Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Fuks»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 13
Fuks 22 листопада 2021, 20:18 На тему: Біличани забирають у власність...
Нічо,Скрильник прийде,порядок з мінтами наведе...Правда через 4 роки,а може й раніш...
Fuks 21 листопада 2021, 08:44 На тему: Біличани забирають у власність...
Ну якщо реально,то в перспективі Полтавська ОДА і РДА таки бачуть обьєднання Біликів і Кобеляк,ото і вся заковика.Такщо ше побачим...
Fuks 20 листопада 2021, 16:19 На тему: Біличани забирають у власність...
Всьо в порядкє,Буде філія Білицької гррмади в Кобеляці.Освіту,соцстрах в Білики возити не треба,так що Кобеляки будут приєданані до Біликів..Дякуйте Кобеляцькому паханату..Жук з Скрильником скоро це провернуть...
Fuks 20 листопада 2021, 09:41 На тему: «Створюємо ліси разом», або Пр...
О,да недавно їхав на Дніпро тепер вже старою дорогою,так вона вже пакетами поліетиленовими вистелена на кілька кілометрів,скоро в Ворсклі будуть..Всім все пофіг.Санич з народними обСранцями депутатами щр хоче те й творить.До речі а де аквапарк,стадіон,та й з плитки вже гранодсев летить,липи в парку спиляні.В чом достіженія Сранича з обсранцями,так це дерибан землі.вся кадастрова карта громади вже синя..3,14ДАРИ
Fuks 13 листопада 2021, 09:47 На тему: Триста доларів з гектара...
А чо без прізвищ? Хто такі санич і макарич? Був оце на полюванні на Бутенківській стороні так там якийсь Ваха Дрига,мені кажуть що вийшов з хама пан перекрив Кобелячку,а вона дійсно пересиха,теж порозорював луки і косогори..І нікому діла нема.Оце все признак гнилого українського бидла.якому три серебреники не хвата.признак бидла.А ми шукаєм крайнього в наших бідах в Києві.
Fuks 30 жовтня 2021, 12:47 На тему: Вісім проектів для трьох грома...
Ціпроекти то є відмивання грошей....Приклад Бутенківський стадіон.Його хоч достроїли за 15міліонів,хто скаже? Бо давно там був.
Fuks 28 жовтня 2021, 16:23 На тему: Новосанжарські й білицькі офіц...
Ну всьо.кінець злочинності.Поліціянти швидко лад наведуть,порозкривають всі злочини,особливо Бутенківський.Возьмут під кришу всих дроворубів,металоломщиків,нарко і секс притони.Жить стане краще,і веселіше.А якщо по правді то з цього роя не буде нічого.Країна корумпована і в прірву котиться..нажаль..
Fuks 21 жовтня 2021, 13:55 На тему: На черзі сільська рада?...
Автор прав на всі 100.Скільки грошей гепають в нову поліцію,скільки машин вони перебили,вумних шеріфів штатних і не штатних наприймали,камер на каждому вуглі наставили а Бутенківське преступленіє века розкрить не можуть,чи не хочуть...Смішно,якщо не гірко..
Fuks 13 жовтня 2021, 16:57 На тему: На школярів Кобеляцької громад...
Пані Селено,згідно Конституції кожен громадянин має право на освіту,тим шкільну,безкоштовну.І не повинно бвтьків хвилювати чи дешевий чи дорогий газ в школах і т д і т п..Діти повинні навчатися.А обов’язок Президента,Кабміну,та й місцевих вождів з князьками депутвтвми виконувати Конституцію...А вівці тому що мовчить народ,все влаштовує всих.
Fuks 13 жовтня 2021, 11:34 На тему: На школярів Кобеляцької громад...
За...сь,закрийте зовсім нафіг ті школи,нафіг дітей возить,школи топить,зарплату платить...Краще собі любимим зарплату піднять та ще кучу чиновників прийняти на ставку в теплі чисті кабінети..До речі за взяточку..Кінець Україні..Мовчіть мовчіть сірі вівці..
Fuks 10 жовтня 2021, 21:33 На тему: Для бутенківського ринку замов...
О,а як стадіон з великого крадівництва за 15 мульйонів достроїли вже? Хвутбол з волейболом та прижками ганяють вже? Бо щось пропустив помпезне відкриття цього шедевра.Ехо зробіть репортаж...
Fuks 16 вересня 2021, 23:51 На тему: Дрижина Гребля вчергове «рулит...
Для кого те свято,для кого той клуб,як і хай Бог пробачає і церква ота велична? Людей розігнали,школу закрили,діти не народжуються в селі.через 10 років тої Дрижини небуде...Пир під час чуми.Краще б працюючим і жителям паї і зарплату підняли,бо більшість місцевих ходили на святі у вєтнамках і пласмасових спортивних штанях.ото день села і достаток челян
Fuks 16 вересня 2021, 16:14 На тему: Смерть на бетонці...
Жаль загиблого,але швидкість і кемрі була не 60км.А по великому рахунку то вина будівельників.Там вдень їдеш то в аварію можна попасти,а за ніч мовчу.Кількість переходів з смуги на смугу вражає,не освітлюються вночі.Невже не можна добудувати одну смугу,а потім іншу.Дебільне будівництво.Жалко загиюлих на тій дорозі,до речі хоч раз когось з будівельників до відповідальності притягли?А люди гинуть....
Fuks 10 вересня 2021, 10:27 На тему: Коронавірус і це спише...
А хто з депутатів думає головою,тим більше гроші рахує.Там всі бариги і рвачі на чолі з бригадиром овочевої бригади з Жуків.Бачили очі що купляли,їжте..І ремствуйте на базарі,а лікуватись в Полтаву,в Полтаву панове.нормальні люди в цей забитняк не приїдуть..
Fuks 9 вересня 2021, 15:32 На тему: Таміла Шевченко очолила Кобеля...
Ах маладес Вячеславовна,і яку ж науку вона читатиме в бурсі? Мабуть трактопи і комбайни,чи швацьку справу...Помиляюсь...Перукарське дєло...
Fuks 5 вересня 2021, 21:44 На тему: Дебютний день села в Червоних ...
Всі села святкують день села.Правильно,хоч бурьяни покосять,та мо де ямку засиплят на дорозі....А взагалі що святкуєте? Шкіл в більшості сіл нема,молодь що залишилась в селі називають невдахами,роботи нема,хіба що у хвермера на мінімалку офіційну можна встроятись,діти не народжуються в селах..Доживаєм.Скоро буде одна громада Полтавська..Зі святом хуторяни..
Fuks 21 серпня 2021, 19:03 На тему: Сквер, зона відпочинку та літн...
Та стадіон достройте в Бутенках,клуб ремонтуєто вже 10 років...Відмивання грошей. Санич без конкурсів парки строє.
Fuks 21 серпня 2021, 12:48 На тему: Бутенківський стадіон мають вв...
Типова українська сучасність...Гроші вкрали а стадіону кажуть нема...А Скрильник не уточнив в якому році здадуть 1 вересня? В 2021р точно ні,кажуть.А де ж доблесна поліція..Там скільки справ можна зробить і зірочки заробить.
Fuks 22 липня 2021, 15:33 На тему: На території Білицької ОТГ ств...
Чергова ідея фікс відставних мінтів.В Бутенках на стадіоні грандіозні змагання проходять,в Будинку культури концерти і спектаклі майже кожного дня,те саме в Дрижиній,Бережнівці при повному аншлазі,в Марківці і Кусткущах,на Подолі класів для учнів не вистачає,в Степовому в людей вода в кожному дворі і дорога до села як злітна полоса,і ще багато де чого.Просто гроші на вітер.Питання кого з відставних ще до корита треба приставить? Ідея утопічна.Сахзавод вже каптить,ну свинарник повинен був запрацювать,але мабуть під весну запрацює.А ми через рік чекаєм редьку з огірками і мінус в бюджеті мільйонів на десять...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Єхать копать Жук природолюб.Сам падла розорав всі заплави Ворскли,повиорював береги по 2 метри до води а тут Драбинівку в державу здає.Ну і потвора...
З Вашої логіки пане Ставицький Філоненко ворог всіх часів і всіх народів,особливо кобелячан,яким все рівно де те сміття сипиться,яку воду пьєм,яким повітрям дихаєм і т д і т п. Треба було зробити мусорку прямо на площі,або в Ворсклу сипать..Не видно і не воня.А на пахунок що Філон повинен побудувати сміттєвий завод теж не праві.В нього ж нема ні повноважень ні землі та й коштів теж.А в городского градоначальника все це є.За 7 років правління кільки агепано в дні города,екопарки і т д.?
Fuks 3 червня 2021, 21:55 На тему: Відділ культури готується до Д...
Святкували і сільради і при Ісипові,але наскільки пам*ятаю з бюджету кошти не виділяли,залучались спонсорські в основному,якщо не прав поправте...і феєрверків годинних не гепали,а артисти також місцеві...День міста це день народження і показувать треба свої досягнення а не влаштовувать низькосортну гулянку з п*янкою..Краще б ями на Калініна залатали,чи тротуар біля Атб відремонтували чи ше шось путнє,чи квартиру лікарю якомусь купили б..Народ просіт зреліщ....Нате!
Fuks 3 червня 2021, 19:52 На тему: Відділ культури готується до Д...
Да,пир під час чуми..Грошей на дороги нема,тротуари з плитки Капельцевої порозсипались,за села взагалі мовчу,там кіт не качався після сотворенія громад,лікарі розбігаються скоролікувать нікому залишки кобелячан буде,школи закриваєм,дітей харчувать нічим а ми вдарим піснями і танцями з феєрверком по разгільдяйству і розвалу.Слава Капельцу найкоащому меру всіх городов і сіл.Ми танцюєм...Тьху.
Fuks 29 квітня 2021, 13:28 На тему: Працівникам Кобеляцького ПМСД ...
О дає Санич! Пані Вірі правнуків няньчити треба а вони медицину підіймать з нею хочуть...Маразм мера кріпча з кожним днем...Бібліотеки закрив,клуби також,старост нема,на днях школи переполовине,а к Новому году і первинна ланку медицини прикаже довго жить...І почне розцвітать Кобеляччина!На шляху до Біликів чи Плавнів на чроі з членами неДовіри.
Fuks 2 квітня 2021, 10:50 На тему: Закарантинились...
Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
1 2 3 4 5 6 7 ... 13
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації