плати наприклад в магазинах рублями, а не бандерівськими гривнями, заплати ними за комуналку по тарифах СРСР, а коли тобі не продадуть і сірника і відріжуть газ розкажеш нам про присяги і ОБОВ’ЯЗКИ громадянина СРСР.
І головне, дивись інтернет в СССР не придумали, але напевно найближче підходить тодішнє законодавство про радіопередатчики, якщо ти такий патріот СРСР, то маєш дотриматись законів СРСР, а значить покажи регістрацію свого комп’ютера в відповідних органах. Немає? Ти не менший злочинець чим Гриценко. А якщо подумати, що інтернет придумали американці, комп’ютер з якого ти пишеш теж їх, то ти вже американський шпигун. КГБ хватай шпіона!

Легко умнічати, які всі довкола не такі, почни з себе. Покажи як ти слідуєш ОБОВ’ЯЗКАМ громадянина СРСР, а особливо одному з них - дотримуватися законів СРСР.

4.orakul
««…не оголошено правовий режим воєнного стану, без якого застосування Збройних сил є незаконним»

Я прям уявляю - 22 червня 1941 року, німці почали атаку і оккупацію території СРСР, а прикордонники, війська, штаби, Сталін і всі інші ждуть, коли ж збереться Верховна Рада СРСР і оголосить - правовий режим воєнного стану!

Тьфу на тебе, більше постараюсь не писати відповіді на твою маячню. Легше головою стіну пробити, чим хоч трохи відволікти тебе від перегляду російської пропаганди і вигадок психів з ютубу.
alist 1 березня 2019, 20:24 На тему: Відмовитися від кредитів МВФ м...
Гриценко крутий, закінчив Київське суворовське військове училище з золотою медаллю, закінчив із золотою медаллю Київське вище військове авіаційне інженерне училище, закінчив оперативно-стратегічний факультет Університету Військово-повітряних сил США, військовий, міністр оборони і просто «крутий» воєнний.
А ще в 2015, коли мене призвали і я лежав під обстрілом в Щасті, він в цей час влаштувався доцентом кафедри політології у Києво-Могилянській академії, там напевно його військовий досвід був найпотрібнішим. Голосуймо ж за цього найдостойнішого кандидата!
«Чесний президент – служитиме людям!»*
*-список людей прилагається.
alist 1 березня 2019, 20:01 На тему: «Перестой» підкрався непомітно...
Ну от шановний пан Філоненко, Ви факти написали вірні, а от висновки з них зробили абсолютно невірні. Ну як це - "Білики стрімко перетворюється в один із найбільш депресивних регіонів Кобеляччини" і т.п. натяки на сумну долю селища? Є певні, такі собі маркери, того, що Білики "на коні" і далі тільки кращатиме.
От дивіться в 2016 коли свинарник працював, сільський голлова Латиш получив зарплати 96404 (або 8033 в місяць), а вже в 2017 після закриття "Ясних Зорь", це було 187922 (або 15660 в місяць), а в 2018 получив 255066 (21255 гривень в місяць) Працівники селищної ради теж не відстали. Що це, як не безсумнівний доказ процвітання селища? Невже депрессивний регіон міг би дозволити собі таке? Шах і мат пан Філоненко!
І взагалі куча плюсів - буряковози не будуть розбивати дорогоги, як тільки сахзавод пустять на металолом буде купа робочих місць (розпилювати його), а на місці де він був можна буде збудувати щось класне, наприклад мусорку для Кобеляк! Одні плюси! А те, що закриють Ощадбанк, це вообще безподобно - безчесні банкіри не будуть грабувати біличан!!!
І взагалі, Ви знаєте, що є в Білицькій селищній раді? - там є Жуки, село де живе САМ!!! і їздить через Білики, один цей факт збільшує привабливість Біликів для інвесторів на 200%!
А серйозно, так завжди можна зварганити Білицьку громаду і «висосати» всі гроші з прилеглих сіл, чим тепер напевно і займуться.
alist 1 березня 2019, 19:34 На тему: Першими відремонтують Дніпровс...
Тобто відремонтують, означає засиплять самі великі ями. Тут трагедія в тому, що поки Копелець зайнятий проблемами футболу і екопарком, частину (а скоро і всі) вулиці уже ремонтувати немає сенсу, іх нужно заново перекладати. Причому не двома міліметрами асфальту, як це робить Інтера, а нормально з вкладанням основи. От тільки робити цього не будуть ні пахан, ні його можливий наступник. Завжди на першому місці будуть зарплати міськрадовців, футболісти, якісь петушки в екопарк, чи інші проявлення завихрень в голові міського голови (причому не тільки Копельця, той же Ісип теж талантливо запускав гроші в небо феєрверками чи т.п.).
alist 1 березня 2019, 19:22 На тему: У Решетилівському районі затри...
32.arturwanga
«а»

30.Slavko
«Т»

Гарячі фінські парні, може зустрінетесь десь в своїй Сухинівці і так сказать, в інтимній обстановці, вирішити хто там і кого.... А не будете тут гадити в комментарях.
P.S. А ще краще, розберіться в Кобеляках перед райвідділом, щоб вас обох «прийняли» і казенний бензин не палили.
alist 15 лютого 2019, 01:04 На тему: Підвели підсумки роботи підпри...
3.Filon
«Мммда...Я б на місці прес-служби оцю «новину» не виставляв би.»

Ну так нада ж показати, що робота ведеться і зарплати в райдерж не зря получають. Тут самий прикол в районі промвиробництва по факту і немає, а завідувач сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації є. Чим він завідує - ринком? Містове збирає? Я оце «завівся» і поліз шукати його декларацію в інтернеті (це ж відкрита інформація? Можна писати?) за 2018 рік ще нема, а от в 2017 получив Тюпка 115643грн., або це 9636 в місяць. В 2018, я думаю можна сміло помножити на 1,5-2 цю цифру. От і виходить промисловості і економ розвитку немає, а зарплата штанопротирачу є. І пенсія потом буде ого-го яка. І крім того якщо є завідувач, то є напевно і службовці цього сектору?
Або от свіженька декларація за 2018 рік є - пан Лисенко Олександр Михайлович, він же завідувач сектору з питань цивільного захисту РДА і получив він 153163 грн, або по 12763грн. в місяць. Бачете в районі той цивільний захист? Я не бачу, а чиновника з нормальной такою зарплатою бачу. І пенсією потом, і..... Хоча може в тому і задумка, якщо нас начнуть бомбити російські літаки, такі лисенки вийдуть і кидаючи пачки з гривнями позбивають їх. Такий от цивільний захист.
А взагалі, спасибі прес-службі Кобеляцької РДА, я оце після їх статті, поліз шукати їх зарплати і дорвався таки до сайта з ними. І оце скажу, дивлюсь 2 годину на зарплати чиновників району за 2016, 17, 18 роки, і бачу що в них по зарплатах як не в 2019, так в 2020 році буде повна Європа. Якщо і далі такими темпами підніматимуть, то і до Германії доб’ють.
alist 15 лютого 2019, 00:38 На тему: Кобеляцький районний суд Полта...
2.микола козак
«Як на мене , то чергова дурниця для показухи.»

Я думаю для якогось студента юриста, чи школяра, який хоче стати суддею, це дуже класна штука. Чи для журналіста.
alist 15 лютого 2019, 00:35 На тему: Якби не боксерська підготовка,...
Це звичайно добре, що все більш-менш нормально закінчилось (чи лише починається?), але цікаве каже охоронник дискотеки
- "Помітив, що троє молодиків б’ють хлопця. - виштовхав усіх бешкетників у вестибюль дискотеки, щоб потім вивести їх на вулицю" - зверніть увагу, виштовхав, не викликав поліцію, а виштовхав, заминаючи ситуацію.
- "«Давай вийдемо і поговоримо по-чоловічому, один на один. Я погодився." - тобто охоронник!, іде набити фізіономію буйному відвідувачу. Не вигнати, не викликати поліцію, а набити морду.
- "На дискотеці, як і у всіх місцях, де збирається молодь, такі конфліктні ситуації також трапляються. Але не так уже й часто. Років два–три тому бійок було набагато більше." - опа, а де дії влади щодо цих бійок?
- "зупинився лише після того, як охоронець, який давно займається боксом, зумів завдати акцентованого удару в голову." - а міжду ділом, питання, а якби, той не дістав ножа, а охоронник з боксерською підготовкою, ударив того в голову і вбив (були ж такі випадки в Росії і Україні), що тоді? Вивезли і викинули б тіло в лісопосадку?
А до речі, цей "бешкетник", тепер розкаже, що на нього напав охоронник з боксерською підготовкою і щоб захиститись він змушений був дістати ніж і чудом відбився. І не факт, що так і було.

Можна багато написати, але для мене вивід простий, цей данс-клубі «Фабрика», він же розважальний заклад, як був гадюшником так ним і остався, з наркотою, алкоголем, бійками, «знімання» підвипивших/обкурених малолєток, а тепер щей з поножовщиною. Но «криша» відать висока і міцна. Ждем наступного інциденту.

Змінено 15.02.2019, 00:36
1.stepan
«якщо тепло все вирішить, то навіщо взагалі потрібен такий мер? »

Ну як для чого, щоб Тамілі і Філоненку було проти кого козні строїти і заговори організовувати.
І вообще, хто ж знав що в січні може сніг випасти, та й ще з морозами? Ви ще скажіть, що навесні може якісь двори та вулиці затопити. І вообще чули, що Копелець пів доходу в бюджет особисто організував, а якби не він, то вообще б усе розвалилось. А якби не козні всяких там і не поджелудочна, то грошей Кобеляцької громади хватило б купити в футбольний клуб Рональду, а в екопарк слона, а так...
І вообще чистять, по дорогах танком не проїдеш, так Копелець на роботі спав, виїхати не зміг, і вообще само розтане... Жінку збили, так хто її випустив з хати той і винуват, або автодор, або Таміла.

А якщо серйозно, то все як завжди - в грудні неожиданно морози ударили, в січні сніг випав, навесні неожиданно затопить. Город - неожиданность.
— Ніякої мови про складення протоколу не було. Не було й профілактичної бесіди. Є ж і такий захід впливу. Мені не сказали «Та їдьте, дядьку, і більше не порушуйте», не запропонували і супроводити мене.

А чи багатьом цей суддя провів профілактичну бесіду за час свого суддівства? Чи просто сказав "Та іди дядьку і більше не порушуй"? Звик що він СУДДЯ! його і тронути не можуть, ніяк не звикне, що тепер на пенсії він ніхто і кланятись йому перестали.
Я чесно кажужи, з однієї сторони вірю в усе це бо люблять наші мєнти грошики, а от з другої сторони невірю, бо робітники органів, мають чудово знати хто такий Зацеркляний, і особливо його вдачу і те що він розвоняється на всю область.
Але якщо це правда, то напишу звертаючись до Зацеркляного, якщо він це прочитає - сподобалось коли з тебе гроші вимагають? А як ти думаєш, коли моєму тестю довелось звернутись до суду і справа потрапила до тебе і ти з нього бабки вимагав, за рішення, і таки їх получив, йому дуже це сподобалось? Відчуй і ти себе в шкурі звичайної людини, без корочки судді.
alist 4 лютого 2019, 16:21 На тему: У полон потрапив військовий із...
24.orakul
«А ти її туди не впихай. »

А взагалі незря кажуть "Спорить с дураком, всё равно что играть в шахматы с голубем. Неважно, насколько хорошо Вы играете в шахматы, он всё равно раскидает все фигуры, нагадит на доску и улетит рассказывать как он Вас уделал." Так оце і з тобою, спорити можна з кимось адекватним, бо "в спорі рождається істина", результатом спору з тобою виходить тільки все більший поток неадеквата і брєда з твоєї сторони. Так шо гудбай, "пливи далі Іхтіандр х...", як казали в одному кіно.
alist 4 лютого 2019, 16:17 На тему: У полон потрапив військовий із...
24.orakul
«По твоїй логіці в РФ є комсомол, бо є газета Комсомольская правда?»

По моїй логіці, якщо написано що ТАСС государтсвенне, то вого государственне і втирає массам ту версію, яка вигідна Кремлю. А той хто цитує пропагандонів і навіть не вникає хто несе брехню, і яку, заслуговує на зневагу.
24.orakul
«Усі коменти є на сайті, можеш перевірити. »

Нажаль (чи на щастя) не всі, самі твої одіозні откровення з сайту видаляють. І видаляють до речі для твого блага, бо за кой-шо можна навіть якщо не срок відгребти, то в морду точно.
Але наприклад твої слова
5.orakul
«Українцям притаманна безмозглість»

2.orakul
« пришелепуваті українці,»

2.orakul
«туди їм пришелпуватим і дорога.»
- мається на увазі відповідь на
1.микола козак
«українці потихеньку відходитимуть в "МИР ИНОЙ" »


Я от замітив в своїх побрехеньках ти часто це слово «пришелепуватий» згадуєш, а заодно євреїв і українців. Чого? Якісь комплекси з дитинства? Над тобою знущалиись українці і євреї і так тебе називали?


24.orakul
«Це та пресконференція з якої весь світ сміявся, бо вони там засвітили номер запчастини у Українського Бука? Ти давай не пресконференцію а документ. Де висновок слідчої комісії і що далі зроблено?»

Ну по перше ніхто не сміявся, ні в світі, і навіть в Росії не сміялись, бо поняли як жареним запахло. Висновки всі в інтернеті, наприклад Посилання на www.om.nl
24.orakul
«Я тобі по секрету скажу, що вірогідніше за все, ніякого Боінга взагалі не було. »

Я довго думав, що сказати на цю маячню, про яку даже росіяни моментально заткнулись, скажу так - поїдь і зустрінься з кимось із родичів загиблих на цьому літаку, і розкажи їм в лице, що такого не було і все це видумка. Потім фото своєї відрихтованої фізіономії пришлеш в Ехо для публікації.
alist 4 лютого 2019, 16:16 На тему: На Кобеляччині — понад 1100 о...
1.orakul
«От хто як думає, навіщо ця статейка? Думаєте - для відзнаення такого видатного міжнародного свята? Чи може дійсно для обізнаності, як пише автор? Та хрен вгадали. Для нагнітання жаху серед населення, аби воно ще швидше подихало. »

Правильно, треба писати як в СРСР лише про хороше. Щоб відкрив Ехо, а там лише "надої виросли, сніг розтав, Копелець отмітив у Філіні очередний транш на футболістів", а не нинішні жахи. А то, може хто захоче порядок навести, незря твій любимий Путін казав "не нужно раскачивать лодку"
1.orakul
«А то лише курців згадали. Думаєте звідкіль та цифра? »

Я думаю лікарям видніше звідки та цифра, хоча можеш свій диплом показати, доказати так сказать, що ти авторитет в цьому, а не .... той хто зараз.
5.orakul
«Одной моей знакомой поставили диагноз и в Полтаве подтвердили. Сказали - необходима операция. Но я ее отговорил. Она поехала к родственникам в другую страну и там обследовалась у знакомых врачей. С нее там тупо посмеялись и порекомендовали пить валерьянку с пустырником. »

Я на 150% впевнений (навіть якщо це правда), що якщо ти попадеш в лікарню, а той же, Коробейнік скаже, - тобі потрібна операція, то ти не валерьянку с пустырником питимеш, а аж бігом на операцію ляжеш. Для таких як ти «совєтчиков» своя шкура набагато дороже.
9.orakul
«Чим наводити жахи серед хворого на голову населення, не краще було б потурбуватися про його психічний. Більша половина його точно хвора і це лікується але нікого не цікавить. »

А от з цим згоден, думаю потрібно негайно почати таке лікування. А почати цого нужно з тебе, як самого самого на районі.
alist 4 лютого 2019, 12:55 На тему: У полон потрапив військовий із...
20.orakul
«Так по-твоєму, якщо сайт .ру, то не можна вірити нічому звідтіль взятому, навіть табличці множення? »

Сайт .ру кажеш? ти ссилку кинув на tass.ру, з їх сайта - "ТАСС – ведущее государственное информационное агентство России". Читаєш - ГОСУДАРСТВЕННОЕ! У нас фактично військовий конфлік з Росією, вони окупували частину України, а ти на їх державних пропагандистів посилаєшся. Якби в твоєму любимому СРСР ти в 1943 цитував німецьких Геббельсів, то щоб з тобою було?
По друге, ти тут регулярно втираєш, яка чудова страна СРСР була, так от 90% жителів СРСР чудово знають, що таке ТАСС, чи ще ИТАР-ТАСС, регулярно по телевізору, в пресі звучало це найменування. І коли ти тут пишеш, що не знаєш що це прям таке, то ти або прикидаєшся дурником, який не знав, що цитує головних пропагандистів Росії, або про СРСР почитав в інтернеті, а сам уявлення не маєш що це була за страна, і з якими порядками.
20.orakul
«Навіщо мені брехати? Я тобі напишу правду - я жодного разу такого не писав.»

Таблетки від склерозу продають в аптеці.
20.orakul
«Так хай твій весь світ і нам докази покаже. »

Кажуть, якщо витягти голову з ж..., то кругозор розшириться неймовірно, чого тобі і бажаю.
* 24 травня 2018 року об’єднана слідча група з розслідування катастрофи МН17 “Малазійських авіаліній” підтвердила, що літак було збито з ЗРК «Бук», завезеного на контрольовану проросійськими сепаратистами територію Донбасу з РФ. Про це повідомив представник міжнародної слідчої групи Вільберт Пауліссен на прес-конференції в Нідерландах.
За його словами, команда слідчих дійшла висновку, що «Бук», з якого збили літак, було взято з 53-ї ракетної бригади російської армії, дислокованої в Курську.*
1.Чудо Юдо
«І де паркуватимуться всі хто приїде у РДА, міськраду, прокуратуру, РАЦС, Будинок культури?
»

А для чого їм туди, прийдуть попригають на гірках і каруселях і по домах.

А вообще, так Копелець не до кінця додумав, це ж йому теж доведеться ножками ходити, тай мимо райадміністрації з Тамілою!!! По тротуару, де він зажлобився плитку положити, щоб Тамілі дошкулити. Стрес! Або з другої сторони, мимо прокуратури, а ну як по дорогі перепинять і спитають про махінації с дорогами, водоканалом+ і т.п. Стрес!!! Хоча може в 2019р. уже футбол не в пріоритеті, а в пріоритеті придбання вертольота для Санича. Щоб він значить не трясся на машині по розбитих вулицях і не застрявав в снігу. Тоді все стає понятно.

А якщо серйозно, то Копелець уже робив з площі перемоги сквер з фонтанами, це виходить такаж його «геніальна» ідея. Так тоді дам Копельцю пораду - зробити пішоходним всі Кобеляки, об’їздна тим більше скоро буде, опять же економія на дорогах, прочищати можно вузькі тропинки, а не дороги. А міськраду перенести в Жуки, ну шоб пан не тратив свій час на дорогу.

У минулому році від жителів міста неодноразового надходили скарги з приводу того, що через платні атракціони вони не мають можливості відпочивати з дітьми в парку. Оскільки малеча не катається на безкоштовних гірках і каруселях, а просить у батьків гроші на платні розваги. Тим більше, що з появою спортивного майданчика надувні гірки і батути встановили поряд зі стаціонарними.

І шо саме дивне, нікому не прийшло в голову, а чого так?? Може того, що поставлені безкоштовні гірки і каруселі куплялись по принципу "Головне щоб нравились Копельцю, а не дітям" Хоч трохи поцікавились думкою дітей? Чи думали, що від виду допотопної гірки, діти будуть аж вищати од радості? Я оце бачив площадки в Польші і Чехії так це небо і земля проти наших. Не дивно чого діти ідуть на платні.
alist 2 лютого 2019, 13:15 На тему: У полон потрапив військовий із...
17.orakul
«Я кинув першу попавшу ссилку і навіть не звертав уваги на рерсурс. »

От і все, що треба про тебе знати. Піймався на брехні і тут же включив дуріка.
17.orakul
«На Україні 24.8 проводиться позачергова сесія ВРУ. Всея як по нотах. Ну не бачити очевидного, це вже й не смішно, а ти й досі не поймеш. »

Ага, і референдума в Україні не було, то все видумки. Жидорептілоїди підтасували. Один оракул знає правду. Якщо все так расчудесно, чого ж 90,32% проголосували за незалежність, поясни? Тільки без вигадок про заговор і т.п. Поясни чого 90,32% вийшли і захотіли незалежності, а не щастя в райському СРСР, як ти його описуєш.
18.orakul
«Не ті, у мене родичі адекватні. А катують україномовних такі як ти. »

Та не похожий ти на адекватного. А щодо катування,так де я тут писав про всяке непотребство, як його пишеш ти. Про - коли ви вже українці вимрети, смерть жидам і т.п. що ти тут регулярно втираєш. Хоча напевно будеш брехати, що такого не писав.
18.orakul
«дуже пришелепувата людина може й досі вірити в те, що Боинга сбила Росія. Ну це капець.»

Оце ти свій діагноз написав. Уже весь світ побачив докази вини росіян, а ти тут їх пропаганду втираєш.
18.orakul
«Гіркін найнятий твоїми друзями провакатор для замутки ситуації.»

Гіркін росіянин, якийц зараз живе в Москві, дає інтерв’ю, і з нього путінські силовики пиль здувають. А враховуючи як ти молишся на Путіна, то це скоріше твій провокатор.
Ти взагалі хоч трохи, хоч чуть-чуть понімаєш, яку пропагандистську чепуху несеш? То в тебе заговори, то посилання на російських психів, то неадекватні пропагандистські ролики. Знаєш як кажуть, "свиня завжди болото найде" Так і ти, з усього телебачення, інтернету, ютубу, бачиш лише один непотріб там і думаєш, що це вся правда жизні. Тебе даже жаль (хоча брешу, нежаль), бути такою обмеженою, озлобленою істотою.
alist 1 лютого 2019, 22:40 На тему: У полон потрапив військовий із...
13.orakul
« А на Донбасі у мене родичі є, так що підеш Селені розкажеш, хто там кого захищає і хто кого вбиває. »

Не ті бува родичі, які ловлять україномовних і катують, бо вони "наводчики"? Чи по підвалах держуть поки викуп не принесуть?
13.orakul
«Вас туди ніхто не звав. »

Та твої родичі і не звали, бо не хочуть відповідати за злочини, а нормальні якраз і звуть, і ждуть поки погань не виженуть в Росію, бо в живу побачили що таке, твій "Руський мір".
13.orakul
«Я он двічі ссилку ставив про вбитих на Донбасі дітей і адмін її справно видаляє.»

ссилки на пропагандистські видумки видалає, а не про вбитих дітей. Одна тут уже вищала про "распятого мальчика в трусіках в Славянске", а знайшлись тільки вбиті російським Гіркіним люди, а тепер ти про дітей співаєш. Перелічи скільки дітей було в збитому російськими військами літаку краще.
13.orakul
« І з чого ти взяв, що ти і такі як ти - це Україна. Не занадто ви розмахнулись?»

Може й не Україна, але якщо Україна це такі навіжені, як ти, то кінець їй.
14.orakul
«Тому більшість народу і висловилося на референдумі за СРСР.»

Посилання на uk.wikipedia.org 90,32% з голосувавших, а це 28,8млн. проголосувало за незалежність. Так хто тут тупий? Поки що ти.
13.orakul
«Я ж ніякими секретними матеріалами не користуюся, як і матеріалами із російських джерел. »

І тут же кидаєш ссилку на tass.ru - ти походу таки тупий, або лицемір.
alist 1 лютого 2019, 20:41 На тему: Доки зашпори не відійшли...
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
alist 1 лютого 2019, 20:34 На тему: Підпільний «райком» діє...
Я хоча і скептично дивлюсь на Джулая (м’яко кажучи), але дивний збіг, поки у Федана було вась-вась, з Дорошом, так і в районі все було тихо і спокійно, як на кладовищі. Ну там грабили хати по 2 рази в день, одсрілювались бандити од людей, бандитські стрєлки проходили і голови проломлювали неугодним, ну тож мєлочі, та і мєнти нічого не бачили.
А як Джулай, даже не дорогу перейшов, а так, локтем штовхнув Дороша, Смичка і Ко., так то громадські активісти з Бутенок летять спсати людей від свідетельських свідчень в райвідділі, то листовки, то бизнесмени з заявами в редакції. Що далі? Фігуранти заяву в Європейський суд напишуть що, Джулай їх того, ізнасілував? Цирк.
1 ...5 6 7 8 9 10 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації