Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Maksym»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 8
Maksym 6 вересня 2020, 13:43 На тему: Іван Павлович Пасько став поче...
Людина пів життя поклала на служіння радянській владі, що завела нас туди де ми є.
Maksym 6 вересня 2020, 13:36 На тему: У пошуках хазяїна...
3.микола козак
«Якщо говорити про мрію Шкарбана , то це ідеальне комуністичне суспільство , тож це нездійсненна мрія , у нас комуністів заборонили , тепер тільки радикали.Не мішало б якби фукс і лтава показали своє хазяйство(господарство).
»

мрія комуністична, а здійснилася у Сполучених Штатах
Дайош День народження Будди, у 8-й день 4-го місяця за східним місячним календарем!
1.Ltava
«З однієї сторони-все на продаж,з іншої-а хто його використовував і яке майбутнє планувалося?
»

Тут головне питання, мені здається, як об’єкт колективної власності став приватним?
Maksym 20 червня 2020, 07:41 На тему: МОЗ хоче ввести максимально жо...
І коли вже вони награються.
Maksym 16 червня 2020, 00:13 На тему: Убілі негра......
8.Filon
«Ось Вам і відмінність книги і тєліка. "Сто років самотності" - ордна із моїх улюблених книг. Переглянувши Ваш відгук міг би подумати, що ми читали різні книги. Як на мене, Маркес написав зовсім про інше. Вибачте мені, але Ваш відгуук мені нагадав якусь «совкову» рецензію. Але я не про те. Можливо праві Ви, а не я у сприйнятті історії роду Буендіа. Я - про те, що книга залишає місце для роздумів, а тєлік - просто навязує те, що навязує хтось.
»

Книга з заковикою, просто так на полицю не повернеш. Мені усі перипетії роду Буендіа здалися описом подорожі однієї душі засновника Макондо, що розщепилася для зручності на Аркадіо (Хосе Аркадіо) та Ауреліано. Ну не випадкова ота вся плутанина однакових імен та вдачі. Ще й загублений в світах сам патріарх роду під деревом.
Просто намагаюсь дотримуватися матеріалістичної позиції, звідси мабуть і совковість. Знаю кілька успішних,забезпечених людей яких важкувато назвати інтелектуалами. А один знайомий керівник і власник фірми (до речі, на плаву з 1990-го року) стверджує, що не прочитав за усе своє життя ЖОДНОЇ книги. То ж і з’являється думка, що читати книги немає необхідності. Можна споживати самий телевізор, найглибшу муть, і успішно крокувати соціальними сходинками. Нема ніякої різниці, як один казав.
Але посапавши сьогодні бур’яни вирішив, що книги все ж варто читати. Дивним чином читання підвищує самооцінку, а бути трохи впевненішим не завадить будь-кому у соціумі.

Змінено 16.06.2020, 00:17
Maksym 16 червня 2020, 00:01 На тему: Убілі негра......
7.orakul
«Не бачу я ніякого заперечення. Розтолкуй.»

Як же ж так ніякого? Ви тут закинули кілька цитат про то як «накачка» ноосфери усілякою хренотінню цілеспрямовано псує людей. І водночас кажете, що надання інформації про щось корисне (Час Бика) на людей не впливає, бо вони пришелепки. Це радянський парадокс.
Як відомо, за совєтів в нас були найбільш начитані люди. І видавали тоді не якусь буржуазну порнографію, а суцільна дружба та справедливість. І балет по телевізору. Але в цих умовах найкращим вважали усе "заграничне", передруковували потайки саміздат, захоплювалися норманською теорією виникнення держави в розріз лінії партії. Та це дрібнички. Люди, начебто виховані пропагандою братерства з кожної інформаційної шпарини, раптом за відмашкою начальства кинулися давити танками вчорашніх однокласників, однополчан, сусідів по палаті в піонерському таборі. Це все буквально. у маштабі "Радянської Батьківщини".
Як таке пояснити? Виходить пропаганда добра, а значить і пропаганда зла нічого не вирішує?
Maksym 15 червня 2020, 23:58 На тему: Убілі негра......
9.Седой
«Шото вы вумни тразговоры затеяли... Ну не читал я "Час быка" Ефремова. Зато Анну Каренину читал, как щаз помню. Там ишо Герасим вроде Муму свою под паровоз бросил :)))
»

То ви мабуть пам’ятаєте, як у фіналі Вронський їде апалчєнцєм на Донбас, разом з іншими нікчемними людцями, що не знайшли собі місця в житті. Напротивагу, Льовін присвячує себе родині, близьким, впорядкуванню пасіки і сільського безладу. Ох не дарма Толстой був у Росії офіційно проклятий.
Maksym 15 червня 2020, 07:52 На тему: Боротьба за сухинівську землю ...
На це Оксана Кузнєцова зауважила, що їх фірма вже заключила договори оренди на 150 гектарів землі. А засіяла 184 гектари. На думку Оксани, така велика кількість підписаних договорів є свідченням довіри селян.
Просто фантастика якась, нібито підписано договори на оренду землі з людьми в яких і землі ніякої поки що немає.
Maksym 15 червня 2020, 06:54 На тему: Убілі негра......
5.orakul
«от просто цікаво, скільки пришелепків взяло ту книгу в бібліотеці. Рупь за сто, що жоден пришелепок не брав. Так що оці всі статті вже ніякої користі не приносять.»

Ото ви самі себе цим висловом заперечуєте. Якщо в людей є потреба у вурдалаках, то вони споживають ноосферну бісовщину, поглиблюючи власні психічні провалля. А якщо комусь хочеться свєтлих образов учітєлєй, то йдуть і беруть Анну Карєніну в бібліотеці.
Maksym 14 червня 2020, 14:49 На тему: Убілі негра......
Не без провокативності, звичайно, але дійсно дійшов переконання, що читання книг має тепер таке ж значення для людини як наприклад колекціонування монет, в сенсі нумізматика. Автор протиставляє, мені так здалося, книги і телевізор, та можна практично не читаючи книг майже не дивитись і телевізор тобто і так звільнитися від того шо нам заливають(лише в кінці вечора кримінальний серіал до першої реклами, Вбивство в раю, чи Суто англійське вбивство, Еркюля Пуаро, чи Mr.Robot щоб заснути). А сусід дивиться по кілька годин випуски новин та політичні ток-шоу. Добровільно. А інший - російське камеді. Тобто дорослі люди таки роблять вибір. І обирають те, що їм до вподоби, або взагалі відмовляються від запропонованого, як от ви. Книги і телевізор відрізняються лише розповсюдженням ідей. Погоджуюсь, в телеку вони більш контрольовані та ще треба щоб я не перемкнув канал на раша тудей, захотів спожити ідею, а в книзі вони застарілі. Зараз їх обох заступив інтернет, так само як книги колись заступили менш контрольовані графіті. Чи може телевізор формувати смаки, якщо вони вже були сформовані "від 3-х до 5-ти", як казав Чуковський? Схиляюся до того, що телевізор, як і книги, може змінювати лише дітей. У «готових» людей вже є характер і критичне мислення, або вже не має.
Приміряючи на себе, думаю, що читання книг не впливає на людей. Остання трапилася "Сто років самотності" Маркеса. Автор переконливо показує руйнівну дію егоїзму, згубність слідування течії своїх бажань, споживацького життя. Я розмірковував над прочитаним, повертався кілька тижнів подумки, але як це змінило моє ставлення до власних пороків - ніяк! В залишку лише естетичне задоволення та пожива для розуму, інтелектуальна шарада які так люблять чоловіки. Просто більше мені до душі, ніж нумізматика.
P.S.: Всім рекомендую Mr.Robot, це серіал. Про всесвітню змову і марність сподівань.
Maksym 6 червня 2020, 22:24 На тему: Про шкоду жиру для мозку...
Останнім часом все більше впевнююся, що книг більше читати не треба, марна трата часу. От і у статті говориться, що бути інтелектуалом не престижно, тобто нікому не потрібно.
Maksym 30 серпня 2019, 07:45 На тему: Виклики для «зеленої» команди:...
12.Filon
«Максиме ви мені вибачте, але прочитавши Ваш текст я відчув щось на зразок отого модного "когнитивниного дисонансу". А по нормальному - нічого не второпав. Це Ви так жартуєте? Чесно скажу, що не зовсім вдало, як на мене.
»

Так, то був такий жарт, особисте таке почуття гумору. А сьогодні почув, що Авакова залишають, і вже й мені не смішно.
Maksym 21 серпня 2019, 08:22 На тему: У Зеленського планують зменшит...
Якщо за зелений тариф не будуть платити “Укргідроенерго” та “Енергоатом”, то хто буде?
До речі, нічого не кажуть про вугільні станції Ахмєтова, виходить, що зниження ціни їх не стосується?
Maksym 11 серпня 2019, 10:53 На тему: На Полтавщині поліція викрила ...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
7.микола козак
«Ох і багато в Україні розвелось дебілів у владі.Одні легалізуютьт коноплі , інші знищують мак і все із-за того , що хтось хоче себе отравить , да нехай травляться , менше буде ідіотів, Всі ці заборони ні до чого не призводять .Звезіть всих наркоманів в Оржицю на ту плантацію , огородіть колючим дротом і хай упражняються .
»

Тіки життя трохи складніше влаштовано. Хто дасть гарантію, шо ви завтра не будете репатися під тим дротом, вимагаючи звільнити жінку чи дитину.
То коли ви платите підприємству з якоюсь частиною державної (народної) власності за спожитий газ, ви кладете гроші у власну кишеню. Або не кладете. І перейматися треба, щоб усі складалися, і розуміти, що якщо хтось бере звідти, то це з вашої кишені, а не "державної".
4.ИВЕН
«та не скаржусь я ні на кого.... (газ видобутий в Укріїні---власність народна)...і при якій рябій кобилі тут тоді КАБМІН ???
»

Погортайте законодавство. Народ розпоряджається своєю власністю через депутатів та президента, яких для цього і обирає з поміж себе, а не для того, щоб Полякову привозили, чи у морі купались. А ті в свою чергу винаймають кабмін для вииконання доручених справ.
Maksym 10 серпня 2019, 12:58 На тему: На Полтавщині поліція викрила ...
Поліція мабуть трохи прибрехує, для більшої ефектності. «Новина» обговорювалася у фейсбуці з травня місяця. Про мак, до речі таки той, що на пиріжки, було відомо ще до посіву. А вся суть сенсації лише в тому, шо хитромудре керівництво агротовариства не змогло отримати документів на вирощування маку, це величезні гроші, знавці підказують, що 50% від майбутньої виручки, які треба дати наперед.
До речі, Авакова президент давно вже відправив у відставку разом з усіма міністрами Гройсмана, і генпрокурора, і депутатів розпустив. А то, що звільнені після цього продовжували свою діяльність, так це в нам примарилося, бо як замислитися про таке всерьйоз, то дожене когнітивний дисонанс.
Якщо посадять товариша Авакова, якого називають одним з акціонерів "слуги", то це буде бімба не гірша за обрання Зеленського президентом. Веселіше, мабуть, хіба Коломойського посадити, за фінансові маханації.
Maksym 15 червня 2019, 22:25 На тему: Два приклади...
Усі можуть помилятися, просто в декого усе життя - помилка.
Maksym 9 червня 2019, 07:31 На тему: Вісім гривень...
Доречі, у тій же Могилівській ОТГ є "Перший ягідний" кооператив.
Maksym 9 червня 2019, 07:28 На тему: Вісім гривень...
Дрібні виробники приречені, такі закони економіки. Людям, у яких скуповують суниці нічого об’єднувати "окрім своїх кайданів".
За Ющенка небуло ніяких петицій, їх "бандитська влада" запровадила.
Maksym 22 травня 2019, 22:56 На тему: Нацполіція: «Полтава-банк» пог...
3.orakul
«Це вам, блін, не клятий совок.»

А радянських маньяків, що били всі рекорди,Томас Бічам як коментував?
1 2 3 4 5 6 7 ... 8
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації