Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «alist»

Коментарі користувача
1 ... 3 4 5 6 7 8 9
alist 19 вересня 2020, 22:43 На тему: Скотний двір (фейлетон)...
Вибори-вибори, то Жука згадують, тепер Копельця, хто далі? Які ще дивні відкриття нас чекають протягом найближчого місяця? Сезон "турботи про людей" відкрито, ось повилазять всі хто 5 років сиділи в норі і будуть клясти, обіцяти, погрожувати та "рвати душу" за людей. А потім знову впадуть в політичну кому. Причому тепер "на кону" бабло громади а це знатний шмат для "розпилювання". З нетерпінням чекаю на список кандидатур в "спасителі району". А заказуха попре по повній.
А взагалі, вже можна більш менш прикинути хто ломонеться в мери/голови, чи як там воно тепер назветься. І стає зрозуміло, що єдиний вібір у нас це між тим, які закидони та мітні схеми ми спостерігатимемо наступні 5 років:
- гроші на футбол, чи на хокей
- мусорка біля лісництва, чи на Ведмедівці
- бесплантно земельки Васі чи Петі
- зарплата голові 100 тис.і премія 0, чи зарплата 0, а премія 100 тис.
- підвищення ціни на воду, чи на вивіз мусора
- відмивання грошей на «ремонті» доріг чи на вивозі мусора в другий район
- .....
Особисто я бачу, що серед ймовірних кандидатів, немає нікого кого турбує доля міста/громади/району... лише ті, хто хоче бабла. Ну все таки надія є, може прилетять інопланетани і подадуть свою кандидатуру, та наведуть порядок? Все таки це ймовірніше, ніж те що в кабінетах місцевої влади сядуть чесні люди.
Ну а поки чекаю наступну статтю, написану «стурбованим» жителем району, війну компроматів почато!
alist 19 вересня 2020, 22:13 На тему: Чия то дорога, чиї то дерева...
2.AVI90
«Де взяв підприємець відстань 25 метрів незрозуміло, коли навіть для міжнародних трас відстані 10 і 7 метрів згідно таблиці. »

Та і так зрозуміло - з голови взяв. А коли допиляють все в 25 метрах, то в нього буде вже 50, 100....метрів. І судяи з того, що цей придорожнодеревний скандал повторяється по 5 разів в місяць, то видно такі "трохи зароблятори" башляють в агенції скільки, що чиновники "не бачитимуть" нічого ще 20 років (чи скільки там потрібно для повного випилювання всих дерев області).
alist 11 вересня 2020, 08:30 На тему: Мільйон дерев за 24 години: Мі...
Думаю треба активу району показати майстер клас - посадити 2 000 000 дерев лише в Кобеляцькому районі. Все таки лісничим, самопальним лісорубам, пилорамщикам і Ко уже давно потрібно купляти нові джипи, а залишилось уже таке, що і на дрова не піде.
alist 11 вересня 2020, 08:11 На тему: Як вільховатських селян без зе...
до речі недвно писали як один з ліквідаторів КСП Прапор прихватив собі аеродром, тепер другий вирішив земелькою Вільховатки розжитись. Хто ще в списку ліквідаторів? Що ще ліквідовували?
А тепер по суті ліквідовують район і сільські/міську ради, буде громада. Нам вже потрібно переживати що свого часу, всих викинуть звідси, бо хтось оформив все наа себе? І хоча це жарт (чорний), але "в каждой шутке есть доля правды"
alist 11 вересня 2020, 08:00 На тему: Як вільховатських селян без зе...
Цікаво, якщо я через якогось «чорного» нотаріуса зроблю собі акт купівлі скажімо Кобеляцького райвідділу (найду когось з старих начальників - там за ці роки напевно їх штук 500 було), або приміщення суду (в когось з колишнього банку Україна), чи РДА, чи.... ну ви зрозуміли. Стану з ранку на вході і буду не пускати нікого, а на претензії скажу що мене наняли, а документи колись там, підвезуть. І може, дня три вирішуватиметься чи можна працівникам забрати особисті речі.
І от питання да Бикова, Сироватки і Ко - я теж зможу заблокувати ці установи до вирішення питання (коли? місяць? два? 15 років?), чи мені через 5 хвилин наші внутрішні органи проламають голову і відіб’ють почки?
Просто в Вільховатці зараз проходить наочний показ декількох речей:
- демонстрація що закон, влада і силові структури захищають не людей, а бандитів.
- демонстрація, що кобеляцька влада не бере на себе навіть найменшої відповідальності.
- що «рулять» ситуацію десь в Полтаві чи Києві, а Биков, Сироватка і т.п. тут нічого не роблять, лише зарплату получають і передають далі конверти, сумки, мішки з зібраним баблом, залишивши собі пару процентів.
- що це лише легка розминка перед стартом купівлі-продажу землі.
- що вибори стартували і перші кандидати - Решетило, Копелець, Жук, Андрієнко і Коваленко (може крім Андрієнка - він майже з тих країв).
- що кандидати показують свою реальну программу - багато слів і 0 діла.
P.S. Я в шоці спостерігав за ситуацію з газом в Чкалово - коли чиновники періодично приїздили пообіцяти (збрехати) людям і їхали сміючись з людей, які сиділи без газу. Тепер Вільховатка. Всим іншим - готуйтесь, у Вас буде щось своє.
P.P.S. Так і не зрозумів, чого Гунжель досі не перекрив дорогу в Підгорі? На годину-дві, поки Ехо відео не зніме.
P.P.P.S. На майбутнє, якщо щось, перекриваєте, вимагаєте і.т.п., не чекайте і не слухайте Сироваток, Бикових.... вимагайте Авакова, Шмигаля, навіть Зеленського, ці місцеві кукли нічого не вирішують (ну крім попресувати когось місцевого).
alist 10 серпня 2020, 18:34 На тему: Сьогодні — намордник, а завтра...
15.Fuks
«Влада дурна»

Не дурна, зовсім не дурна, 18 лимонів «розпилити» в селі це нужно вміти. А дурні ті хто на всі такі приклади розбазарювання грошей кажуть " не хочу ’’ритись у грязній білизні’’" Вони не хочуть розуміти, що коли розвалювання економіки в певний момент дойде до того, що грошей не вистачить і людям по мінімуму і все зростаючим хотєлкам паноти, то тоді "кислород перекриють" саме людям. І не важливо про що йде мова - бюджет села/міста/області/країни, в один момент всі 100% грошей підуть держимордам. І варто задуматись, а що буде далі? Їх хотєлки ростимуть, а грошей не зростатиме, з кого тоді здиратимуть шкіру (і в прямому і в переносному сенсі)?
12.Vimer
«от ви, копельцеві прихвостні»

Вже не вперше звертаю увагу, на дивну традицію, як тільки немає чого сказати, тут в коментарях тут же співбесідників називають "копельцевими прихвостнями". Не тамілиними, не філоненка, а копельцевими. Чого так? Причому більш чим впевнений, коли будуть вибори в громаду, міськраду... більшість з цих «викривачів» стройними рядами підуть ставити галочку за Копельця, а більшість з «прихвостнів» будуть проти нього. Зате потом.... у нас уже як спитаєш і за Зеленського із слугами, мало хто голосував, так тут.... Дивні люди, дивні.

P.S. Не розумію, як йде мова про Раду, Президента і т.п. верха, так всі готові днями обсуждати їх вілли, машини, зарплати, премії. А як тільки мова йде про місцевий рівень, де вся це «скромне» життя паноти на глазах, так тут же тиша і "ой, да ладно, он в Києві...", "не хочу лізти в грязну білизну", "так заведено, не нам міняти", "а що молодець, раз зумів". Так що пан редактор можете і далі писати про витівки Копельця, його премії, футбол і продаж дикобразів оптом і в роздріб, але на жаль більшість жителів не тільки не проти, а ще й завидують - "бач зумів! красава!" Не розуміють, що весь цей цирк з конями в районі, за їх кошт, а не з якогось міфічного бюджету. А колись все зупиниться, як от навчання 7 класу в Ліщинівці.
Dixi.
alist 10 серпня 2020, 15:26 На тему: Сьогодні — намордник, а завтра...
Писав тут цілу поему з доказами, поясненни, але подумав і стер, немає чого горохом об стіну кидати. Тим більше що Ви і самі написали
8.Vimer
«А чого це раптом ми повинні думати про те , де візьме гроші відділ освіти? »

6.Vimer
«стає цікаво, та навіть трохи смішно.»

От і продовжуйте далі не думати і сміятись, 7 клас Ліщинівської ЗОШ Ви вже просміялись, просмійтесь і всю школу, а в кінці кінців і село.
Тільки не обижайтесь на своїх дітей, коли вони врешті решт, колись, скажуть вам своє «дякую» за нинішні Ваші недумаючі сміхехулочки.
alist 10 серпня 2020, 00:23 На тему: Сьогодні — намордник, а завтра...
4.Vimer
«По перше»

Господи, з ума зійти, Ви самі читали, що написали? Що у Вас в голові?
4.Vimer
«По перше, сільська рада школу не фінансує.При спробі поговорити з Коваль, я пропонувала такий варіант, але вона сказала, що ’’сільради грошей не вистачить’’»

Так не говорити потрібно, десь там тихенько - рішення сільради, офіційний лист Коваль щодо співфінансування і її офіційна відповідь а не ’’сільради грошей не вистачить’’
4.Vimer
«Я не хочу ’’ритись у грязній білизні’’ і вишукувати скільки отримує сільрада»

Чудово не рийтесь, так тоді і не пишіть "закривають клас", "нема грошей на підвоз" бла-бла-бла. Раз вам все одно на 600 тисяч, так хай і далі буде все одно. Це ваші гроші! А вам всеодно! Та завтра весь бюджет сільради всадять на пару зарплат!
4.Vimer
«Маю інформацію, що фарби було достатньо!»

О, Ви ж не хочете ’’ритись у грязній білизні’’, коли мова йде про 600 тисяч, а тут за 500 гривень запереживали!

4.Vimer
« так може нам не жити, не вчитись , своїх прав не відстоювати? Звичайно, один по одному ми нічого не варті, а згуртуватися ми не вміємо.Навіть в маленькій Кунівці.
Вибори??Все вже вирішили без нас »

Так, все вирішили без Вас, бо ви не хочете ’’ритись у грязній білизні’’, бігаєте на напівзігнутих ногах перед чиновниками, а згуртуватись не можете, бо лише бачите себе на місці тих, хто зараз отримує 600 тисяч гривень і всим всеодно.
4.Vimer
«.Нехай кожне відомство займається своїм ділом.»

От вони і займаються - закривають класи, школи, прожирають гроші...

Ваш коментар еталон для України - мені всеодно, все порішали десь там, я лізти ’’ритись у грязній білизні’’ не буду, вкрали всі гроші - ну що зробиш, так заведено.
"Моя хата з краю, нічого не знаю" А потім ай-ай-ай! МОЯ донька в 7 клас не піде! Так поясніть їй - що я донечка не хотіла ’’ритись у грязній білизні’’ чиновників , а тепер нічого не зробиш, бо нада було раніше шевелитись а не чекати коли жарений петух в ж....у клюнув!
alist 9 серпня 2020, 21:51 На тему: Сьогодні — намордник, а завтра...
2.Vimer
«Освіта якісна що в Кобеляцькій школі, що в Ліщинівській, мова йде про знищення малих шкіл взагалі і не тільки в нашому районі.»

Ні мова йде про знищення сел, закриття шкіл це лише наслідок цього процесу. Немає молоді - немає дітей - немає грошей - немає села. Скажіть, ви б повірили мені, якби 15 років назад я Вам сказав про закриття класів Ліщинівської школи? Думаю, ні. Так от зараз кажу - наступний етап це зникнення села через 15-25 років. І розмови про те щоб залишити в Ліщинівкі 7 клас на 2020-2021 рік, це заміна замка в дверях, коли хата вже не просто горить, а обвалюється.
2.Vimer
«Як вчитися дітям з сіл, коли на підвіз, як і на школу грошей не вистачає? Ми зіткнулися з цим в минулому році.»

В минулому 2019 році Ви зіткнулись з нехваткою грошей на підвоз дітей? А от на зарплату сільському голові 236858 грн, секретарю сільради 193489, та бухгалтеру 184611 грн знайшли. 615 тисяч гривень на 3 людей значить знайшлось а на дітей ні?
Я не критикую, я вказую що сільська громада вирішила, що це важливіше. В 2020 році впевнений сума тільки виросла. Так от, в жовтні Ви підете, і ще раз вирішите, що для Вас важливіше - навчання дітей, чи достаток декількох людей. І в других сільрадах/громадах/Кобеляках/районі теж зроблять такий вибір - нормальне майбутнє для всих, чи шикарне майбутнє для декого. Поки що люди обирають 2 варіант, напевно їм так подобається.
2.Vimer
« А ви правильно голосували?А було за кого ’’правельно’’ голосувати?»

Знаєте, я не буду писати ні про президента, ні про ВР, навіть про район, але в Кунівській сільраді за данними 2001 року 1230 людей. Зараз я думаю менше. ТАК НЕВЖЕ СЕРЕД НИХ НЕМАЄ ПОРЯДНИХ ЛЮДЕЙ? Невже жителі не можуть розібратись хто є хто? Не бачуть? Не хочуть? Ні, просто Вас все влаштовує.
І не пишіть - "нема кого обрати", "все уже порішали" Це місцеві вибори, тут все залежить від Вас. А що воно дасть - от в статті exo.in.ua/news/48714 написано що в громади є сила «послати» навіть Київ
Шановна редакція є прохання - зверніться в відділ поліції, прокуратуру, суд, запросіть і опублікуйте прайс на їх "послуги"
- скільки коштує відкупитись по кожній статті КК.
- скільки коштує перекваліфікувати злочин на статтю полегше.
- яка знижка, якщо злодій чиновник, чи родич чиновника
- з якої посади настає «автоматичне» звільнення від відповідальності.
і т.п.
Бажано запросити також прайс на послуги лікарів - ну там, скільки коштує "упасти на больнічку", отримати довідку про хворобу, через яку не можна сидіти в тюрмі і т.д.
Все таки, важко ж жити в таких умовах невизначеності, може в когось достатньо грошей купити звільнення від масового вбивства, а він боїться штрафу за спалювання листя. Не можна ж так. Потрібно довести масам розцінки, щоб кожен міг на щось розраховувати.
alist 9 серпня 2020, 13:22 На тему: Сьогодні — намордник, а завтра...
Які пафосні слова - намордники, нашийники, неосідчені раби... але два питання :
1. Переведення дітей на навчання в опорні школи (я так розімію в кобеляцьку 1 і 2 школу) = неосвідчені раби? Ви маєте інформацію, що тут в школах так погано учать? Що лише Ліщинівська школа дає знання, а інші ні?
2. Саме головне - а за чий рахунок банкет? От розумієте, дорого держати щколу для 2, 3, 4 навіть 5 дітей в класі. Тобто або умовно на навчання в Кобеляках витрачатимемо 3000 грн на дитину, а в Ліщинівкі це буде 30000, або в Ліщинівкі залишимо 2-3 вчителів які дадуть "солідні знання" дітям.
Що робити? Спробуйте задати пані Коваль питання - якщо громада/сільська рада проведе співфінансування школи - чи готовий буде відділ освіти залишити клас? Думаю так. Уточніть суму. Після цього підіть до своїх сільських депутатів, сільського голови, депутатів райради, голови райради і задайте просте питання - скільки коштів пішло на зарплати адміністративного аппарату цих рад за рік? Я на 200% впевнений що озвученої суми вистачить не тільки на 7 клас Ліщинівської школи, а і на філіал університету в районі. Задайте таке ж питання іншим «потрібним» чиновникам, в т.ч. відділу освіти.
А потім дочекайтесь жовтня, підіть на вибори і знову виберіть в місцеві ради
- тих же самих сільських/селищних голів, голів громад, голову райради, які зробили собі фантастичні зарплати.
- тих же самих бізнесменів/аграріїв, які майже не платять податків.
- «старих» чиновників, які розвалили промисловість району, а тепер вони «досвідчені» кадри
- «нових» активістів, які хочуть теж до корита
- просто сіру массу яка бездумно проголосує за що хочеш, внесене сільським/міським/районним головою.
- тих хто йде "па приколу" і не з’явиться там ні разу.
.........
А поті коли «нові-старі» депутатуси знову розпилять бюджет "під себе" і грошей не хватить на школи/дитсадки... напишіть в ехо статтю "Чому дітей залишають без школи?" Так як зробили і цього разу, і повторяйте це регулярно, аж до зникнення села з карти.
Лицемірство - ось правильна назва статті, яка добре описує ситуацію.
- "душа болить, коли бачиш, як руйнують нашими батьками зроблене. Поїдьте на Підгору, подивіться і напишіть, що там робиться. Не буде вже аеродрому, розбирають."
- " редакція спробує вияснити, як колишня колгоспна земля стала приватною власністю і що там будуть робити після того, як вивезуть асфальт."

А чого ж душа не боліла і редакція не спробувала вияснити як руйнували та переводли в приватну власність:

- Кобеляцький ринок
- Цукровий завод
- МКЗ
- Комбікормовий
- колгоспи (як ферми тепер стали приватними?)
- Сільгосптехніку
- швейну фабрику
- Зорю
- Мрію
- ПМК-69
- СУ-13
- МДСУ-8
- цегельний завод
- АТП
- і ще безліч розкрадених і в більшості знищених підприємств.

Чи хтось ще мріяв, що в аеродром колись всадять мільярди (як в полтавський), і можна буде «покормитись» з цієї афери? Та ні, не буде з Кобеляк Нью-Васюків. Будуть лише магазини, пенсіонери і чиновники. І статті на кшталт - "Ура! З налогів із зарплат місцевих чиновників, формується бюджет району!"

P.S.
- "після банкрутства колективного сільгосппідприємства «Прапор» один із чиновників, який займався процедурними бюрократичними питаннями, викупив будівлю, розташовану на колишньому аеродромі. І все. А там 12 гектарів землі, колишньої колективної власності."
- "Ті 12 гектарів землі під колишнім аеродромом уже є приватною власністю. Оформив правочин кременчуцький нотаріус. Ну а на своїй землі приватник може робити практично все, що захоче."
Мій пламенний привіт сухинівчанам, за скільки гектар ви там гризетесь? 2-3? Учіться, як получити 12 га.
Цікаво що ще викупив собі цей таємничий чиновник? І скільки землі оформив таким чином?
alist 22 квітня 2020, 23:52 На тему: Комедія маскового режиму...
Правильно Копельця рубонули, за його неадекватну премію, Таміло В’ячеславівно. Надіюсь ми побачимо наступний етап - той, де ви так же, потребуєте зняти премію на користь медикам з чиновників району, а особливо з РДА і Райради. Проїдетесь по сільрадам і запропонуєте віддати премії голів сільрад на придбання інсуліну, і особливо - поїдете до Скрильника в Бутенківську ОТГ і запропонуєте пустити 9 мільйонів спортгрошей не те, що на апарати ШВЛ, а навіть на новий корпус лікарні (китайців наймемо - за 14 днів збудують). Буде таке?
А депутатм раджу не тільки волати на камеру про сертифікати на маски, їх ціну, а взяти і не затвердити договір з фірмачами (як ж правильно розумію - без цього Санич оплатити його не зможе?) Хай із свого карману їм хоч маски вертає, хоч бабки віддіає. А то крики-крики для виборчого піару, а потім раз і одобрямс всим його ідеям не на камеру.
alist 22 квітня 2020, 23:38 На тему: Торгівля на кобеляцьких ринках...
Хотів продовжити свою стару думку і розчихвостити бариг, Філоненка... але думав-думав і скажу - правильно робите. Хоча я і залишаюсь своєї думки, що потрібно дотриматись жорсткого карантину, але де він?
Попи по всій Україні на Пасху вели служби, магазини торгують взагалі вже всі, народ масово жарить шашлики на природі, Копелець (і не він один) то відкриває, то закриває ринок, Синєгубов взагалі десь сховася, Кішінський тоже, правоохоронні органи теж десь зникли... Всі документи це слова по телевізору, або в фейсбуці. Карантин по українськи. Чого кажуть в Кобеляках всі магази працюють, а ринковим торгашам неможна?
Помимо коронавірусу, в нас є ще одна зараза - політична імпотенція. Ця зелена сміхобригада, нездатна навіть конкретно написати кому робити, кому ні. І наказати порушників, або допомогти постраждалим.
От чітко по принципу - закон строгий, але необов’язковий до виконання.
І це стосується кожного питання, он написали, як там продажа землі не більше 100 га? Оце так як ринкам забороняють робити, так і ці 100 га контролюватимуть.
Сумбурно якось написав, але хай буде. Начали, як кажуть, карантин в країні, за здравіє, а закінчимо....
alist 22 квітня 2020, 23:15 На тему: Кобеляцький район розділять на...
Думаю, що це закономірний наслідок того, що Бутенківська ОТГ штучно створена і надута Тамілою Шевченко і Скрильником мильна бульбашка. Єдине її досягнення (як я колись писав) це нова дорога, по якій зможуть швидше проїхати селом і не роздивлятися облуплені хати, ну і проект освоєння 9 мільйонів стадіонних грошей. І все.
alist 22 квітня 2020, 23:05 На тему: У Кобеляках виявлена перша під...
Так і залишається відкритим питання, чого Казирод говорив, культурно кажужи, неправду, що ніяких підозр на коронавірус немає, а тут виявляється... І чи варто тепер вірити його подальшим словам, чи краще дивитись відразу на інформацію з Києва?
alist 16 квітня 2020, 20:26 На тему: Поки що всі тести на коронавір...
Тільки звернув увагу - на сайті служби здоров’я навіть вік вказано - 1 підозра 65+ років. Може так Володимиру Казироду легше буде виявити пацієнта?
alist 16 квітня 2020, 20:19 На тему: Поки що всі тести на коронавір...
Дуже хотів щось таке написати....але перегорів, відповім спокійно.
Дана інформація, в розрізі кожної лікарні України розміщується на сайті національної служби здоров’я
Посилання на nszu.gov.ua - 2-га сторінка. Там можна знийти Кобеляцьку ЦРЛ.
Також ще Посилання на public.tableau.com - створено офісом президента.
Інформація офіційна - посилання на цю карту є на сайтах міністерства у справах ветеранів Посилання на mva.gov.ua державному Урядовому кур’єрі і ряду ОДА (посилання розміщувати не буду, їх легко знайти).
На цій карті можна знайти лікарню і міняючи дату побачити, що до 13 числа в Кобеляках все ОК, а 14 з’являється відмітка - 1 підозра, 15 вона все ще відмічена як 1 підозра.
Але все таки виникає питання - про що звітує Казирод в Департамент охорони здоров’я, що ті вказують 1 підозру, а чому журналісту каже - все ОК.
?????????????????????????????????????????????
alist 16 квітня 2020, 20:07 На тему: Президент вважає поки що недоц...
16.Filon
«Шановний Алісте. зараз перевіряю ВАше повідомлення. Та чи не могли б Ви виставити посилання на джерело інформації, а то я не знайшов на сайті МОЗу того про що Ви говорите.
»

Відповім в профільній темі.

Посилання на exo.in.ua
alist 15 квітня 2020, 21:54 На тему: Президент вважає поки що недоц...
12.orakul
« От ще ж ніхто в Кобеляках не вмер від того вірусу і ніхто не захворів, але вже запускають "в Кобеляцькій ЦРЛ - 1 особа з підозрою на коронавірус." Що таке "з підозрою"? Та це вам любий таке ляпнути може.»


Для альтернативно розумово обдарованих пришелепків поясню - це означає, що прийшов хтось з симптомами коронавірусу, його ізолювали і зробили аналізи. Тепер ждуть результата. Напевно так.
12.orakul
«Та блін моя кума десять літ кума підозрювала»

Про свої....з кумої.... з нею обсуждай, а тут не треба, бо побачить жінка, або діти. А взагалі є такий лікар - венеролог, ідіть і не чекайте 10 років. Підозрюють вони.

Та в приципі понятно, чого ти так проти факту існування коронавірусу - як для людини, що писала тут
27.orakul
«геть українців з цієї землі. Нєт українців і нєт проблєм.»
твої фашистські думки зрозумілі (ну відносно звичайно - тут і доктор психіатричних наук не розбере до кінця).

10.orakul
«Навіть тут в Ехо є дві цілком нормальні статті - Філона і кандидата біологічних наук, вірусолога Людмили Водолажської.»

Негайно в ВОЗ їх, в ООН, в....., а то всі помиляються, а тут найшлись 2 експерти - невідома нікому вірусолог, і редактор, який ходячи із своїм Жоржиком сказав по факту - Ви «простяки» соблюдайте карантин і не ображайте поліцейських, а я не буду, бо «порішаю» в случай чого. Оце солідні есперти. Можеш підти до родичів 130528 померлих в світі, або хоча б 108 у Україні і попоказувати ці статті. Розкажеш їм про видумку. Або хоча б піди в Кобеляках в ЦРЛ, в інфекційне, і розкажи там лікарям і медсестрам, про вірус помішательства і намордники. Рекомендую і про заговор сіоністім їм розказати. Казирод тебе лічно в Полтаву в психіатричку відвезе.
alist 15 квітня 2020, 17:25 На тему: Президент вважає поки що недоц...
До речі, хто не знає, поки тут в коментарях дехто розказує, що все це видумка, це лише китайці хворіють і вообще нада капусту на базарі продавати, на офіційній карті МОЗу станом на учора (14.04.2020) в Кобеляцькій ЦРЛ - 1 особа з підозрою на коронавірус.
alist 15 квітня 2020, 17:19 На тему: Президент вважає поки що недоц...
От з одного боку, начебто і правильно, і я як сторонник карантину вважаю, що дійсно лише стримує поширення зарази в Україні. В Росії, он тоже фейком називали і від карантину плювались, а тепер... В США Трамп писав, що то лише китайців косить...
Але водночас не сумніваюсь, для нинішньої української влади це як знахідка:
- які були б мітинги проии продажу землі? А так все пройшло тихо.
- в бюджеті не просто дирка, там вже 0. І без коронавіруса причому, але тепер спишуть всі провали на заразу.
- куча заробітчан вернулись назад. Чудово, людей повно, можна знизити зарплату нинішнім працівникам під цим соусом.
- чимось недовольний? Який мітинг? На тобі штраф.
- брат Єрмака голови адміністрації (чи ОПИ) вовсю торгував посадами. І тиша.
........
Якось отак.
Ще з часом узнаєм скільки мільярдів «підтримки» получили нужні люди і всякі квартали. І по чому і в кого купляли всякі маски-парацетамоли. А кой-хто не взнає, бо ВІП-палат на всих не передбачено.
До речі, якщо по статистикі 143 виліківалось, а 108 померло (на сьогодні), то чого серед захворівших депутатів всі живі, і успішно вилікувались (або в нетяжкому стані). Дивна статистика. Чи то розподіл на «сіряків» і "хазяїв жизні".
alist 15 квітня 2020, 16:55 На тему: Епідемія епідемією, а плитку в...
Ні чого ви не розумієте, то ж заражену плитку зніматимуть і замість неї стерильну ложитимуть! На черзі, заміна лавок і асфальту (тих 3мм. що дощами не смило). Все во ім’я людей!
А щодо засобів захисту лікарям і аппарату ШВЛ..... згадайте як місту Рено подарили і Копелець хотів дати його медикам лише за умови, що воно їздитиме лише до жителів міста. От і тут так же. Невже ж в разі чого когось скажімо з бутенківської ОТГ підключать до того ШВЛ? Санич же інфаркт получе!
P.S. З статті: " — Сертифікат покажіть, ми депутати і підставляємо громаду, — вигукнув Матюхов." Підставляємо, ха-ха-ха, описка прям по Фрейду.
alist 2 квітня 2020, 23:03 На тему: Міський голова Кобеляк заявив ...
15.Filon
«Ну і останнє для працівників харчових підприємств Чехії. Із офіційних рекомендацій ВООЗ
Наденьте маску так, чтобы она закрывала нос и рот без зазоров между лицом и маской.»

Мотайте відео на 2:07 і дивіться на цього "совєтчика"
По друге, справжній журналіст сказав би, що в Дніропетровській обл. 10 хворих. І Копелець судячи з усього по географії оримав в школі 2, і не знає, що Царичанка це не вся область. Але Філоненко про це "не подумав"
І по третє, нормальний журналіст, отримавши в руки цей, "документ", не дивився тільки б на к-ть захворювань на коронавірус, і побачивши 0 не ломонувся б, бігом викривати Копельця, а задав пару цікавих питань:
- чого в ньому не заповнені інші графи?
- чого к-ть мобільних медичних бригад 0?
- чого сформованих бригад дублюючого медичного персоналу 0?
- чого засоби захисту 0?
- і на послідок спитав би, просто ради цікавості, чого в такій «серйозній» бумагі написано коронавірус, якщо офіційна назва COVID-19? І в офіційних паперах що викладують в інтернет фігурує саме вона, а уже обивателі та журналісти пишуть коронавірус.
Але.... нічого з цього не запитано, як і в попередніх 999 випадках Філоненко не хоче доводити справу до кінця.
6.микола козак
«Я не можу зрозуміти , що примусило Філоненка попертись в Царичанку»

Осінь 2020. Здогадались? Коронавірус, коронавірусом, а місцеві вибори ще ніхто не відмінив. До осені ще буде все, і "приголомшливі відкриття" редакції і день міста під час епідемії, може і Полякова в скафандрі скакатиме на сцені. Штовханина біля корита переходить в "гостру фазу". Чим далі тим буде більше бруду, "активістів", "душею болящих" за місто/район/громаду, викриттів і відкриттів. Причому з усих сторін.
Але результат буде один, хто б з них не проліз в крісла, для нас нічого не зміниться. Не футбол так хокей, не тротуари так набережна, не мусорка тут, так мусорка там... І все у виконання очередного (або того ж) "спасителя". А Філоненко піаритиме і поливатиме брудом. Ну і барижитиме капустою.
alist 31 березня 2020, 22:29 На тему: Частина кобеляцьких підприємці...
40.Fuks
«Літає як аіст з Жуківських»

Негайно викликай швидку! У тебе копелець головного мозку!
38.Filon
« Слово «дозволили» взяте в лапки не даремно. ТОму шо мої колеги журналісти на жаль деградують із владою разом. Суть у тому що торгувати ніхто й не забороняв.»


Органам бла-бла-бла, при здійсненні торгівлі на ринках забезпечити можливість функціонування ринків ЛИШЕ ЗА ДОТРИМАННЯ наступних умов
1. Зареєстрований оператор ринку харчових продуктів.
2. Знаходження на ринку НЕ БІЛЬШЕ ОДНОГО відвідувача на 20м.кв. торг. площі
3. наявна можливість забезпечення відстані між покупцями в чергах не менше 1,5м.
4. забезпечення відповідного ПЕРСОНАЛУ та ПОКУПЦІВ засобами індивідуального захисту.
5. забезпечена можливість дотримання протиепідемічних заходів
6. для ринків ВИХІДНОГО ДНЯ відстань між місцями торгівлі повинна становити не менше ніж 3 метри.
Так що дійсно тепер Пан Головредактор можете спасати кобелячан від "голодної смерті" своєю капустою, чи чим там, але... Де тут розсада, посадковий матеріал і саджанці згадані? Напишете чесну статтю з нормальними фото про 1 людина на 20м.кв.? Роздачу масок ПОКУПЦЯМ? Відстань між торговими точками в 3 метри? Чи ви побачили лише - МОЖНА ТОРГУВАТИ!!! А "закони не читаєте".
Ну і традиційне для Кобеляк питання - торговля продуктами на площі понад дорогою, це ринок, магазин, супермаркет чи порушення всих санітарних норм?
1 ... 3 4 5 6 7 8 9
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації