Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 ...7 8 9 10 11 12 13
Fuks 26 грудня 2019, 15:22 На тему: Роман Матюхов «із боями» став ...
Вибачте,але які виборці такий і голова....І депутати не далеко відкотились...Бридко..
Fuks 24 грудня 2019, 17:23 На тему: Платники податків Полтавщини з...
Нічого не розумію,ну нічогісінько..Та а гроші ті де? Куди використані,ще раз пишу про освіту,медицину і т.д.Про те що уряд видатки призупинив..Чи тирите вже так безбожно???
Fuks 23 грудня 2019, 19:37 На тему: «2019 рік ми завершуємо без бо...
Ну і кому вірити...В реаліях більш ніж пів області дітей в школу не возять,педагогів медиків і т д на безоплачувану повідправляли а тут такі доповіді..
Fuks 22 грудня 2019, 12:46 На тему: Район без грошей, школярі без ...
Та що за фігня.Поліціянти календарі штампують і буклети,святкують з помпою,в Бутенках стадіон гепають за 14 лямів,байдарки з фотоапаратами купляють,за щуками ганяються потім юшку варять і так дальше,а ви грошей нема...Якось не до дітей і медицини владі..
Fuks 21 грудня 2019, 18:07 На тему: У Бутенках збудують сучасний с...
Ну це теж не театр абсурду.Не проти гарного стадіону.Але в державі діти в школах мерзнуть,нізащо возить їх а саме головне медицина недоступна стає,люди вимирають..За 13лимонів скільки життів можна врятувать,особливо дитячих..Країна абсурдів...
Fuks 20 грудня 2019, 18:19 На тему: Театр абсурду...
Стаття супер правильна.Транжирять бюджети державні,місцеві і всілякі.Зароблять не вміють.Надходжень немає.зате на дітях,культурі,медицині,дорогах економлять.Пора вже прикривати оці князівства.Хоча чи зміниться на краще невідомо.
Fuks 20 грудня 2019, 18:15 На тему: Театр абсурду...
Оце реклама поліціянтів..Невже оце держава фінансує календарі? Якщоні то нецільове використання коштів,а якщо за кошти спонсорів то це корупція..Так що є роюота для НАЗК,НАБУ,і ДБР. Злочини б розслідували краще шоумени піарщики..
Fuks 13 грудня 2019, 21:52 На тему: День самоврядування: грамоти, ...
Для себе любимих свято..нагороджують самі себе за те що бюджет не конається,лікарні закриваються,діти в школу не возяться...це все з публікацій ехо.Чи може тоне правда,не знаю живу в хуторі..
Fuks 13 грудня 2019, 09:26 На тему: А дядько зовсім не дурень...
Та помиляєтись Ви авторе..Хвермери при владі у районі,і практично в кожній сраді є їх людиі що...В них хата скраю і в нору собі побольше..Селам гаплик,мовчу про район..Його практично немає..в депутати треба вчителів,лікарів,працівників культури,простих роботяг а не бізнесменів..які дають конфетку а потім мають шоколад у вигляді землі,преференцій і т. Д.
Fuks 6 грудня 2019, 10:26 На тему: Зеленський анонсував запуск пр...
Щось тут не так.Зеленський противоріче сам собі.Куди повертатись? Залишки підприємств продадут і виріжуть на металобрухт,людей скоротять.За землю також мовчу її олігархи за рік два до рук приберуть,мала торгівля і мале виробництво теж в загоні..Такщо то все для піару для рейтингу..Нікому ви не потрібні українці.Україна для олігархів невже не видно..
Fuks 5 грудня 2019, 15:27 На тему: Віктор Варава: «Отримаю зарпла...
Дожилися як кажуть..школи сільські позакривали,обіцяли дітей возить,а тепер нема бензинк...пропозиція обесточити і не опалювати РДА З радою на пару,відправити у відустку главну вчительку районв купі з головою і заступником зради і гроші будуть їм їздити не треба буде...а взагалі дякуючи депутатам хвермерам і підприємцям район став не керованим і вибачте про...ним..Далі очікуйте.
Fuks 4 грудня 2019, 12:15 На тему: Білики, як завжди, стартують з...
Не скажу що в Кобеляках добре почищено..на довбаній площі сьогодні чуть не вдарили,машину понесло..Санич,наведіть порядок з торгашами або стоянкою..ви ж все можите..
Fuks 1 грудня 2019, 14:13 На тему: Не прикриватися бабусями...
Та що за кіпіш..Народ,у якого завжди *моя хата з краю* ждав месію..Месія прийшов....І зробить все що скажуть хазяї його.А всі ваші зібрання прохання до одного місця.Земелька буде продана,нажаль олігархам.Жалко лиш дітей батьки яких загинули на Сході...Дивлячись на сьогоднішні події нізащо загинули..
Fuks 29 листопада 2019, 12:58 На тему: На заклади культури чекає опти...
З матеріалу видно що району капець..Правильно каже Решетило.Нафіг ті депутати,нафіг голова і зам з головою РДА.Не вирішують нічогісінько..Сільським головам треба зібратися,депутатам райради і розпустити цей кагал.А всю життєдіяльність напряму з медициною,освітою,культурою і т.д. вирішувать..Ганьба що творять..А все тому що депутатів популістів вибрали..Де рвачі сорочок Жуки,Дриги,Труші,Струки,Копельці.. і т.д....В своїй норі скарб бережуть...
Fuks 28 листопада 2019, 20:20 На тему: У Світлогірському евакуювали ш...
Та понятно що дід з бабою винні у вихованні дитини...А навколо що,по телебаченню що крутите,мобільники в порядку 6річних дітей...емансипація...не тих винними роблять...Нація вироджується,тупіє,дибеліє і вимирає..перспектив ноль..
Fuks 25 листопада 2019, 07:00 На тему: На Смертному «Ланос» збив підл...
Та мабуть вже час точно поставити світлофори на перехрестях,це ж справа міськради...футболістів взимку не погодувать і гроші знайдуться....Хоча може й непотрібно..обїздна на носі і Кобеляки перетворяться в село невеличке..
Fuks 23 листопада 2019, 08:30 На тему: Новий міст на Ведмедівці і ден...
Потихеньку Кобеляки з такою кількістю човнів отримають статус портового міста..Санич домовиться щоб Дніпро трохи перекрили вода підійде до Кобеляк і всі на човнах в Радяеське,Світлогорськ,Дзержинськ і т.д..І буде вам щастя..А Санич зробе,він всемогущий маг і на всих ложиаший..Капаван іде....
Fuks 9 листопада 2019, 15:24 На тему: Депутати районної ради направи...
Санжарські протестують,Царичанка не мовчить,а Кобеляки глухо..Багаті мабуть депутати хвермери..все влаштовує їх..хоча вони вже мабуть скупили землі у своїх пайщиків
Fuks 9 листопада 2019, 10:05 На тему: Як кобелячани Копельцеві мільй...
Санич молодець,вміє публіку розважати..правильно рулить..Собаки гавкають а караван іде іде,і громаду зробить,і головою зробиться,а там...всього не меряно,земля,бюджет..
Fuks 1 листопада 2019, 21:11 На тему: Закрити сесію і їхати з палатк...
Коля Антонов обізвався,а в 2013 бігвв геть Яника бандита,,а Януковича Віктоа Федоровича немає вже давно,дай Бог йому здоровья....Влада ж Коліназа народ..Їжте,здобули...нажаль це ще не кінець..
Fuks 25 жовтня 2019, 21:08 На тему: Щодо сільського голови Нехворо...
Маладець Пашко. На глині збив копійку,на касові теж Добробут розбув трохи,тепер глибше копа..нафта й газ пойдут в ход...Так держать Пашка Морозов.. маладец..
Fuks 20 вересня 2019, 20:13 На тему: Зона комфорту...
Та вихід простий...не треба гепати по 500тис у хвудбол і доходяг віслюків та качок і т д а купити спочатку хоча б прес якийсьщоб пресував сміття і везти в Горішні плавні чи ще кудись,це для початку..питання вивчати треба..ну Санич не з тих ..він руба з плеча.
Fuks 17 вересня 2019, 21:43 На тему: Ліс — це смітник...
Да,вождь и предводитель з’їхав з катушок...Засипати мусором нещасний ліс під носом у кобелячан це вже занадто..Що мовчите виборці..Ви ж там грибочки збираєте,в річці купаєтесь та й дихаєте врешті решт..Погубе хахлів хата з краю..
Fuks 7 вересня 2019, 13:33 На тему: «Вовчиці» не побачать Винника ...
Ого..Краще своїм кріпакам плату підняла б за землю і робрчим. Народ закріпвчений бідує а Зінка жирує.Закріпачила на 50 і 15 год договорами і копійкм платить..Не заключиш дорогу не аочисти,води не дасть..Бистріш би земля продавалась..
І я там був лапшу їв,тіки в рот не попала і з вух вовремя сповзла
Fuks 31 серпня 2019, 16:56 На тему: У Шапки звозять сотні тонн до...
Та точно. Хоч і по зем.ділянці...особі буде надано під ОСГ...а чому не на аукціоні,чи через продаж..Корупція чистої води.. як і всюди в Бутенках..на ремонтах,на карьєрах,на річках і т д
1 ...7 8 9 10 11 12 13
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації