Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «alist»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 11
alist 25 жовтня 2021, 00:06 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
12.orakul
«невідомо від чого ті люди померли. »

Відомо, за данними МОЗ Білорусі, яке підпорядковується авторитетному для тебе Лукашенку - померли від коронавірусу. В той же час ти брешеш, що там ніхто не помер від корони. Так хто брехун - ти, чи Лукашенко?
alist 24 жовтня 2021, 23:09 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
8.orakul
«Так а ти читай і коментуй.»

Так і коментую - я не збираюсь писати відповіді на твої очередні бредні, доказувати щось і т.п.
Я вказав - ти прямо збрехав, щодо того що в Білорусі ніхто не вмирає від ковіду. Тобі наведені дані білоруського мінздраву (причому явно занижені в угоду Бульбафюреру). Дай конкретну відповідь щодо своєї брехні, не потік лай....твоїх думок, а пряму відповідь щодо брехні. Коментувати інще сенсу не бачу, бо на кожну аргументовану відповідь ти пишеш 10 вигадок, перекручень і посилань на всяких пришелепків, які близькі тобі розумом.
Твоя конкретна брехня - чекаю конкретну відповідь.

2.Borch
«1.orakul
«А там де приділяють увагу не заробітку на вакцинації а лікуванню, і не по якихось там тіпа стандартах якогось пришелепуватого ВОЗу, а індивідуально, то там взагалі від цього ковіду ніхто не вмирає.»

Де? »

3.orakul
«Ну, наприклад, в Білорусі. »
alist 24 жовтня 2021, 21:01 На тему: Кобелячок защебенили законно...
Бачете, а кажуть чудес і магії неіснує. Така от бюрократична магія, дивися на пересипану щебнем річку, дістаєш папірець з печаткою, кажеш «абра-кадабра» і порушення екології перетворюється в "перекат із бутового каміння. А щебінь засипаний, щоб затримувати мул". От ви вмієте таке? А люди вміють. Правда екології від того легше не стає, і річка все так же залишається пересипаної, під дорожку для автотранспорта, але кого те хвилює?
І це не єдиний приклад існування магії, он навіть Копелець уміє. Робить порушення з вивозом мусора до лісу, а потім виходить і каже заклинання "Абра кадабра, депутатус купуватус, землю, бабки поділятус, опозиція купуватус, аллє - оп" і все, тема куди і як дівається міський мусор перестає цікавити всих, від депутатів до журналістів і правоохоронців. Архімаг, йомайо!
А магію з кроликом, якого витягують з пустого капелюха, так і взагалі демонструють безупинно всі чиновники. Правда трохи в модернізованому варіанті, в оригіналі, з капелюха витягують кролика, а в їх варіанті в пустий конверт вони ложуть бюджетні гроші і вони миттєво звідти зникають. А потім вдома чиновники вже з пустого капелюха виймають собі долари, машини, квартири.....Магія!
alist 24 жовтня 2021, 20:45 На тему: Канікули закінчуються, та навч...
«короткотермінове введення дистанційного навчання викликане ситуацією, яка склалася з відсутністю постачання природного газу та відповідно недотриманням теплового режиму у закладах освіти».
Не дуже зрозуміло, як це стосується тих шкіл, де топлять не газом, а розхваленою економною тирсою. Ладно людей в міській раді не чують, так може хтось із депутатів відірветься від процесу загрібання собі і друзям землі та грошей громади, та запитає міського голову як це так? Шановні батьки, які зацікавлені в освіті своїх дітей, давайте запитаємо обранців?
alist 24 жовтня 2021, 20:38 На тему: Кінець епохи бідних...
Шановний редактор, а як ця інформація про «заборону» пересування громадським транспортом стосується Кобеляк, враховуючи що при мовчазному дозволі влади і депутатів, у нас ліквідували навіть автостанцію? Ще задовго до... Щось тоді міський голова, аппарат райдержадміністрації, місцевий депутатський корпус та активісти не сильно переживали за "найбідніших верств населення, персіонерів".
alist 24 жовтня 2021, 20:32 На тему: У Кобеляцькій ОТГ вакциновано ...
3.orakul
«Ну, наприклад, в Білорусі. »

1.orakul
«то там взагалі від цього ковіду ніхто не вмирає.»


От звично нечитаю і некоментую дописи упоротого пришелепка, але тут звернув увагу на 300% брехню.
на 22.10.2021р. за ОФІЦІЙНИМИ даними Мінздрава там померло 4482 чоловіка
Посилання на www.minzdrav.gov.by
Посилання на stopcovid.belta.b
і це ще потрібно враховувати інформацію про серйозне заниження цих даних в політичних цілях. І вакцинуються білоруси.
Так от, перевіряється все за хвилину. Але цей ....вже так забрехався що навіть не звертає на це уваги.
Так і до всих його «одкровень» відносьтесь, можете звісно перевіряти, але якщо хтось бреше безупинно, то і всі його інші слова вірніше всього теж брехливі. І вибирайте - перевіряти всі його слова на пошуки правди і витрачати на це свій час, вірити явній брехні, чи ігнорувати двинутого пацієнта дурдома.
alist 21 жовтня 2021, 20:28 На тему: «Зелені» класи, ресурсні кімна...
Магазин все по 200 000?
Особисто мені сподобалась ідея «Green class» від Дарії Бабич. Єдине але,...в проекті невистачає мангальчика.
Ідея втановити огорожу навкруги школи, також цікава, навіть нерозумію, як ми свого часу вчились без суцільних огорож навкруг шкіл? Напевно наявність паркана, посилює розумові здібності дітей. Так може логічно продовжимо ідею - поцепимо колючу проволоку, підключимо струм до огорожі (все продумано, вона ж металева!) і запустимо вовкодавів! Потік нобелівськіх лауреатів гарантований! А якщо ще вишки поставити з кулеметами....!!!!!
alist 21 жовтня 2021, 20:13 На тему: На Полтавщині стане безпечніше...
Я от останні років з 10 чую - "камери", "камери"... А потім виявляється, що якість цих відео така, що важко відрізнити, людина там чи слон іде, не кажучи вже про ідентифікацію особи. Або вони виявляються не підключеними, або зламались за годину до того, як обкурений депутат влаштовує ДТП..... і т.п. Зате гроші так і шуршать по карманах.
alist 16 жовтня 2021, 00:55 На тему: На школярів Кобеляцької громад...
4.Selena2017
«А в Україні НАРОДУ дуже мало, є лише НАСЕЛЕННЯ, якого мало що хвилює. »

"Ведь единственное, что мешает сегодня нашему правительству, – это наш народ. За исключением времени выборов. Тут народ нужен. Поэтому нельзя дать помереть народу. Но и затрачиваться особенно не стоит. Просто надо так кормить, чтоб мог сам добраться до избирательного участка. Поэтому у нас не народ, а – электорат."
(с) Михаил Задорнов.
alist 6 жовтня 2021, 01:02 На тему: Як я писав Зеленському і що з ...
Ух, почитав, аж перевірив, чи точно сайт Ехо, чи якогось Кремль Ньюс. Бо в принципі з прочитаного зрозуміло звідки автор черпає ідеї і натхнення. Ну що ж, я правда не Зеленський і на роялі......грати не вмію, але дозволю собі прокоментувати.
На весь це потік «мислі» писати відповідь не буду, бо це буде статя на 10 сторінок, а враховуючи, що автор явно не розуміє основ, того що таке демократія, фашизм та багато іншого, то починати доведеться з пояснення, що 2+2=....
Зупинюсь на парі ключових але:
1. Яких ще сотні тисяч залишених без пенсії? Платять, так пенсії в основному ніщенські, так підняли пенсійний вік, так в майбутньому будуть проблеми з виплатами. Але які сотні тисяч зараз без пенсій?
2. І питання фашизму, як там "стіл перемовин з Росією, зважаючи на те, що саме вона зіграла головну роль у розгромі фашизму?" Чё???? Росія? А може СРСР? В складі РСФРР, УСРР, БСРР....Те що Росія устами ботоксного фюрера, присвоїла собі перемогу, це лише їх фантазії. А Росія... яких фашистів вона розгромила? В Чечні, Сирії? По друге, на сьогодні дійсно в світі, існіють крайнє праві рухи, партії, які с оговорками можна назвати фашистами, але.... хто їх підтримує? Французських - фінансує кредитами, російський банк. Німецькі - проводять збори в Петербурзі (бо в Німеччині їх прослуховують). Російські фашисти воювали і воюють на Донбасі убиваючи українців. Для угорських фашистів - Путін кращий друг. І список великий - англійські, італійські, австрійські........крайні праві орієнтуються на Росію. У нас теж багато питань до Корчинського. І це борці з фашизмом? Скоріше наоборот.
P.S. А відносно демократії, так скажу так - демократія, це не підти в кабінку раз в 5 років, і поставити галочку проти того, хто більше пообіцяв, чи в кого фізіономія "сама чесна". Демократія, це необхідність думати головою перед виборами, контролювати обраних після виборів, і готовність (законними методами) "викинути на мороз" тих обранців, хто обіцяв одне, а поліз лише набивати кармани.
alist 29 вересня 2021, 21:20 На тему: Депутати–підлеглі чи підлеглі ...
2.Filon
«Дуже тролити його за це не став по одній причині. Із ним із нишішньої міськради ще можна хоча б говорити. Всі інші давно увімкнули режим " мовчуна-шептуна". Коли потрібно мовчать і постійно шепчуть. Не в мої вуха звичайно. »

Тролити? Тобто тепер вказати на порушення закону, це називається - тролити? І про що ж можна говорити з людиною, яка шляхом договрняка з Копельцем, порушила закон і продавжує його порущувати? Мені здається ціна його словам - 0. Більш того, враховуючи цю ситуацію, виникає питання, про дотримання ним законів при роботі в міліції-поліції.
Недавно була редакційна, під назвою "Дивні люди". Там були Ваші наступні слова "А причина мовчання українських ну зовсім не ягнят, на мою суб’єктивну думку, гірка, але очевидна. Маючи можливість, вони б діяли так, як ті, хто ту можливість зараз має." Здається і цю ситуацію вони описують добре, правда вже стосвно Вас. Чи не так?
alist 28 вересня 2021, 19:45 На тему: Депутати–підлеглі чи підлеглі ...
Повторю свій коментар
В статті ...."хоча результати конкурсу громадськості оголосять лише на початку жовтня, згідно з інформацією, котрою володіє редакція, нову посаду займе Василь Кіптілий".
Листаємо далі, стаття "Программа Безпечний район: камери є, Інтернету не вистачає", звідти "зателефонували до начальника місцевого підрозділу поліції Володимира Кузьменка. Він розказав: - ....Сподіваюсь, що із приходом на роботу в міську раду колишнього поліцейського Василя Кіптілого....". А далі, сами шик, "Редакція у свою чергу звернулась із запитанням про долю всіх відеокамер до Василя Кіптілого, який у міській раді опікується зв’язками з громадськістю та правоохоронними органами....."
Круто? Пан Філоненко, Ви самі звернули увагу - результати конкурсу в жовтні, а Кіптілий УЖЕ на посаді!
alist 28 вересня 2021, 19:41 На тему: Кобеляцький ліцей №2 очолить О...
1.Krapka
«Документи на конкурс подав один кандидат — Олена Стаднікова, що і перемогла в конкурсі. Тобто міг подати документи будь-хто і перемогти? Кандидат же один. Чи інших не допустили? А може ніхто, крім Олени Стаднікової, не виявив бажання йти по трупах? А головуючі комісії - то взагалі цирк: видатні освітяни Кобеляччини :) »

Конкурс? Ха-ха-ха-ха. Напевно такий же як і на посаду спеціаліста міськради по зв’язках з правоохоронними органам.
Давайте посміємось разом - беремо Ехо від 23.09.2021р., читаємо статтю "Депутати-підлеглі чи підлеглі депутати" де йдеться ...."хоча результати конкурсу громадськості оголосять лише на початку жовтня, згідно з інформацією, котрою володіє редакція, нову посаду займе Василь Кіптілий".
Листаємо далі, стаття "Программа Безпечний район: камери є, Інтернету не вистачає", звідти "зателефонували до начальника місцевого підрозділу поліції Володимира Кузьменка. Він розказав: - ....Сподіваюсь, що із приходом на роботу в міську раду колишнього поліцейського Василя Кіптілого....". А далі, сами шик, "Редакція у свою чергу звернулась із запитанням про долю всіх відеокамер до Василя Кіптілого, який у міській раді опікується зв’язками з громадськістю та правоохоронними органами....."
Круто? Пан Філоненко, Ви самі звернули увагу - результати конкурсу в жовтні, а Кіптілий УЖЕ на посаді!
Оце вони, кобеляцькі конкурси на держпосади, ПОВНА ФІКЦІЯ, до якої вже наскільки звикли, що навіть не звертають увагу.
А Стаднікова просто «порішала» за посаду і подала одна документи, а бажаючих грати массовку не знайшлося.
1.Krapka
« Тобто міг подати документи будь-хто і перемогти?»
Якби подав хтось "з вулиці", то конкурс не відбувся б.
2.ludmila65
«Чомусь вона дуже сумна »
Мабуть дорогувато обійшлась "перемога".
alist 24 вересня 2021, 20:24 На тему: На помічника президента здійсн...
За щасливим збігом Шефір був не за кермом, теж за збігом кулі пройшли по низу авто, теж за збігом втрапили лише в ногу водію, за таким же збігом той зміг проїхати ще 5 км., і тут за зігом обставин мимо проїздилв "швидка допомога" яку зупинив Шефір... Оце скільки збігів! Вірю, на 100% вірю. Show must go on. До другого сроку ПреЗеденства підготовка почалась.
alist 24 вересня 2021, 20:15 На тему: Майже 1,5 тисячі тонн щебеню н...
А що ж в села громади не возитимуть? Чи там дороги нормальні?
alist 24 вересня 2021, 20:11 На тему: Новий директор ліцею обіцяє сю...
Ну як і очікувалось, "программа партії" - земля і косметичні ремонти з некосметичними грошами на них.
alist 13 вересня 2021, 21:03 На тему: Полтавщина готова до зими на 9...
А чого Полтавщина, може правильно - окремі господарства, підприємства та установи регіону.
Бо, щоб писати Полтавщина, потрібно опитати населення, чи має воно бабки, топити зимою, чи всі завезли дрова, всі мають справні котли,.....? Думаю зовсім не вийде 90%.
А то так гучно - Полтавщина!
alist 13 вересня 2021, 20:56 На тему: Таміла Шевченко очолила Кобеля...
2.Krapka
«Ні, викладатиме художню гімнастику, бо вона, як ніхто, вміє прогинатись та «витанцьовувати» перед вигідними їй людьми. Хоча тут і театральне мистецтво підходить.. короче, працювати і працювати… »

І заодно факультатив деревообробки, бо досвід в «розпилюванні» бюджетів великий.
Але питання в тому чого саме Кобеляцький аграрний ліцей, невже невдалося «вибити» цікавіше місце? Відповідь на мою думку в 2 моментах.
По перше, бюджет навчального закладу досить великий, і це не школа, де для придбання паперу потрібно бігти на поклон в районо (а тепер напевно, до Копельця). Це ліцей з великою часткою автономності і самостійності в рішеннях, де можна його бюджет «пилити» без остановки.
По друге, відповідь ховається в назві закладу - Кобеляцький АГРАРНИЙ ліцей. Аграрний!, шановні! В бурси наскільки я пам’ятаю завжди була сільськогосподарська земля, біля Кобеляк і немало. А далі варіантів безліч - продати її кому треба, продати собі, здати в оренду, собі, або хвермеру за пачку-другу "благодарності"...В кінці кінців, можна виростити урожай силами учеників, написати - «невродило» і загнати його "наліво". А бо взагалі зробити всі ці варіанти одночасно.
Ну є правда, ще і третій варіант - Таміла Шевченко, "душею боліє" за учнів, та підніме їх знання на височезний рівень.
Оберіть який варіант реалістичніший.
А поки що додам наступний допис -
"«Сьогодні у День знань відкрилаcь нова сторінка історій ДПТНЗ «Професійний аграрний ліцей»! Вітаю викладачів, майстрів виробничого навчання, всіх здобувачів освіти ДПТНЗ «Професійний аграрний ліцей» м. Кобеляки з початком нового навчального року! Цей рік стане для декого дивовижним часом звершень та перемог на управлінсько-чиновничій ниві, а в кінці року хтось точно збере чудовий врожай грошенят, земельки, та накопить на придбання нової, ще перспективнішої посади . Одне скажу точно - це будете не ви»."
alist 1 вересня 2021, 22:07 На тему: За Володимира Жукова проголосу...
Тут цікаве інше, сама "відкритість" роботи міської ради. Посади, гроші, директори шкіл, секретарі ради,.....тихенький безупинний договорнячок.

Змінено 01.09.2021, 22:20
alist 27 серпня 2021, 23:10 На тему: Красненську й Канавську школи ...
Спеціально заліз на сайт громади, там є чудовий докУмент - "Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Кобеляцької міської громади на 2021 рік." і там - Канавська школа - 29 учнів, Красненська - 40 учнів, це я так розумію в 2020р., а тепер - 4 та 0 відповідно???? За рік? Там що війна пройшла?
Знову таки, повертаючись до ідеї фікс місцевої влади - встановлення кругом скверів, зон відпочинку, вуличних тренажерів і т.п. на фоні закриття шкіл, це що нова программа розвитку - тупі, зате здорові?
alist 27 серпня 2021, 22:53 На тему: У Кобеляках заплановані кадров...
От цікаво, я звичайно на юриста не тягну, але як на мене вимагати написати заяву за власним бажанням, це неслабе порушення трудових законів. І хоча самі дійові особи цієї п’єси заяви на Копельця не подали, чи не є сам факт такої публікації в ЗМІ, достатнім приводом для порушення справи? Ау, прокуратура, пора відробляти багатотисячні зарплати, премії, і майбутню пенсію!

6.Krapka
«А мені найбільше смішно те, що люди, які на всіх вуглах кричали, яке Копелець гімно - всі при посадах :) та ж Шевченко, Коваль. Пооббивали пороги його кабінету, поплакали, на колінах постояли - і в «дамках». Більшість депутатів міської ради прогнулись до землі. Що ж, в сучасному світі головне вміти стояти раком. »

Це люди, для яких головне життєве кредо - "гроші не пахнуть"
alist 27 серпня 2021, 22:41 На тему: Міська рада відновить випуск г...
От як, на автостанцію, мусорку....... у депутатів грошей немає, а на газетку в якій будуть цілувати в ж...у Копельця і вибраних депутатів силами колективу міськради, гроші є.
А яка, до речі, доля Колосу, який раніше фінансувався райрадою?
alist 21 серпня 2021, 20:09 На тему: Перша коронавірусна «ластівочк...
1.Slavko
«З самого коронавірусного початку було зрозуміло. Просто пан Філоненко дуже гордий, щоб визнавати чи публічно вірити у штучність зарази і маріонетковість партії зелених перед глобалістами, але факти свідчать ! Все більше казки стають реальністю.
Вже звикли до масових похоронів ? Доведеться звикати. А правди - ніхто не знає та і не шукає »

Правди? Правда в тому, що в Україні за фактично рік вмерло (наголошую, додатково вмерло) 53453 людини. Багато це чи ні? Це Кобеляцький район. Просто отак раз, і вимер. І це при тому, що в нас як завжди цифру занижують, перекидуючи смертність від корони на інші болячки, доказом наприклад є смертність від грипу і пневмонії в травні 2020 це було 542 людини, а в травні 2021 вже 1561. По хорошому потрібно сісти і вираховувати реальну цифру смертей від корони, і це буде значно більше чим офіційно, але....
Але пів України дивляться на ці могили і кричать "це видумка!" «заговор» "біолабораторії" "Чіпи, 5G!" "Я не одіну маску!". Оці могили і є правдою, і фактично неважливо, штучна це зараза, чи ні, там і без нас розберуться, або не розберуться. Для нас це нічого не змінить, наша реальність це - 53453+ смерті, на сьогодні, а на завтра буде ще більше. І уряд, який тратить 170 мільйонів на флагштоки, а сам просить в усього світу "подайте якоїсь просроченої вакцинки", і місцева влада, яка влаштовує дні міста, дискотеки, паради, обжинки і т.п. і тут же вішає (а скоро і по всій Україні це буде) "корона, прийому немає". І люди які з радістю вірять любій чепухі з інтернету, а потім записують відео з лікарні плачучи "корона це страшне, не хочу вмирати". Оце вона правда.
alist 21 серпня 2021, 19:37 На тему: Сквер, зона відпочинку та літн...
Приємно, приємно читати і розуміти, що всі проблеми вирішено, питання доріг закритов, з водомережами все ОК, робота є, екологія прекрасна, злочинність подолано і т.п. І залишається лише побудувати сквери і зони відпочинку. І наступить рай.
alist 21 серпня 2021, 19:31 На тему: 1 200 000 на ремонт двох міськ...
4.Чудо Юдо
«Так, «рішати» у нього явно талант. Може він, навіть, гіпнотизер.
Попереді депутати сиділи на сесіях я зачаровані: нічого не бачили і не чули... У цьому «скликанні» нові з’явилися - спочатку побрикалися, а тепер так само, як і попередні, сидять, скляними очима на князя дивляться. І ЕХО ж читають, 100% бачать ці статті, але реакції - нуль. Точно гіпнотизер, кажу Вам! :)
»

Показав однією рукою на гроші з бюджету, а другою на карту з земелькою і загіпнотизував в один момент. Вони і шуміли поки за місце біля корита бились, а тепер все добре і проблем в громаді немає.
1 2 3 4 5 6 7 ... 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації