Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Zorn»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5
Zorn 16 липня 2020, 11:03 На тему: За добу на Полтавщині зафіксув...
Чому в Кобеляцькому районі найбільше хворих на коронавірус серед сільських районів області? І в яких сільрадах є такі хворі?
Zorn 12 червня 2020, 12:37 На тему: «Хто робе в гаражі?»...
Працівникам терцентру за час карантину заплатили дві третини заробітної плати. Аргумент: не надавалися послуги, не виконаний план надходжень до бюджету. Зрозуміло і ,мабуть, справедливо. А от те що начальницю терцентра постійно возять кругом і всюди на службовому авто - це неподобство. Навіть начфін на роботу їздить велосипедом.
Zorn 13 квітня 2020, 15:17 На тему: Касаю з авто пощастило, як Ляш...
Хочу сказати про рівень зарплат. При соціалізмі мінімальна зарплата була 70 крб. перший секретар обкому отримував 350 крб. У Брежнєва був оклад у 500 крб. Тобто різниця у 7-8 разів. Зараз молодий спец після вишу отримує 5-6 тисяч грн. а міністри, депутати, судді та інші верховоди кількасот тисяч грн. Кажу молодому працівнику про необхідність продуктивно трудитися, а він мені про мізер зарплатні і про соціальну несправедливість. Каже: "Скажіть спасіба, що за такі гроші я взагалі на роботу приходжу". Звільнить його не можу, бо бюджетник і молодий спец. Та кого й брати на його місце. Толкові працівники розрахувалися, один подався в Європу за довгим євриком, інший уклав контракт в АТО.
Zorn 20 березня 2020, 12:08 На тему: «Дєніг нєт. Но ви дєржитєсь»...
Так, світ змінюється. Прийшов час мінятися і нам. Загальна байдужість призводить до розкрадання бюджетних коштів, захмарних зарплат та премій держчиновників. Чому оголосили про скорочення штату райдержадміністрації та зменшення фінансування з держбюджету, а насправді переклали на місцевий бюджет їх дофінансування. Вихователі говорять, що їм зняли надбавки бо треба платити апарату райдерж. Якщо це брехня, то нехай влада це спростує.
Zorn 7 березня 2020, 13:44 На тему: У кобеляцькому райвідділі з’яв...
Термін який дивний -"пробація". Чи знає хтось що це? Раніше кожен знав чим займається міліціонер. І на танцях і на вулиці, і в посадці міліціонер був на посту. Всі знали Яковського в Біликах, Бондаренка в Кобеляках в і так далі. А зараз читаю в «Ехо» то поліціянти конкурс малюнка для дітей організовують, то змагання для учнів, то спонсорують концерти. А хто ж тоді бореться з корупцією, злодюжками, наркошами, хуліганами...
Zorn 28 лютого 2020, 15:04 На тему: Адміністрації на зарплату дали...
Щодо райдержадміністрації. Шановні, якщо її буде наполовину фінансувати район, то прийшов час переглянути важливість і потрібність для громади посад в цій структурі. Чи є необхідність існування "Мобілізаційного сектору"?. Є військомат, який призиває, мобілізовує та виконує інші військові функції. То чи потрібно утримувати мобізізаційників у РДА? Друге: сектор надзвичайних ситуацій. Є в районі ціла МНСна служба, яка і пожежі тушить, і на воді рятує, і знайдені снаряди знешкоджує ... і так далі. Не розумію, нащо в РДА вже 25 років є надзвичайники, які, напевно, лише штани протирають та папірці перекладають з верхньої шухлядки стола в нижню. А сектор туризму? Пару останніх років тризвонили про те що туристична галузь нестиме для району золоті яйця. А результат? Крім вмілого грання на барабанах "головний турист району" мабуть нічого більше робити і не вміє. І так можна пройтись по кожній службі. За терцентр я вже мовчу. Невже в районі така велика кількість одиноких непрацездатних громадян, що для їх обслуговування район утримує більше сотні працівників?
Zorn 27 лютого 2020, 14:14 На тему: Два концерти для жінок...
За перший квартал цього року з бюджету «проспівали» майже 150 тис грн. І це при тому що немає грошей на довезення дітей в школу, харчування малючкам, інсулін, щеплення, ремонт догіг... По друге, на концерт по запрошеннях прийде 400 громадян. В місті більше 5 тисяч дівчаток, жінок, бабусь. Всі вони на концерт не попадуть. А як же їх влада привітає зі святом? По третє, неодноразово писав за концерти своїми силами. В районі майже 50 клубів, де є художні керівники та самодіяльність. Окрім «Чебреців» та ще зо три колективи, нікого не видно. От зробіть, щоб до свят клуби кооперувалися по десятку та відтанцьовували бюджетні гроші, які вони отримують на своє існування. А музична школа та Центр культури, на утримання яких теж йдуть мільйони. Добре що РЦКД 5 березня дає концерт. Могла б і музшкола організувати своїх учнів та надати для мам і бабусь свої музичні привітання.
Zorn 20 лютого 2020, 13:22 На тему: Центр Санжар заблокувала поліц...
ЦИТАТА: "З їх слів інформація про те, що у медичний центр повинні доставити українців, які перебували у Китаї, посадовці дізналися лише о 7 годині ранку та офіційної інформації про це немає." Дуже дивно. Подія неординарна та резонансна. До проведення карантину потрібно було готуватися. А вони не знали... Цікаво! А Лисак В.П. знав? Чому не доповів керівництву області? Як зарплату у десятки тисяч щомісяця отримувати так чиновники можуть, а як продумати і організувати якусь справу так завжди сра...м для людей.
Zorn 15 лютого 2020, 16:47 На тему: Міська рада замовить генплан і...
ЦИТАТА: "міський голова повідомив про звернення завідуючої міським дитсадком «Золотий півник» Любові Старостіної. Вона прохає виділити 25 000 гривень на розробку документації з капітального ремонту даху на будівлях дитсадка." Так повідомлялося, що Старостіна Л.М. пішла на пенсію після кризової ситуації із фінансуванням зарплат працівникам дитсадка. Чи то був фейк?
Zorn 15 лютого 2020, 16:32 На тему: Чиновниця, йдучи із посади, на...
В культурі все як у культурних людей ))) Кіно і німці)))
Zorn 15 лютого 2020, 16:30 На тему: Кобелячани зустрічали весну...
ЦИТАТА: "Організацією свята займалися працівники Кобеляцької міської ради." А де ж працівники РЦКД? Чому не долучилися до фесту на вулиці? Вони ж бюджетні, тому повинні працювати для громади.
Zorn 24 січня 2020, 11:20 На тему: Важка доля держслужбовця, або ...
Піраміда Маслоу це аксіома. Вона діє. Я про інше. Фізична культура. Кругом футбол. Раніше грали для задоволення, спілкування, здоров’я. Тепер це бізнес. Бюджети гроші виділяють, спонсори дають. Футболістам зарплату платять, преміальні за голи, кошти дають на харчування, одяг, взуття... Зрозуміло , що фабрики та заводи позакривалися, то молодим хлопцям хоч якийсь підробіток. Інше: для кого вони ганяють мяч. На трибунах десяток - другий глядачів (це в Кобеляках, а в селах і того немає). Та й апарат управління футбольним процесом значно розрісся. Колись Детюк В.О. був один на весь район - професійний організатор спорту в районі. Зараз у нього повен кабінет чиновників від спорту, своя окрема бухгалтерія ( 90-роках всі фінансові оборудки вела бухгалтер райвиконкому). І всі вони утримуються за рахунок бюджету. Питання: чи збільшилося охоплення фізичною культурою жителів району, зміцнилося їх здоров’я, покращилося дозвілля?
За підвезення. Учнів розбалували. Років 20 тому і раніше ніякого підвезення не було , і всі в школу ходили. Діти зараз потерпають від браку рухової активності. В школу возять, в школі сидять, дома за гаджетами та біля телевізора. Дехто із діте навіть у 12 років не вміють іздити на велосипеді. В підсумку: переважна більшість школярів мають кепське здоров’я,в майбутньому вони дадуть слабе потомство.
Цікаво, який стан будівництва амбулаторій в Кобеляцькому районі?
За те що виділили кошти на житло молодому спеціалісту щира подяка бутенківським депутатам. Мудре і далекоглядне рішення. А от за субвенцію терцентру, дуже цікаво та дивно. Вони ж утримуються за рахунок районного бюджету. Виходить, що ці бюджетні утриманці доять ще й сільіькі бюджети. Я вже не раз писав про те що терцентр обслуговує одиноких пристарілих. Куди подівається житло цих пристарілих після їх смерті? А якби за доглядання до смерті самотніх громадян їх житло відписувалося в бюджет а не дерибанилося, то не треба було б видяляти бюджетні кошти на придбання хат атошникам, молодим спецам, дітям-сиротам. Був би житловий фонд для пільговиків.
Zorn 19 грудня 2019, 11:13 На тему: Дітям — ляльковий театр, дорос...
Прочитав і знову засмутився. Неодноразово тут на сайті, у бесідах з депутатами міськради, з деякими аматорами сцени спілкуючись, вносив побажання концерти проводити силами працівників Центру культури та дозвілля. Вони професійно за кошти платників податків району займаються художньою самодіяльністю. От хай і відтанцьовують на свята. А ще є музична школа. Викладачі та й учні можуть порадувати глядачів своїми талантами.
Zorn 22 листопада 2019, 15:20 На тему: А вам слабо: за рік не відвіда...
Дякую Олександру за класну статтю. Цікаво, чи були названі прогульники на вчорашній позачерговій сесії райради, яку скликали в терміновому порядку щодо незгоди із запровадженням "ринку землі". Невже питання втрати годувальниці теж залишило їх байдужими до депутатської діяльності?
Zorn 28 серпня 2019, 16:28 На тему: У Кобеляцькому районі стався ж...
1.Ltava
«А головне питання до судді що прийняла рішення про умовний термін покарання такому ублюдку за попередній злочин, не видно було яка скотина ?:(( »

Додайте, що за цього ублюдка відповідають соціальні служба та люди в погонах, які повинні його перевиховувати. Треба такий Закон щоб і вони несли відповідальність, якщо їхні піднаглядні скоюють злочини. А то наглядачі то конкурси на асфальті влатовують, то книжечки в бібліотеці гортають. Рецедиву злочинців дуже багато. Печеним залізом треба карбувати повагу до Закону. Каструвати таких нелюдів, а не анкетування їм проводити.
Zorn 26 червня 2019, 15:14 На тему: Активісти висувають свого канд...
Пропоную на голову рда Колю Гузченка. Він молодий і активний артист (можна сказати на сцені виріс). До того ж останнє десятиліття живе в Європі, здобув достатній досвід демократії та цивілізованого життя.
Zorn 14 червня 2019, 14:46 На тему: Фермери вийшли на дороги...
Раніше, майже в кожному колгоспі був свій міні асфальтний завод. Правління колгоспів будували і ремонтували дороги до своїх ферм та у своїх селах. А тепер фермери хай теж діляться своїми прибутками на користь громади. Воно то краще купити собі нового джипа, або зїздити взимку в Домініку або на Мальдіви. Хай буде і так. Але про загальносуспільну справу забувати не треба. Допомагай людям і тобі буде добре! Як пише мудрий Філон, карму не обдуриш. Бумерангом повертається все що пошлеш іншим.
Zorn 11 червня 2019, 16:22 На тему: Вчителі зможуть йти на пенсію ...
Є в районі вчитель, якому вже за 80 років, але на пенсію йти він не збирається.Хоча продуктивність праці у нього дуже низька. Молодим спеціалістам роботи немає, а такі «специ» тримаються за державну зарплату до останнього.
Zorn 29 травня 2019, 11:47 На тему: До Дня захисту дітей кобеляцьк...
2.orakul
«А вчителям вони й на..х.. не потрібні. До речі, вчителі й самі книжок не читають. »
Не можна так огульно. Серед педагогів міста є справжні Вчителі. Знаю, бо моїм дітям пощастило у деяких із них навчатися. Нажаль, як і в кожній професії, справжніх Майстрів навчання та виховання дуже мало.
Zorn 28 травня 2019, 14:19 На тему: До Дня захисту дітей кобеляцьк...
Ігродром-іподром, пікнік, карусель... Шановні, навчіть дітей любити книгу та розширювати при їх допомозі багаж знань. На сьогодні 90 процентів дітей книг не читають. А серед дорослих цей показник доходить до 97%.
Zorn 11 травня 2019, 10:22 На тему: Кобелячани вшанували пам’ять ж...
ЦИТАТИ: "От цiкавi журналiсти а чому нiхто не написав що вiд покрашених статуй падали в обморок дiти з 2 школи,для чого ця звична показуха?" та "... не змінюючи російсько-радянській традиції, намагається зробити з цього не то свято, не то парад..."
Пропоную не залучати дітей як колись піонерів до почесної варти. В місті достатньо дорослих людей при погонах, які отримують зарплатню від держави. Вони могли б 30 -50 хвилин виконати обов’язок вартових та прапороносців на подібних дійствах.
Zorn 5 травня 2019, 12:14 На тему: У дитячих таборах можна відпоч...
Кобеляцька районна рада заклала 180 000 гривень.

180-200 тисяч гривень-це річна зарплата посадовця райдержадміністрації найнижчого рівня. Скоротіть пару чиновників і матимете за рахунок бюджету у три рази більшу кількість оздоровлених дітей. Як наслідок, у три рази буде більше вдячних вам виборців. Років 15 тому у архіві рда трудилась одна людина і все встигала робити, показники її праці були найкращими в області. Тепер троє архіваріусів і то не встигають вчасно всі папери пакувати. Висновок: починаючи з 2005 року збільшили в органах влади кількість білих воротничків, які окрім паперів нічого не виробляють. Друга пропозиція: нехай працівники відділів молоді, спорту, у справах дітей , соціальної допомоги молоді та може деякі і інші служники влітку хоча б 10 днів не сидітимуть в кабінетах під кондиціонерами а організують і проведуть для дітей оздоровчі заходи на природі. Батьки дітей (знову ж -потенційні виборці) вам за це велике спасибі скажуть.
1 2 3 4 5
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації