Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «alist»

Коментарі користувача
1 ...5 6 7 8 9 10 11
alist 18 серпня 2019, 09:28 На тему: Депутати ремонтували покрівлю ...
Тобто дали по лимону гривень на піар існуючих депутатів. Які будуть торжественно перерізати стрічки відкриваючи ці "об’єкти". Шановна редакція надіюсь зніме відеоролик? Особливо цікавить відео з торжества, по поводу ремонта вигрібної ями, яку змогли підлампічити лише за допомоги області.
alist 18 серпня 2019, 09:20 На тему: Сміття возитимуть за дніпровсь...
Не можна туди свалку переносити, є серйозні перепони для цього:
1. Як тоді Ромчику піаритись на мусорі?
2. Як же тоді посада голви райдержадміністрації? Туди ж активіста будуть назначати,як же активнічати без мусора, це ж чотка, провірена виборами тема?
3. Це ж їздити його підпалювати нашому "таємничому піроману" доведеться через усе місто! Хто компенсує йому бензин?

А взагалі жителям Гайового передаємо пламенний привіт. Ганжівку мусорома завалили, частину Кобеляк теж, тепер Гайове, хто далі?
alist 18 серпня 2019, 09:07 На тему: Ремонт «кунівського» мосту: мі...
Знаю, тут потрібно клясти стару, нову, майбутню владу, але все таки напишу - а що, в Комарівці залишились лише пенсіонери 80+ років? Невже ні в кого немає зварювального аппарата? Немає нівкого з родичів, друзів? Якщо така проблема, чоловіки села, зберіться на субботник і приведіть міст до ладу, хоч як зможете. Але ні, всі чекають, що хтось інший зробить - сільська рада, районна влада, Зеленський, сусід. Ну чекайте далі, а поки їздіть 20км.
А, ледь не забув, не забудьте на наступних виборах знову проголосувати за того хто ОБІЦЯТИМЕ, а не РОБИТИМЕ.
alist 18 серпня 2019, 08:54 На тему: Відремонтовані вулиці і новий ...
1.Fuks
«Читав що ОПУ призупинив перерахування коштів містам щоб мери перед виборами не піарилися... »

Ну да, а пеотім кинуть їх на наступний день, після того як більшість місцевих крісел займуть "слуги народу". І народ буде вс.....я від радості "які класні нові облицця у влади, он і ремонти бігом почали, не те що....". Влада нова, а порядки старі.
alist 18 серпня 2019, 08:49 На тему: Чи є життя без свинарника?...
Та нормально все, ось дочекаємось 2020р., подивимось на нові декларації Латиша і Ко. і побачимо що в селищі все стало нормальніше відсотків на 30-40 проти цього року. Що є кращим доказом процвітання, як не зарплати чиновників (і їх зростання)?
Ну знову в статті багато помилок. Пан Діденко, як так можна?
1. - помилка в назві статті, має бути "Як почати заробляти на громадянах України, продаючи їм втридорога сонячну енергію."
2. - і в кінці "Якщо держава даватиме можливість заробляти на «зеленому» тарифі всім громадянам, а не лише олігархам,", має писатись "Якщо держава даватиме можливість заробляти на обдиранні простих людей тарифами, не лише олігархам, а і трохи менш заможним багачам, то буду збільшувати кількість сонячних панелей"

Зрозумійте всі, 4,40 грн за кіловат, що отримують зеленотарифні бариги, не з повітря беруться, їх платите ВИ! воно все закладене в тарифах для простих громадян. Я щиро, ,Щиро, ЩИРО надіюсь, що наше рідне і любиме государство, поступить традиційно і «кине» цих новоявлених мініолігархів, відмінивши цей зелений тариф, і оставивши їх з кучею китайських, безтолкових сонячних батарей, які будуть окупатися в ринкових умовах 150 років, а не за 5 за рахунок наших з вами грошей.
3.микола козак
«Марна трата часу їхати до президента з Кобеляцьким смітником.»

Та їдуть не ради смітника, а з надією, що може побачить, та пустить в "Слугу народу". Балакають, що там вже б’ються за місце в партії, бо чуть не 100% шанс припасти до корита, на наступних місцевих виборах. Ото і вся мета, скоро потянуться до Зеленського мітинкувальники - окремо за больниці, окрема группа проти ям на Шевченка, окрема группа проти ям на Касяна і т.д. Це ще тільки начало.
Не важко передбачити куди просадять ці гроші - футбол (500 тис.), підняття зарплати міськраді (1 млн), премії (2 млн.), екопарк (1млн.), на парк (100 тис), День чого небудь (4млн), 0,0005мм. асфальта, десь в перевулку (200 тис), газету (45тис.) і 35 грн. на капітальний ремонт водопроводу.
А потім їх Високопреосвященство буде казати - район/область/Київ, грошей не дає, на мусоровоз нема, на скважини нема, на водопровод нема, а тут ще й сніг неожиданно в січні випав.
От який дивний збіг, кожного разу коли в повітрі начинає «пахнути» місцевими виборами, загорається мусорка. І деякі активісти сидячи верхи на димлячій кучі мусора, ломляться в чиновницьке крісло, поближче до грошей.
Прохання до райвідділу - займіться цим питанням, піймайте цього «таємничого» мусорного піромана.
Вообще кошмар, мало того, що поряд мусорка з вонню і крисами, так ще й через політичні амбіції "когось", ще й димом дихати.
P.S. А вообще непонятно, дали ж субвенцію 7,8млн. грн., а на мусоровоз 3,8млн., виділити з них жалко? На футбол потратять, чи що?
Крім того, прокурор спитав, "а чого дорогу не перекриють" - це просто повний ................., оце відповідь від представника влади!
alist 22 липня 2019, 22:11 На тему: Депутатом по 149-му округу ста...
Здивували люди, чесне слово здивували. Я був впевнений, що як завжди проголосують за того, хто більшою пачкою грошей потрясе, а ні, Вітка "кинули", на концерті пострибали, а потім не проголосували. Може, ще й не все втрачено, є якийсь прогрес в головах.
автомобіль обслуговує лише жителів Кобеляк. - А можуть медики, пожежна і прочі служби почати обслуговувати всих крім міського голови і депутатів міськради? Оце було б справедливо.
"Зараз я вже оформила документи в центрі зайнятості. Трішки перепочину."

!!!Шановна редакція, а от візьміть і проконтролюйне, чи буде ця пані (отримуючи напевно 10000-15000грн "допомоги") ходити відмічатися ледь не кожен день, як всі інші, чи відправлять її на громадські роботи, чи піде на навчання дояркою, чи направлять її на роботу прибиральницею....як і всих інших. Чи вона «перепочивати» буде на наші гроші.
4.Малой
«Ваш округ значить продажнi холопи, живiть як хочете , i нема чого кричати що погано все , ви самi лохи.»

Та ні дорогий, це і твій округ, так що, як ти зізнався, то лох це мабуть ти. Ти ж напевно вищав від радості від дзідзьо, сьогодні повищиш від Полякової, і не факт, що за 100-200 грн. не роздаєш сьогодні макулатуру за всих цих «спасітелей» Кобеляччини. Чи вже починаєш стандартну пісню - я не брав, я за них не голосував. Зараз як подивишся, так і за Яника і за Кучму, та навіть за Копельця не голосували. Тільки зарано, вибереш в неділю музикального кандидата, а потом будеш розказувати, що то лохи вибрали, а ти ні-ні, на концерти не ходив, не брав....ні.ні.ні. Бадь чесним хоч перед собою.
alist 16 липня 2019, 22:10 На тему: Кобелячани «жартують»...
Особисто я так зрозумів позицію прокуратури, прочитавши дану статтю - якщо побачили скажімо чоловіка в калюжі крові, ідіть мимо, бо вдруг то не вбитий, а п’яний упав і розбив носа, і вам раз - і два роки тюряги. Чи чуєте, вибачте, трупний запах від сусідів - не телефонуйте, бо може то просто воняють 4000 зіпсованих гусячих яйець з притулку для собак. А позвоните - поїдете на зону.
Дякую за роз’яснення, треба принцип - моя хата скраю - записати в конституцію, за пунктом № 1.
Пан Гунжель, якщо Ви думаєте, що з допомогою цієї бюджетної, депрессевно-меланхолічної акції, потрапите на депутатське місце, то глибоко помиляєтесь. В нашому виборчому округу прийнято голосувати за людей щедрих. Для перемоги, Вам потрібно було б роздати пару холодильників, ліків пенсіонерам, привезти сюди з концертом якусь Лорак, чи хоча б очередне дзьо-дзьо. А це... даремне витрачання тих 500-800 гривень, що були потрачені на оплату активістам. Не прийнято тут за такиж економних голосувати. Кульок гречки рішає все.
alist 14 липня 2019, 12:48 На тему: Притулок для тварин: одні допо...
Проблема на самому ділі, куди як ширше, чим притулок для собак. Зветься вона - правила поводження/проживання/культури/екології/санітарії в населеному пункті. Питання - це нормально, коли в межах населеного пункту знаходиться притулок для собак? Нормально коли в населеному пункті тримають свиней, курей, гусей? І я не про 1-2 свині, 20 курей і 10 гусей пишу. Ні, мова йде про особливо обдарованих «бізнесменів» які тримають штук 10-30 свиней, і т.п. уже пром. кількості біля жилих будинків. Але влада (та і журналісти) їх "не бачать".
А всим хто за притулок, бажаю уявити таке сусідство для себе. 50 собак за забором.
На самому ділі я за притулки для собак, котів, і т.п. Це цивілізованість. Але і облаштовувати їх потрібно цивілізовано.
P.S. Звернув увагу на слова про утилізацію зіпсованих гусячих яєць. А Ви, пан Філоненко звернули? Спитали про кількість утилізованих, а головне, як їх утилізували? Зарили тищу-дві зіпсованих яєць під забором у сусідів? В лісопосадку? Варто жителям Сухинівки чекати нового "Чорнобиля"?
alist 14 липня 2019, 12:03 На тему: Доживемо до серпня…...
5.orakul
«Адмін рехворма призначена для передачі землі у власність ОТГ і потім її вилучення. Очевидне підтвердження цьому - подарунок черметної санітарки від Ротарі клубу Буденківській ОТГ. »

Я от просто не розумію, які мають бути завихрення в голові, що об’єднати вигадку про вилучення землі і машину швидкої допомоги. Там що автопілот, і вона буде нагрібати в кузов землю і возити її в Італію? Чи ти думаєш, що тепер Скрильник подаре у відповідь італійцям трохи бутенківської землі? Скрильник! Подаре! Та якщо і подаре, то хіба собі.
Та біс з нею, адмінреформою, по оракулу можна зробити висновок про повний провал медичної реформи, бо видно, що нові таблетки, які видають в дуркі вже не діють. Як так пані Супрун? Старий галоперидол давав хоч який ефект, а нові вітамінки не допомагають.
alist 14 липня 2019, 11:46 На тему: Доживемо до серпня…...
1.Borch
«Порошенко мав парламент на кормушкі тому і міг приймати любі рішення.»

Нічого, через тиждень, в Зеленського буде свій, «ручний» парламент. Подивимось тоді на його "активну управлінські політику". А поки зеленофілам варто придумати нові пояснення, чого все не стає прекрасно, бо старі про повноваження і стару владу вже не підходитимуть. А взагалі є чудовий вислів про поганого танцюриста і те що йому заважає, дуже в тему.
1.Borch
« Інвестори вірять в позитивні зміни у Україні, тому і почали масово вкладати кошти, що не може не сказатися на курсі.»

Давай приклади великих і массових інвестпроектів, бо я поки бачу єдиний - вибори в парламент. Туди таке бабло засипається (і старою «злочинною» владою, і новою "дуже чесною"), що аж курс просів.
І відразу питання - коли через тижня 2-4 курс полізе вгору, а з ним і ціни, хто буде оголошений винним - Порошенко? А він полізе, в кінці літа - на початку осені точно (коли фермери, будуть конвертувати зерно в бакси).


3.Filon
«І проблема не в робітниках, проблема у тому, що рівень технічного і технологічного забезпечення в Німеччині дає можливість працювати набагато ефективніше.»

Я думаю, це правда, але не вся, бо справа ще і у робітниках. Зарплата, знайшов от дані - середня зарплата в Німеччині 2 667 євро, податок з неї 1 650, на руки 1500 євро в місяць. Це 43 000 грн. в місяць. Ціни там майже як у нас. Коміналку в нас зробили як в Європі. Середня зарплата в Україні 10200, за мінусом податків 8200 І от питання, люди робитимуть як німці? А тепер пару ньюансів, про податки з зарплати, у нас за них отримуєш лише право дати на лапу чиновнику, що вирішити своє питання, а там безплатну освіту (навіть в Вузі) чудову медицину (а не м’ясників в халатах) і т.п. Або от міцевий антураж, німець прийшов з роботи подивився футбол, попив пивко і зранку відпочивший, пішов на роботу, у нас - прийшов з роботи, накормив живність, порився на городі до ночі, зранку - накормив живність і потяг ноги на роботу. Така ж буде ефесктивність роботи? А інакше не виживеш.

Змінено 14.07.2019, 12:12
2.ИВЕН
«а якби ще й парку БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО хочаби трішечки уділили уваги
(там теж відпочивають і дітки і дорослі)... »

А я пропоную приділити увагу Парку Перемоги. А то, як завжди, кинули справу на середині. Значить так, ту частину що до автостанції, теж застроїти магазинами, за ними ще пару генделиків, щоб було де пити пивас, бо в нинішні вже всі не влазять. Частину парку, біля Зорі, закатати в асфальт, хай буде парковка, забор біля церкви розширити ще на 20 метрів, бо попам звідти, вже ніде свої доски зберігати. А в центрі поставити пам’ятник - на постаменті двох людей, Ісипа і Копельця. Бажано щоб скульптор, який його робитиме, зробив в них кармани побільше, і звідти обов’язково має стирчати бабло.
alist 11 липня 2019, 15:34 На тему: «Не вистачає грошей на парад? ...
Цікаво, відмінити парад = зекономимо 300 млн. Вартість нового офісу для Зеленського - 300млн. Совпадєніє? Не думаю.
1.Lion2020
«Весь непотріб... »

Оце правда! Кому вона нужна та швидка, могли ж просто грошима дати. А так вроді і є щось цінне, а в карман з нього нічого не урвеш. Ну хоч запаску Володимирович напевно вже забрав.

А взагалі смішні ті італійці, раді мабуть, що допомогли «бідним» бутенківцям швидкою. А самі і не знають, що в Україні така машина, з примірно таким же пробігом коштує 140-160 тис. грн. А зарпала Скрильника 354 000 грн. в 2018 (в 2019 мабуть і півлимона буде), секретар сільради 249 000, начальник юридичного відділу - 217 000, спеціаліст відділу архітектури (в селі! архітектури!) - 117 000. Криші на клубі за міліон перекривать, газети за сто тисяч видають, а вони свого ніщенського Хюндая 2001р. дарять. Не розуміють, що дарити нужного нового Мерседеса з кожаним салоном! А краще просто дати грошей, причому бажано налічкой, щоб солідні люди не «парили» собі мізки кришами, газетами, а могли просто їх спи..., ой вибачте, - освоїти.
alist 15 червня 2019, 16:29 На тему: У Кобеляках виступав Dzidzio...
31.orakul
«Ти не плутай»

Аха-ха, лежу під столом від сміху. Оце по цьому коментарю, діагноз можна ставити враз. Бандеровці, москалі, Сталін, масони, СРСР, свідомі... Повний набор!
Хоча на самому ділі, це не смішно, коли подумаєш, що отаке ходить по вулицях між людьми. Сьогодні в нього масони з шекелями, а завтра голоса в голові і ніж в руках. Скільки таких випадків.
alist 15 червня 2019, 13:24 На тему: У Кобеляках виступав Dzidzio...
26.земеля
«Дядя (а может тетя) ты всем нынешним доволен? »

Тобто невдоволеність ситуацією потрібно виражати лише в стилі шизонутого оракула? Ну типу так:
- Зайшов оце в магазин, а там мені продали подавлений помідор - Це винуваті бендеровці, які за шекелі на замовлення масонів, які прилетіли з платнети Нібіру, разом з рептилоїдами, підкидають подавлені помідори всим таким як я, щоб ми вимерли!!! Ось вам доказ - відео з ютубу з очередним недоумком який робить відео для недоумків.

Чим раніше було краще, так це тим, що всі ці городські сумашедші, сиділи собі по домівках і нікому не мішали (ну крім сусідів), а тепер ними переповнений ютуб, форуми, чати і т.п.
alist 14 червня 2019, 23:26 На тему: Міський голова надасть генплан...
Я прмо уявляю як пройде звіт - "Усе там харашо, а тепер дайте ще 50 000 на прокорм голодающих футболістів, і 30 000 на нового дикобраза, бо старий пішов на шашлик"
Але жарти жартами, а є питання до статті
- "депутат облради Микола Андрієнко виділив 400 000 грн. на ремонт артсвердловини" В мене питання, він свої особисті дав? Якщо так, то честь йому і хвала. Чи це гроші облради? А пан Андрієнко за рахунок бюджету, перед виборами собі імідж покращує? За наший тобто кошт. Незрозуміло.
- "на Екопарк 150 000 грн. з облбюджету в рамках программи розвитку СІЛЬСЬКОГО туризму". Як просто Кобеляки попали в перелік сел.
- А взагалі дивні порядки в міськраді - депутати не в курсі скільки людей працює в комунальних підприємствах (їх же в нас багато і штати там великі), куди ідуть гроші, а питання вартості відвідин Екопарку приймає виконавчий комітет, а не міськрада. Частина депутатів не ходить на сесії (чого було лізти тоді в депутати?), інші майже одноголосно «За» любу ідею Копельця. Не вистачає лише періодичного "зустріли слова мера - Бурными, продолжительными аплодисментами, переходящими в овацию"
alist 14 червня 2019, 23:04 На тему: Активісти висувають свого канд...
1.ivanrywa
«А в Кобеляках,які кандидати обговорюються? »

В Кобеляках не прийнято щось з кимось обговорювати, а тим більше кандидата на посаду голови райдерж. Но можна спрогнозувати:
1. Кандидат №1 - пані Шевченко, яка може б і пішла с посади, але вона так «приросла» до крісла, ніби її суперклеєм приклеїли.
2. Кандидат №2 - пан Копелець, який просто хоче ще.... Ще, всього - влади, грошей... Та і на мера може тоді синка попхати, ото тоді розвернеться.
3. Кандидат №3 - за вже прийнятою практикою, це має бути хтось з 95-го кварталу, чи родич члена 95-го кварталу. Я про таких в районі не чув, але тоді це має бути хтось, кого знає пан Зе, тобто людина із шоубізнесу - Кувалдін!
1 ...5 6 7 8 9 10 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації